Zeer goede ervaqring
Wagemans geeft goede adviezen en voorlichting. Her is prettig winkelen in Lemelerveld.
In deze tijd van internet en webshops is het fijn dat heel veel klanten onze goede adviezen en voorlichting in de winkel als heel positief ervaren. Bedankt voor uw mooie rapportcijfer!
Prima en prettig
Bedankt voor jullie mooie beoordeling!
ik kan nog geen oordeel geven over prijs/kwaliteit verhouding.
Wij zijn super geholpen, alleen een klein dingentje en dat is allemaal super goed opgepakt. Op een of andere manier is het meten van het kleed / bank verhouding niet goed gegaan. Is later een element besteld en snel geleverd. Helaas hebben wij Heidi hier niet meer over kunnen spreken. Nogmaals wij zijn super geholpen en zullen zeker onze omgeving Wagenmans adviseren.
Fijn dat jullie zo positief zijn. Ook bij ons gaat wel eens wat fout maar we proberen het altijd netjes op te lossen. Veel plezier met jullie nieuwe interieur.
goede ervaringen
goede voorlichting geen probleem bij bezorging geen probleem bij afhandeling we zijn tevreden
Bedankt dat u uw positieve ervaringen met ons deelt. En fijn dat u tevreden bent met uw aankoop.
Goed product
Wij zouden het op prijs stellen om achteraf uitleg te krijgen hoe de vloer te onderhouden. Nu kregen we een formulier waar het op staat. Hoe leuk zou het zijn om dan een mini flacon te ontvangen voor de eerste vloerreiniging. Wij zijn heel blij en tevreden over de vloer, het is dan ook leuk voor de collega's om deze complimenten van de klant in ontvangst te nemen. Daar wordt je een blij mens van! Erkenning van je werk. Dat is voor ons optimale klantbeleving en goede aftersales.
Dag Randolf. Bedankt voor je reactie. Daar kunnen we wat mee! We gaan dit vanaf nu invoeren. Elke klant krijgt vanaf nu een flacon pvc polish en pvc cleaner kado bij aankoop van een vloer samen met de brief voor onderhoud. Ik kom dit persoonlijk bij jullie brengen en uitleggen. Deze week neem ik contact met jullie op. Groet Bas Wagenmans
Super tevreden
Bedankt voor jullie mooie beoordeling. 'Super tevreden'; daar doen we het voor. Veel plezier met jullie nieuwe vloer.
Dag Martijn, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat jullie ons aanbevelen bij anderen. Groet Bas Wagenmans
Verkoop in de winkel was goed maar er mocht meer geluisterd worden naar de wensen. het inmeten is prima gegaan en goed aangegeven hoe de vloer gelegd werd. Egaliseren had naar onze mening op een nettere manier gewerkt kunnen worden. Op de garagevloer, fietstassen en kast zagen we naderhand vlekken egalisatiemiddel zitten. Op de plinten in de keuken zitten vlekken van de hechtlaag die er niet meer af willen. Leggen is prima gedaan.
Beste familie Ruiter, Bedankt voor jullie beoordeling en jullie opmerking over het egaliseren. Inmiddels is er contact geweest en een afspraak gemaakt om dit te beoordelen en te bespreken. Hier gaan we vast samen uitkomen!
bedrijf met ervaren medewerkers
Dank u wel! Het is zeker waar dat we een ervaren team hebben wat al geruime tijd samenwerkt. Maar wat we ook heel leuk vinden is dat we regelmatig jonge enthousiaste studenten in de vorm van stage kennis mogen laten maken met het vak. Een frisse, onbevangen blik houdt ons scherp.
prettige contacten, ook bij reclame ivm problemen.
Dank u wel voor uw beoordeling! Erg fijn om te horen dat de reclamatie naar wens is afgehandeld. Vriendelijk groet en graag tot ziens.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!