Schone box, met een leuke chauffeur

De chauffeur kwam voorgereden en overlegde met ons waar de box moest komen. En legde daarna uit hoe we de box moesten vullen. Ook weer met het terug brengen werd alles weer netjes uitgelegd. Wat een leuke mensen! En owja, de box was erg schoon en netjes.

voor, tijdens en na perfect geholpen door boxss

Echt een goed bedrijf.. Dit kom je niet vaak meer tegen. Altijd de zelfde mensen aan de lijn. Bellen je altijd terug. En helpen je graag.

Ideale oplossing voor verhuizing

Ideale oplossing voor verhuizing

Verhuizing

Doordat ik niet meteen in mijn nieuwe woning kon en mijn oude woning wel al verkocht had, had ik een overbrugging nodig voor mijn spullen. Fijne ervaring gehad met jullie! Zou het iedereen aanbevelen.

BOXSS

Zo blij dat ik gebruik heb gemaakt van deze manier van opslaan!

Schone opslag zoals je verwacht

de opslag is schoon netjes opgeleverd. die 10 extra verhuisdekens zijn ook erg fijn. Zeker een aanrader.

Had dit eerder moeten weten.

Echt ideaal concept. had ik dit maar eerder geweten.

Leuke mensen en komen afspraak aan

Leuke mensen en komen afspraak aan

ideaal voor een verbouwing

wij hebben onze box gebruikt voor verbouwing. Echt de beste oplossing van de gehele verhuizing

Perfect voor een verhuizing

meerdere boxen gehuurd voor onze verhuizing gebruik de volgende keer zeker weten weer Boxss

Schoon en netjes

Alles schoon en netjes. ideaal voor een verbouwing.

Heerlijk ongecompliceerd en goed geregeld.

In afwachting van onze nieuwbouw negen maanden fulltime gebruikt als opstart voor onze vestiging in Oss. Het heeft ons aan niets ontbroken en wij zijn aan alle kanten zeer goed geholpen. Boxss Self-Storage is van alle gemakken voorzien, schenkt heerlijke koffie en heeft schone toiletten. Was een mooie tijd. Bijna jammer om weer te vertrekken. Team Boxss bedankt, namens alle medewerkers van Narviflex Oss. www.narviflex.nl

Vaste opslag voor 2 maandjes

Mooi schone opslag waar ik 7 dagen in de week bij kon. Echt een aanrader voor ieder ander.

2 boxen voor onze verhuizing

we waren bang dat er niet alles in zou passen. Maar toch hebben we de juiste inschatting gemaakt. de afgesproken datum en tijden zijn allemaal nagekomen! Perfecte oplossing.

Geweldig dienst en service

Geweldig dienst en service.

Meerder boxen voor de verhuizing

Wij hadden schijnbaar mee m3 nodig dan een gemiddelde woning. Ondanks dat we te weinig hadden besteld heeft Boxss ons niet laten zitten. Top service!

Alles zoals besproken

alles is gegaan zoals besproken.

Top services met de bakwagen

een jaar een box gehuurd bij Boxss. wat een leuk bedrijf is dat zeg. Daarbij hebben ze ook goede services met een verhuiswagen. mocht ik het ooit nodig hebben weet ik Boxss zeker te vinden!

1,5 jaar een box gehuurd naar tevredenheid

heb 1,5 jaar lang een box gehuurd bij Boxss. Deze opslag was zeer goed toegankelijk en netjes. Kom zeker hier terug.

Schone box in Oss gehuurd

Super aardige medewerkers. Alles is netjes en schoon. Ook de prijs was erg interessant als je het vergelijkt met aan Allsafe.

Leuke mensen en een goede dienst

BOXSS bied precies de dienst die we zochten tegen de juiste prijs. Geen enkele spijt van gehad.

GEWELDIGE ERVARING

Voor ons was dit de perfecte optie. Goedkoop en makkelijk verhuizen! Tot de volgende keer!

gemak!

Gemak dient de mens. Box to go was echt fijn, kost weinig tijd en er wordt netjes met je spullen omgegaan.

Wat een mooi systeem! De auto kwam voorrijden en dan zakt deze omlaag en staat de box recht op de grond. Je kan er zo in lopen. Echt geweldig.

Alles top!

Alles top verlopen. flexibel bedrijf, nette opslag.

Gasstraat Oost 40

5349AV Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.