zeer snelle afwikkeling van de water schade die wij hadden .Binnen een dag hadden wij al bericht over de vloer en de vergoeding.Alleen maar positief
er word goed geluisterd naar je probleem en naar een oplossing gezocht en die is dus heel goed opgelost en in zijn geheel vond ik het heel gemoedelijk over komen met wie ik het gesprek heb gevoerd
Snelle maar deskundige afhandeling. Eèn telefoontje was genoeg om een passende verzekering snel af te sluiten. Uit principe geef ik geen tienen, anders had bergman Postma verzekeringen deze zeker gehad.
Prima communicatie. Duidelijk en vlot.
Erg prettig en snel geholpen! (Ondanks het ziggo probleempje ;-)
Goede en snelle contacten, duidelijk uitleg bij vragen. Top Saskia.
Zeer klantgericht en men geeft je het gevoel van echte persoonlijke aandacht. In ons geval werden we persoonlijk benaderd of de in gang gezette actie als was gelukt en of men nog wat kon betekenen mocht het nodig zijn.
Top deskundig en snel.
Zeer tevreden !
Mijn zoon zijn bril was kapot gegaan, er was een snelle afhandeling. En heel erg klantvriendelijk! Blij met Bergman & Postma.
Ik vind dat we vlot en deskundig geholpen zijn
Ben heel vriendelijk en fijn geholpen door Saskia. Zij heeft mij goed te woord gestaan.
Dankzij de hulp van Bergman & Postma heb ik totaal geen vrees of stress gehad of mijn hypotheek wel in orde zou komen. Ik ben stap voor stap deskundig begeleid met een goed resultaat
Mijn ervaring is zeer positief. Er word altijd in goed overleg snel gezocht naar de beste oplossing.
Geholpen door Peter Postma met hypotheekadvies en omzetting, met een moeizaam opererende bank. Bergman Postma heeft flink verlies geleden op mijn dossier, maar klaagt daar niet over, en de service en deskundigheid bleven optimaal. Bovendien heeft Peter Postma ook gezorgd dat een aanzienlijk deel van mijn pensioen dmv brieven naar verzekeraar en inschakeling van rechtsbijstandsverzekering volledig s hersteld. Kosten voor deze service: nihil !
Beste Frank, bedankt voor jouw mooie beoordeling. Het omzetten van jullie hypotheek heeft inderdaad meer uren gekost dan begroot maar uiteindelijk gaat het om het resultaat. We houden contact!
Schade binnen 14 dagen geregeld
Persoonlijk goed contact. Direct en continu beschikbaar voor antwoorden.
Prima dienstverlening tegen een gunstige prijs. De omzetting van mijn hypotheek verliep uitmuntend.
Goede ervaring met hun Tevreden Weten waar ze over praten en denken met je mee Breedgezichtsveld waaruit ze werken
Gezien wij onze eigen woning verkocht hadden, moesten we op zoek naar een andere geschikte woning. Opzoek naar een financieel adviseur met betrekking tot het afsluiten van een nieuwe hypotheek vorm, kwamen we bij Bergman&Postma uit. Na enkele bezoeken en diverse gesprekken kan ik zeggen dat de vakkundigheid, eerlijkheid en klantgerichtheid hierbij opvielen. Ik ben dan ook zeer tevreden over het optreden van onze adviseur Peter Postma, en zou Bergman&Postma dan ook aanraden voor een ieder die advies nodig heeft op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële adviezen.