Verhuizing ging goed, zeker de volgende keer weer

verbouwen was relax met boxss

Zeker een aanrader, Boxss bied wat ze zeggen

Zeker een aanrader, Boxss bied wat ze zeggen

Alles netjes verlopen

2 boxen gehad voor verhuizen gehad Utrecht naar het zuiden. Alles netjes verlopen. Bij het terugbezorgen hadden ze pech met de auto maar ze hebben de box toch nog dezelfde dag in de avond gebracht. Echt een goede service.

Echt handig

We hebben een box to go gehad, de meubels moesten enkele weken uit huis. Echt handig

Verbouwen met Boxss is geweldig.

Geen beschadigingen aan me meubels. Komen weer schoon terug. En ze staan niet in de weg tijdens de verbouwing.

Boxen gehuurd voor onze verhuizing. Twee boxen genoeg voor de inboedel.

Boxen gehuurd voor onze verhuizing. Twee boxen genoeg voor de inboedel.

Half jaar gehuurd. Alles goed gegaan.

Half jaar gehuurd. Alles goed gegaan.

B2G is de beste keus die ik had in vergelijking met concurrenten

De prijs, en de manier van werken is gewoon geweldig als je gaat verhuizen (onze situatie) of verbouwen. De prijs is te verwaarlozen als je gaat kijken naar een verhuisbedrijf. Maar zelf een busje huren is ook zeker niet voordelig. Volgende keer is BOXSS onze partij.

Leuke mensen bij Boxss met voordelige opslag

Al meerdere malen en nu nog steeds gehuurd bij Boxss. Van boxen tot motorstalling is Boxss te partij waar je moet zijn.

2 vaste opslag boxen gehuurd voor onze verhuizing

Voor bijna drie kwart jaar een box gehuurd naar alle tevredenheid. Schoon, netjes en altijd toegankelijk. Zeker aan te raden.

Goed, netjes, prettige mensen.

Vriendelijk personeel, netjes en schone ruimtes, hulpmiddelen genoeg aanwezig om je spullen te transporteren.

Top services

Top services

Boxen gehuurd voor onze verhuizing. Paste precies in 2 boxen.

Wat een fijne samenwerking heb ik gehad met Boxss. Ze nemen de telefoon altijd gauw en netjes op. En staan klaar om te je te woord te staan.

leuke chauffeur die handje mee hielp

leuke chauffeur die handje mee hielp

Schone boxen, leuk personeel, goede prijzen

Schone boxen, leuk personeel, goede prijzen

3 boxen gehuurd voor opslag van verhuizing

3 boxen gehuurd voor opslag van verhuizing, ideaal. En het scheelt ook nog een hoop geld.

3 jaar een box gehad, werkwijze van BOXSS is geweldig!

3 jaar een box gehad, communicatie van BOXSS is geweldig!

Korte opslag nodig gehad voor verbouwing.

Korte opslag nodig gehad voor verbouwing.

Verhuizen was fijn met BOXSS en medewerkers.

Verhuizen was fijn met BOXSS en medewerkers.

Moest een deel van me inboedel opslaan.

Perfecte manier van opslaan van je spullen. We hebben de 13 M3 gekozen. Was allemaal goed geregeld. Top bedrijf.

Ruimtes is precies genoeg voor een benedenverdieping.

Ruimtes is precies genoeg voor een benedenverdieping.

Top service

Top! Ik kon alleen in de middag een box geleverd krijgen, ze hebben dit kunnen realiseren, ondanks dat we dit niet echt van te voren af konden spreken

Ideale oplossing. voor opslag

We hadden 2 boxen, deze konden we op verschillende dagen laten leveren, dat was allemaal geen probleem.

Geweldig!

Geweldig bedrijf met fijne medewerkers. Met name grote dank aan Eric voor het netjes inplannen van alle afspraken.

Landweerstraat-zuid 140

5349AK Oss

Over BOXSS Moeiteloos Opslaan

We hebben verschillende opslagmogelijkheden. Self-storage, waarbij je de spullen zelf naar onze opslagunit brengt. Maar daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om de opslagbox gratis bij je thuis te bezorgen en op te halen.