Ik heb eerder vandaag een negatief beoordeling gegeven maar dit blijkt een misverstand te zijn omdat er wel gecommuniceerd is p/mail maar door een technische fout (bij mij of Wagenmans) zijn de mails niet bij mij terecht gekomen. Mijn beoordeling over Wagenmans is dus wel positief.
Slechte ervaring met bestelling en slechte ervaring met communiceren.
Correct
Bij keuze van bed(den) luisterde de medewerkster heel goed. Men is vriendelijk en klantgericht. De bedden werden met vakkennis en ervaring geplaatst. N.B. Leer de klant(en) wel meteen de elektrische component te resetten!!
Bedankt voor uw mooie beoordeling én de tip, we nemen het mee! We wensen u veel slaapplezier van uw aankoop.
Goede ervaring
Perfect vakmanschap ! Bijzonder klantgericht. Vriendelijk en respectvolle aandacht voor de klant. Goede service, kortom we komen heel graag terug👍
Dat is nog eens een enthousiaste beoordeling, super om te lezen! Wij zien u graag terug...de koffie staat klaar! Tot ziens in Lemelerveld :)
Zeer tevreden over de hulp welke wij hebben gekregen bij het uitzoeken van de meubels en de tijd die daarvoor vrij werd gemaakt.
Bedankt voor uw beoordeling. Zelfs een 10 voor advies! We nemen graag de tijd om naar de klant te luisteren, zodat we een advies op maat kunnen geven. Fijn dat u dit als prettig heeft ervaren. Veel woonplezier met uw nieuwe meubels!
Gemoedelijk en de tijd voor je vrijmaken En de afspraken nakomen.
Bedankt voor deze mooie cijfers! We luisteren graag naar de wensen van de klant, hiervoor nemen wij graag de tijd. Fijn dat u dit waardeert. We wensen u nog veel jaren woonplezier!
door diverse medewerkers zeer uitgebreid geholpen bij het kleuradvies en de samenstelling van ons interstar-wandmeubel. het advies voor een bezoek aan de interstarshowroom in Assen werkte ook zeer verhelderend voor wat betreft de combinatie mogelijkheden. Het wandmeubel is op jullie advies geplaatst door de Interstarmonteur die goed meedacht. We hebben van jullie een prima prijsofferte gehad die mede beslissend was om de aankoop bij jullie te plaatsen.
Goede service en net bedrijf en medewerkers.
Bedankt voor deze top beoordeling! Service staat bij ons (alle medewerkers) hoog in het vaandel. We doen allemaal ons uiterste best voor u, de klant! We wensen u nog jaren plezier van uw aankoop.
Goede ervaring.
Bij de aanschaf van een nieuw matras ben ik geweldig geholpen. Heb meerdere matrassen thuis kunnen uitproberen. Niets was te veel. Uit eindelijk een fijn matras gevonden. Top service!
Top cijfers! Bedankt. Net dat stukje extra aandacht voor de klant vinden wij erg belangrijk en dat extra klantcontact maakt ons vak een stukje mooier! We hopen dat u nog jaren heerlijk zult slapen op uw matrassen, slaap lekker!
Zeer tevreden over kwaliteit/prijs. Heel kundig en fijn personeel.
Goed geholpen, vriendelijke benadering, luisterend en meedenkend. Goede service en communicatie.
Er wordt hier met 10'en gestrooid, wat een super beoordeling!! Wij doen allemaal ons best om de klant tevreden én enthousiast de winkel uit te laten lopen. We wensen u nog jaren woonplezier!
Goed gevoel en de zitbanken bevallem goed!!
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We hopen dat u nog veel plezier mag beleven van de bank!
Goede service, netjes uitgevoerd. Enige min puntje vonden we de uitvoering van het opvullen kruipluik met (puzzelstukjes) ondervloertegels. Verder erg tevreden over het resultaat!
Goede kwaliteit en prima voorlichting en ook de service is geweldig, .
Bedankt voor de mooie cijfers! We zijn blij dat u onze service en extra aandacht waardeert, hier doen we elke dag weer ons best voor! We wensen u nog veel woonplezier.
Goed advies en een zeer goede service. We konden niet kiezen welke bank, jullie kwamen beide banken brengen. Dat is nog eens topservice toch!
Bedankt voor deze mooie beoordeling en zelfs een 10 voor advies! Daar doen we graag dat extra stukje service voor! We hopen dat u de juiste bank heeft gekozen en dat u er veel plezier van mag beleven. Tot ziens!
Ik heb er goede ervaringen mee
Prima ervaring.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!