Betrouwbaar en meedenkend

Onlangs hebben wij een BOXSS besteld voor het tijdelijk opslaan van verhuisspullen. Zowel bij het vullen van de BOXSS als bij het leeghalen, was BOXSS flexibel en betrouwbaar in de afgesproken tijden en locatie.

Aardige werknemers, afspraak is afspraak

Alle mensen aan de telefoon en op de vrachtwagen zijn erg vriendelijk. De volgende keer ga ik er zeker gebruik van maken.

Schoon, veilig en netjes teruggebracht

De opslag container die we besteld hadden voor onze verhuizing is netjes teruggebracht. Alles stond er nog in zoals we het erin gezet hebben. Top service.

Wij hebben 2 boxen gehuurd tijdens de verbouwing

Wij hebben 2 boxen gehuurd tijdens de verbouwing en zijn zeer tevreden over de dienstverlening van BOXSS moeiteloos opslaan. Zowel het vullen als het leeg halen is gegaan zoals afgesproken.

Zeer tevreden, aanrader!

Ik ben zeer tevreden, goede communicatie, doen wat ze beloven. Ik heb het ook al doorgegeven aan een vriendin!

Super oplossing voor opslaan van je spullen.

Prima bedrijf

Super goede service! Ik zou dit iedereen aanbevelen

Wij hebben 2.5 maand gebruik gemaakt van Boxss . Super goede service en ideaal als je gaat verbouwen etc. De boxss wordt bij de deur geleverd en ook weer terug gebracht. Je hoeft alleen maar te sjouwen. Scheelt een hoop geregel.

Buitengewoon tevreden

Doen wat ze beloven en elke keer op tijd!

Alles goed verlopen

Supergoed geregeld. De containers waren op tijd en alles paste er prima in. Bij het uitpakken van de container was onze 'sterke man' ziek. Ik vreest dat het ons niet zou lukken om alles binnen de tijd eruit te halen. De chauffeur heeft ons toen geholpen. Bedankt daarvoor! Ik kan het iedereen aanraden

Gewoon goed en netjes!

We zijn heel netjes geholpen door de man die ons als eerste te woord stond en goed geadviseerd. De verhuishulpen die door hem geregeld werden om ons te helpen de spullen uit huis te halen en later weer terug in huis werkten heel netjes en voorzichtig. De tijden die afgesproken waren zijn van tevoren goed gecommuniceerd en ook nagekomen. Alles stipt op tijd. Ook nog eens betaalbaar!

Afspraken nakomen en meedenken Goede prujs en service In een woord perfect. Is zeker aan te bevelen. Bedankt. Ga zo door.

Net bedrijf met leuk personeel

Boxss heeft ons geholpen met een vaste box. En zijn daar erg tevreden over. Het is erg schoon en netjes. Als we het ooit nodig hebben komen we zeker terug.

Bijzonder goed Het aan te bevelen bij een ander

Fijne verhuismanier

Wat een fijne manier van verhuizen. Het maakt het hele gebeuren een stuk makkelijker.

Wat een fijne en vlotte samenwerking! Zou het iedereen aanbevelen.

superservice

Op t allerlaatst bedacht dat we een boxss nodig hadden en jullie hebben het geweldig voor ons geregeld! super!!!

Behulpzame chauffeur!

Alles prima verlopen. De chauffeur heeft even mee geholpen om onze piano uit de box te halen. Daar waren we ontzettend blij mee, dank daarvoor..

Dank voor alle reviews

Wauw, 1000 reviews. En bijna allemaal ook positief. Dat is natuurlijk waar we het voor doen! Elke dag staan we klaar voor onze klanten, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hier werken welke dag weer hard aan om dit te realiseren. Dank voor alle positiviteit, dat geeft ons energie om in de toekomst zo door te gaan en we blijven werken aan de dingen die nog beter kunnen. Met vriendelijke groet, Team Boxss Moeiteloos Opslaan

In 1 woord: Geweldig

Van zo'n bedrijf word je alleen maar blij. Service zoals service hoort te zijn. Echt super geholpen door Eric van Boxss. Ook Ties en Geert van TT Moving Service Oss hebben zich in het zweet gewerkt en alles keurig netjes in de opslagbox gezet. Chapeau.

Top!

Top! Spullen een jaar in de opslag gehad, had het liever korter gehad maar daar kan Boxss niks aan doen :)

Super!

Wat een mooi bedrijf. Ben echt super geholpen. Komen de afspraken na en zijn ontzettend vriendelijk en meedenkend. Klasse!

Prima bedrijf, vriendelijke mensen

Goed verlopen, jammer dat ze de box niet op de gevraagde dag konden brengen, het zal al helemaal vol maar ja, het was niet anders. Ook een goed teken, dat betekent ook dat ze het druk hebben

Half jaar gehuurd, goed gaan

Prima bedrijf, duidelijke en overzichtelijke website.

Top service!

Top bedrijf! Kan niet anders zeggen. Prima geholpen met vriendelijke medewerkers

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.