Prima dienst

Alles prima verlopen, ben tevreden

Heel goed geholpen door Boxss

Meubels in de opslag, box was keurig netjes en schoon. Meubels werden netjes weer thuis gebracht. Ideaal en heel goed advies over de maat van de box gegeven, alles paste er precies in.

Perfecte oplossing

Onze vloer werd vervangen, even een weekje opslag nodig voor onze meubels. Alles perfect geregeld en op tijd.

Mooi concept!

Mooie oplossing voor tijdelijke opslag. Concept met de auto die door zijn as zakt waarbij de box recht blijft als deze op de grond gezet wordt is echt heel mooi om te zien.

Alles ziet er netjes uit en de medewerkers zijn behulpzaam

Geweldig!

Echt geweldig wat de mannen van Boxss gedaan hebben. Ze hebben samen met TT Movingservice Oss de opslag en het sjouwwerk geregeld. We hoefden alleen maar zelf de spullen in te pakken Veel goedkoper dan een verhuisbedrijf en heel prettige mensen om mee samen te werken. Ga zo door!

Allemaal goed gegaan

Prima oplossing omdat de meubels uit de woonkamer moesten. Had het 3 weken nodig, moest wel voor 4 weken betalen maar bij de meeste andere bedrijven is het minimaal 2 of 3 maanden, dus dan is dit wel netjes.

Goedemorgen oplossing voor mijn verhuizing

Er zat maar 1 dag tussen overdracht van oude en nieuwe huis, dus heb de spullen maar 1 dag in de opslag hoeven zetten. Prima geregeld door Boxss, alles op tijd geleverd.

Helder en duidelijk

Opslag was prima, maar wat voor mij het belangrijkste was dat we geen nare verrassingen achteraf kregen, maar gewoon de prijs zoals geoffreerd. Daar hou ik van, eerlijk en open de afspraken nakomen.

Prima oplossing voor opslag

Bespaard veel tijd en moeite bij de verbouwing van mijn huis. Prima en heldere communicatie. Stipte levering en vriendelijk en behulpzaam personeel. Geweldig

Aanrader!

Alles goed geregeld. Tip: Plan op tijd je retour, want door drukte kon het niet op de dag dat ik wilde. Maar ze kwamen met alternatieve dagen zodat we toch snel de box terug kregen.

Mooi geregeld

Had maar kort opslag nodig voor mijn meubels uit de woonkamer, was een beetje laat met reserveren maar ze hadden gelukkig nog een plekje vrij.

We hadden 3 boxen, ze werden na elkaar geleverd, dat was fijn want dan konden we elke keer dicht bij de deur laden.

Geweldig geholpen met mijn verhuizing

Alles was in de puntjes geregeld. Mooi op tijd, de verhuizers die we via Boxss ingehuurd hadden waren professioneel. Boxss heeft ons ontzorgd, echt een rustpunt in de hectiek van een verhuizing.

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf met gedreven mensen. Opslag was netjes

Super!

We hadden maar 1 week opslag nodig en dat kan gewoon bij Boxss. Ook toen we later de afspraak moesten verzetten ging dit zonder probleem.

Alles top geregeld

Alles goed gegaan, fijne communicatie

Handige oplossing

We hadden niet veel opslag nodig, maar dit was toch wel heel handig. Recht voor de deur inladen en na 2 maanden weer uitladen.

Prima bedrijf om mee zaken te doen

Dit bedrijf is top. Duidelijke communicatie, prima uitleg. Zeer stipt en heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Echt geweldige service

Ik was zelf eigenlijk te laat om een box te bestellen, maar Boxss heeft me toch kunnen helpen. Heel erg blij mee.

Zeer klantgericht en ‘ruimdenkend’ team!

Bedankt. Tot nu toe ben ik uitstekend geholpen. Ik had veel vragen en telkens nam men de tijd mee te denken en te antwoorden. Alle vertrouwen in een goed verloop van verhuizing, opslag en daarna afgifte van mijn spullen.

Aan te bevelen!

De verhuizers zijn erg aardig, gaan zeer voorzichig met alle spullen om en plaatsen alles op de juiste plek. Daarnaas zijn ze ook stipt op tijd!

Uitstekend!

Alles was uitstekend. Nette boxen, vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader als je opslag nodig hebt.

Prima bedrijf, goed geregeld

Prima opslag

Alles ziet er keurig uit en vriendelijk personeel.

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.