Goede uitleg en nemen rustig de tijd
niets toe te voegen aan bovenstaande.
Meerdere keren service verleend. Uitstekend
Prima advies en service
Goede prijs kwaliteit verhouding,goed geschoold personeel en een goed bakkie koffie
Na een goede advisering geheel nieuwe meubilering gekocht. Daarnaast in goed overleg afspraken gemaakt over schilderwerkzaamheden.Zij hebben een en ander uitstekend geregeld, zodat in een aansluitende periode alles kon worden afgewerkt. Goed geregeld.
De heren kwamen egaliseren en pvc leggen. Vriendelijk en netjes. Ons pvc bevalt prima! Super blij mee. Volgende keer komen zeker weer bij jullie!
Mooi familie bedrijf , met prettige en vakkundige medewerkers
Verkoopadvies is prima, en de aflevering en service is ook uitstekend
We zijn zeer tevreden zijn correct geholpen
Na infrezen van vloerverwarming heeft Wagenmans de vloer 2x geëgaliseerd en PVC geplakt. Alles zeer netjes uitgevoerd en geen rommel achtergelaten. Zéér tevreden.
Ik ben heel tevreden over het advies en super blij met het resultaat
Goed advies, prettige sfeer. Zeker een aan te bevelen bedrijf.
Goede woonwinkel met veel keus en kwaliteit. Je wordt goed geholpen met advies en service. Een fijn adres om heen te gaan.
Een mooie winkel met fijn personeel. Wij zijn alle keren dat we in de winkel kwamen heel fijn geholpen. Niet opdringerig maar eerlijk. We komen zeker nog weer terug.
In de winkel worden we goed en deskundig te woord gestaan. Onze aankopen zijn goed en deskundig afgeleverd.
Positief verbaast dat een klein dorp zo'n grote winkel had met uitstekend aanbod. 2 Allure slaapkamerkasten besteld, goede communicatie mbt verschillende opties, prijzen, aflevering etc. Installatie door Allure niet 100% en wacht nog op kleine correcties maar wat traag omdat Allure niet veel opdrachten heeft in het oosten van het land.
Fijn bedrijf, goed advies, heren die hier alles gedaan en geplaatst hebben keurig gedaan.
Het bedrijf komt de afspraken na, levert kwaliteit en een deskundig advies
Met welke vraag je ook komt, er wordt maximaal tijd voor je genomen om je te helpen en met je te zoeken naar een antwoord op de vraag
Had eerder bij inrichten van woning hele goede ervaring. Nu bij verhuizing en overbrengen pvc lamellen is wat slordig gewerkt.
Goede kwaliteit en erg behulpzaamheid
Goed (woon-)advies en mocht er onverhoeds iets fout gaan dan staat servicew bij Wagenmans heel hoog in het vaandel
Reparatie sta-op stoel. Problemen zijn perfect opgelost tegen acceptabele voorwaarden. Zeer tevreden
Hele mooie winkel met mooie producten. We werden heel vriendelijk geholpen met kennis van zaken.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!