Hele goede service

Ik ben heel goed geholpen. In de middag gebeld en de box kon al volgende dag met spoed geleverd worden zonder extra kosten! Telefonisch heel snel te bereiken. Behulpzame mensen die met je mee denken voor een goede oplossing. Bo was ook snel meegenomen toen ik belde waren ze binnen 15 min bij ons! Bo was heel netjes!

Goede levering van box

was en goede levering en snel. alles zat er eigenlijk zo in.

helemaal goed

was prettig en makkelijk! personeel is ook erg vriendelijk

goed meedenkend

ik wist niet zo goed welke grootte of maat ik moest hebbenhier hebben ze mij keurig mee geholpen. de box heen en weer was ook zon gebeurd. kortom prettige ervaring.

fijn bedrijf

Alles was super geregeld. makkelijk bij de deur inladen ook bij het nieuwe huis uitladen!

keurige opslag en nette mensen

goede ervaring geweest, netjes te woord gestaan altijd mijn druppel deed het een keer niet kreeg dezelfde dag en nieuwe en kon er meteen weer in

vaste box was fijn

De vaste box was erg fijn, makkelijk zelf binnen te komen

Top service

Wat een fantastisch team, van A tot Z wordt er met je mee gedacht. Het hele concept klopt, de Boxss wordt netjes op de afgesproken datum voor de deur geplaatst en opgehaald wanneer deze vol is. Wanneer de spullen weer terug het huis in kunnen wordt de Boxss opnieuw voor de deur gezet en kan deze in je eigen tempo weer uitgeruimd worden. Je hebt hierdoor de spullen maar twee keer in je handen inplaats van vier keer bij een normale tijdelijke opslag. Bij een volgende verbouwing doen we het zeker weer op deze manier.

Box opslag super

Mijn opslag is super fijn geweest.

Echt heel erg fijn

Voor een verbouwing hadden we opslagruimte nodig. Boxss komt een opslagbox aan huis brengen die je zelf vult en daarna namen ze het mee naar de opslag. Toen we klaar waren brachten ze de box weer keurig terug. Dit was voor ons heel erg fijn op deze manier.

Alles goed gegaan

Prima opslag, was erg makkelijk, aan huis bezorgd.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

hartstikke goed

Ervaring is goed! Ik heb meer dan een jaar gebruik gemaakt van hun diensten en ben zeer tevreden. Veilige en schone opslagruimtes

De autostalling was geweldig! Uitstekende service, veilige en schone omgeving voor mijn auto. Vriendelijk personeel en gemakkelijke toegang. Aanbevolen!

Verbouwing was echt gemakkelijk op deze manier

Een box gehuurd bij boxss deze is geleverd door een leuke chauffeur. Zeker een aanrader.

Boxss in Oss heeft mij snel geholpen met een opslag in Oss.

Boxss in Oss heeft mij snel geholpen met een opslag in Oss. Schone omgeving en gratis koffie.

Meerdere boxen gehuurd, afspraak = afspraak bij boxss

Meerdere boxen gehuurd bij boxss voor onze verhuizing. Zeer tevreden over de manier van werken van boxss.

Fijne ervaring met boxss gehad

Onze spullen zijn netjes opgehaald en weer netjes terug gebracht. Echt een aanrader.

fijn

fijne ervaring gehad.

Zeer tevreden over netheid en service bij opslag.

Zeer tevreden over netheid en service bij opslag.

Goed geregeld

heel fijne box gehad mensen denken mee met je. vriendelijk ook heel erg. dikke aanrader!!

Bij met Boxss

Wij waren erg blij met Boxss. Alles netjes gegaan en super aardige medewerkers.

Kei goed!

Kei goed geregeld allemaal.

Nette opslag

Nette opslag, we gingen verbouwen en alles van de benedenverdieping opgeslagen in een box to go. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Super makkelijk

Echt handig. Een box thuis gebracht, zelf ingeladen en dan nemen ze het mee naar de opslag. We dachten dat we veel tijd nodig hadden om het in te laden, maar we waren goed voorbereid en binnen 1 uur al klaar, zoals door Boxss ook al was aangegeven.

Gasstraat Oost 40

5349AV Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.