Wij hebben onlangs 2 nieuwe matrassen gekocht. Zijn goed voorgelicht en hebben direct een keuze gemaakt. Een jaar eerder hebben we een interieuradvies gekregen. Ook hier konden we zeker iets mee. Naar aanleiding daarvan hebben we een nieuwe vloer uitgekozen.
Bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat u veel plezier heeft van uw matrassen. Een goede nachtrust is tenslotte zeer belangrijk voor uw gezondheid. Natuurlijk wensen we u ook veel plezier met uw vloer.
Eerlijk bedrijf met goede service en komt afspraken na. Denkt met de klant mee
We proberen zo goed mogelijk met elke klant mee te denken en onze afspraken na te komen! Fijn dat u ons zo positief beoordeelt op dit punt.
We zijn vakkundig en prettig geholpen door de heer Nijboer. Een reden voor ons om bij gelegenheid zeker weer naar Wagenmans te komen voor advies of om iets aan te kopen. Gelukkig kregen we niet het idee dat het een haast klus voor de verkoper was.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Een nieuw interieur kopen doe je niet zo maar even. Daar neem je de tijd voor. En deze tijd nemen wij ook voor onze klanten. Alleen op deze manier komen we tot een een interieur waar onze klanten nog jarenlang plezier van hebben.
Professionele en deskundige uitstraling.
prettig en gemoedelijk en leuk personeel.
Rapportcijfer 10. Dank u voor deze mooie beoordeling. Fijn dat u het als gemoedelijk bij ons ervaart. Zo voelen we het zelf ook!! Veel plezier met uw aankoop!
vakkundig, goede kwaliteit en kennis wel behoorlijk aan de prijs
Het zoeken naar de juiste prijs-/kwaliteitverhouding blijft voor ons altijd een hele uitdaging. Natuurlijk kunnen wij ook goedkopere produkten aanbieden maar we vinden wel dat we altijd de Wagenmans Wonen kwaliteit moeten blijven waarborgen. En dat doen we al 80 jaar lang!
alles ging goed. van begin tot eind prima geregeld
vriendelijk , hartelijk. vertrouwd
Bedankt voor uw mooie beoordeling en toelichting. Veel plezier met uw aankoop!
Prettige sfeer en goed geholpen in de winkel, thuis ook goed advies gehad en mooi uitgevoerd.
De uitvoering van vloeren leggen hebben we allemaal in eigen hand. Er komen geen onderaannemers aan te pas. Hierdoor kunnen we een constante kwaliteit waarborgen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer en bedankt voor de mooie beoordeling.
Wij hebben een goede ervaring met Wagenmans, gemoedelijk en makkelijk. Doen moeite om iets uit te zoeken.
Zoals jullie bij de rapportcijfers kunnen zien zijn wij dik tevreden! Bewust geen 10 gegeven omdat je het altijd als uitdaging moet zien om je zelf te verbeteren.
Bedankt voor het mooie rapport. En inderdaad gaan we de uitdaging aan om ons te verbeteren. Het kan altijd beter!
Heel fijn geholpen door Jan, die ook twee keer de moeite heeft genomen om thuis langs te komen. Top! Montage was prima van de wandmeubels. Afleveren tafel en stoelen was netjes. Wij zijn heel tevreden.
Mooi te horen dat u zo enthousiast over ons bent. Inderdaad gaan we vaak bij de klant thuis kijken naar de situatie waar de meubels komen te staan. Dan kunnen we ons beter inleven in de woonsituatie en op deze manier een beter advies geven. Heel veel plezier met uw nieuwe interieur!
Prettige communicatie, heel klantvriendelijk.
prettig geholpen, goed advies.
Gewoon, prettig.
Wij zijn zeer tevreden en krijgen eigenlijk altijd complimenten over onze aankopen. Mooie winkel en een deskundig advies is wat jullie onderscheidt van de rest, naar mijn mening.
Dat is leuk om het nieuwe jaar mee te beginnen. Bedankt voor uw positieve beoordeling. We gaan er weer een mooi jaar van maken en heel erg ons best doen voor als onze klanten!
We zijn vriendelijk en correct geholpen
Een tevreden klant!
Erg plezierig, goed advies
klantvriendelijk
Vakkundige en meedenkende medewerkers. Breed en modern assortiment waarbij de prijzen wel aan de bovenkant zitten, maar daar tegenover is kwaliteit en de services ook hoog.
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Al 80 jaar proberen we ons kwaliteits- en servicenivo op een hoog nivo te houden. Dit kan alleen met hoogwaardige produkten waar soms inderdaad een iets hoger prijskaartje aan hangt.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!