Eigentijdse zaak met mooie spullen en aardige en vakkundige mensen!
Geweldig Goed advies Zijn dik te vreden
Super advies en service.
We waren het zicht kwijt over de juiste prijs door de verschillende acties die voor auping liepen bij andere verkopers. Kennissen hebben ons hun factuur laten zien bij een verkoper uit Deventer. Zij hebben een 20% lagere prijs betaald. Vandaar dat we de prijs-kwaliteit verhouding en (eerlijke)communicatie wat laag hebben beoordeeld.
Beste klant, inmiddels heeft Jolanda, onze verkoopster contact met u gehad en de situatie aangehoord en uitgelegd. Wij hanteerden op het moment van koop de op dat moment geldige actie van Auping.
opzicht heel tevreden !maar er gaat natuurlijk ook wel eens wat minder goed. jullie vragen om mijn mening nu, anders had ik dit niet gemeld,....2 werknemers zijn bij ons aan het werk en hebben het onderling over prive zaken wat ik kan horen.iets kleins.(moeder schoonmoeder) maar ik vind het niet gepast.
Bedankt voor uw reactie. We hebben inmiddels contact met u gehad en het verhaal aangehoord. Er heeft een gesprek plaatsgevonden met onze stoffeeerders.
nog niet helemaal tevreden over de nieuwe stoelen
Geachte heer van Raalte. We hebben inmiddels u een nieuwe stoel geleverd en het probleem naar tevredenheid opgelost.
Plezierige verkoopster Jolanda
Goede en vriendelijke service
klantvriendelijk , komt afspraken na , problemen met levering van het bestelde artikel word je netjes geinformeerd
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Goed advies, op verzoek snelle aflevering gerealiseerd en daarbij prima communicatie verzorgd. Al met al uitstekend!
Heel plezierig en nabij zonder poespas.
bij communicatie een paar keer gehad dat degene die ik aan de lijn had het druk had en mij later terug zou bellen, maar niet gedaan.
Beste mevrouw Bartman, Bedankt voor uw eerlijke reactie. Inmiddels heeft hier intern een kort gesprekje over plaats gevonden en heeft het extra onze aandacht.
Wagenmans wonen heeft mij (Ons ) van een prima advies gediend omtrent het kopen van een elektrisch bed. Tevens ook van het nieuw aan te schaffen beddengoed. Op mijn verzoek zijn 2 stoelleuningen vastgezet.
Vooral zo doorgaan!!
Alles omvattend: Prima!
Onlangs een bed gekocht, we zijn goed geholpen. Eerlijk en duidelijk advies gekregen. Top !
Gewoon goed en duidelijk.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!