Zeer vriendelijke mensen, zowel de verkoop als de montage mensen. Ze doen wat ze zeggen. Wij hebben een zeer goede ervaring Wagenmans.
Persoonlijk en deskundig advies!
Vanaf het begin t/m de levering alles conform afspraak.
Goed advies en service
Prima geadviseerd, door Miranda Kamphuis tijdens de aankoop. Ondanks de moeilijk te voorspellen levertijd, mooi op tijd geleverd en perfect afgeleverd (ondanks Corona hier in huis) in onderling overleg.
Lekker vrij rond kijken en daarna prettige verkoper die ons goede adviezen gaf.
Het contact met Joris verliep zeer vriendelijk en zijn advies was zeer deskundig en creatief. Ook de bezorging montage van de meubels was zeer deskundig en correct.
Zeer goed werk geleverd, afspraken correct uitgevoerd
Vakwerk geleverd door vaklieden.
Veel plezier beleeft bij al onze aankopen
zeer goed geholpen door zeer deskundige mensen, geen gezeur en eerlijk zeggen hoe het is.
Prettige medewerkers en goed advies.
Na levering kwam een service medewerker om een kleine storing op te lossen.
vriendelijk en hulpvaardig personeel die je goed advies geven
Half jaar op eetkamerstoelen gewacht. Daar moest ik jullie telkens zelf over bellen. Het initiatief had van jullie uit moeten gaan. Toen ik meldde misschien maar ergens anders stoelen te gaan kolenbelasting t antwoord; oké deze raken we wel kwijt. Hoe graag wil je een klant houden???
goed advies gegeven
Heb een Stressless fauteuil bekeken en heb hierover goede voorlichting gekregen.
Nadat ik klachten had over een bank van 1 jaar oud is er van mijn kant meerdere malen contact gezocht maar een reactie bleef uit. Uiteindelijk na ongeveer 3 a 4 maand na een boos telefoontje is Dhr Wagemans zelf langs geweest en zijn we tot een oplossing gekomen waar ik uitermate tevreden mee ben. Het is me duidelijk gemaakt dat het nog wel een maand of 4 a 5 kon duren voordat de nieuwe bank geleverd kon worden, geen probleem. Ben zeer tevreden mij de nieuwe bank. Mijn moto is: doe wat je zegt en zeg wat je doet.
Gekomen voor advies over kleuren op de muren, er werd goed geluisterd naar wat wij mooi vonden en verschillen laten zien wat kleur doet. Uiteindelijk een kleur gekozen, waar wij zelf niet op zouden zijn gekomen, maar we zijn zo ontzettend aangenaam verrast met de kleur. Gewone fijne basic kleur, waar wij jaren mee vooruit kunnen ! En om het af te maken, prachtige gordijnen ! Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat !
Mijn ervaring met Wagemans wonen is altijd prima. We hadden slijtage plekken op onze stoel, bij hun gekocht, maar is weer netjes gemaakt.
ik zal iedereen die naar jullie vraagt zo naar jullie doorsturen
Onze komplete inrichting hier gekocht ,goede advies gekregen ook in samen hang met de nieuwe vloer en wandbekleding is zo de inrichting gedaan super....
Voor het eerst een bank gekocht bij Wagenmans. Allereerst een prachtige zaak met voor elk wat wils. Heel goed geholpen en alle tijd. De levering was ook perfect. Bank was uitgepakt, geen troep. Netjes vilt eronder. Erg tevreden!
Ik ga hier geen boek schrijven.
Ik werd fijn geholpen, kreeg goed advies en een hele goede service.
Weerdhuisweg 1
8152AW Lemelerveld
Wagenmans Wonen is al meer dan 90 jaar een begrip in Lemelerveld en omstreken. In onze 5000m2 showroom hebben wij een breed assortiment meubelen, slaapcombinaties en woningtextiel. We hebben met z’n allen één doel voor ogen: onze klanten echt blij maken met een nieuw interieur! Van advies tot montage, wij leveren de service!