Alles prima!

Keurig op tijd alles weer netjes terug gekregen

Heel klantgericht

Korte lijntjes en goede service. Heel klantvriendelijk en no nonsense. Zeker aan te raden!

Komen afspraken na, zijn vriendelijk en gaan netjes met je spullen om.

Zeer tevreden over Boxss

Wij zijn heel tevreden. Goede communicatie en hele fijne mensen bij Boxss. Zeker een aanrader!

Alles goed gegaan en netjes weer terug

Goede opslag, alles goed geregeld

Alles duidelijk, goede offerte vooraf, behulpzame medewerkers, alles in goede staat terug ontvangen

Relaxte organisatie

Fijn dat de digitale communicatie zo duidelijk is. Snel en effectief. Nog 1 ding wacht ik af. Hoop dat de box echt vroeg in de ochtend aanwezig is op 19 februari. De review vul ik in na 19 februari. Dank voor de service.

Goed, gedegen en soepel verlopen

Goed, gedegen en soepel verlopen

Alles goed gegaan

Super geregeld, alles netjes weer terug na 3 maanden opslag.

uitstekend

Vele jaren spullen opgeslagen, dit is altijd goed bevallen.

Niets op te merken

Snel en adequaat handelen. Contacten lopen prettig. Goed bereikbaar en snelle reactie

Zonder zorgen je meubels opgeslagen

Erg eenvoudig te boeken en netjes gecommuniceerd wanneer op te halen en retour brengen. Niet goedkoopste maar wel de minste moeite op deze manier.

Supermakkelijk en handig.

Erg handig en simpel. Box voor laten zetten, in laden en zodra je klaar bent box weer laten leveren. In overleg makkelijk datums te prikken etc, dus erg tevreden

doen wat beloofd wordt , met n klantvriendelijke houding !

prima , helemaal naar verwachting

Een geweldig type service - en heel plezierig geregeld.

Een verademing vergeleken met het huren van boxen. Ook aardige mannen. Het tijdsframe is relatief kort, dus bereid je voor. Let dan op formaat - stevigheid van je eigen (opslag)dozen en huurperiode.

Heel geweldig.

Die mensen die daar werken zijn echt heel vriendelijk en behulpzaam geweest.

Flexibel, snel, klantvriendelijk en een goede prijs

Tijdelijke opslag nodig voor grote meubelen door renovatie parketvloer. Zeer goed en snel geregeld, online maar ook aan de telefoon. Zeer flexibel en een goede prijs- kwaliteit verhouding. vriendelijke medewerkers! Alle spullen staan weer onbeschadigd in huis.

Prima manier voor tijdelijke opslag

Het laten maken van een offerte en het halen en brengen van de box verliep vlekkeloos. Het plannen van een datum voor terugbrengen gaat via de website. Op zich prima, maar er was weinig flexibiliteit in het plannen van het moment. Daarom geen vijf sterren van mij.

Dit is een geweldig bedrijf

Ik ben heel tevreden. Stipte uitvoering en keurig op tijd. Prima en duidelijke communicatie en vriendelijke medewerkers.

Makkelijk, snel en efficiënt

Makkelijke opslag. Alles bij de hand. Goede openingstijden.

Top , heel stipt

Komen de afspraken na en zijn zeer correct. Prima bedrijf om zaken mee te doen. Duidelijk en behulpzaam

Erg goed en handig

Niets op aan te merken. Duidelijke communicatie en behulpzame mensen Denken mee

Niks op aan te merken fijn bedrijf

Goede service, prima oplossing voor opslag Vriendelijk personeel Goede communicatie

Waren op tijd, kreeg goede uitleg. Bij een complete inboedel zoals wij die hadden, waren twee containers noodzakelijk, we hebben het anders opgelost.

Niks op aan te merken

Fijne ervaring met dit bedrijf. Stipt, vriendelijk, duidelijke communicatie

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.