De spouwmuur en zolder geïsoleerd. Kon al binnen 1 week. Zeer tevreden. Harde werkers en ruimen alles keurig weer op, helemaal top.

Vakkundig en vriendelijk!

Voor zowel de bodemisolatie als op een andere datum de dakisolatie keurig vlot afgewerkt,! Heel tevreden!

Werken snel en netjes

Net bedrijf

Een prettige ervaring met goede vakmensen.

Goede materialen, uitleg en vakkundige plaatsing van de zonnepanelen.

Zo goed dat ik iedereen EnergieControl zal aanbevelen.

Er werd snel en netjes gewerkt. We merkten direct het resultaat van goede vloer- isolatie. Heel erg blij met het resultaat.

Voldoende

Ik heb spouwmuur en vloer isolatie laten doen de uitvoerende mannen perfect, aandacht van uit het kantoor kan beter ,

Afhandeling van afgesproken punten teleurstellend

Eind 2018 mijn spouwmuren laten isoleren en nu na dik twee jaar toch maar een recensie schrijven om wellicht zo hun aandacht te krijgen. De werkzaamheden zelf zijn redelijk goed verlopen, de dag zelf was zeer regenachtig waardoor mijn raamdorpels na het dichtvoegen van de gaten behoorlijk versmeert waren. Echter was er in de offerte ook een warmtescan van mijn woning beloofd. Deze werd als korting aangeboden ter waarde van 150 euro. De eerste scan was echter zo teleurstellend en van kleuterklas niveau dat er op aandringen van mij een tweede scan van de woning zou worden gemaakt. Jammergenoeg was het tweede warmtescan rapport van mijn woning net zo teleurstellend als het eerste rapport en moest ik weer mijn beklacht indienen. Nu na vele herhaal emails van mijn kant krijg ik totaal geen gehoor meer van dit bedrijf en na het lezen van meerdere recensies lijkt het wel wanneer het te moeilijk wordt dat energie-control voor de negeer methode kiest. Jammer dat de korting van 150 euro in de vorm van de warmtescan zo een teleurstelling is. En dat ik tot twee keer aan toe mijn huis de hele dag op temperatuur heb moeten maken voor de 'waardeloze' scan.

Goede monteurs en fijne communicatie met de verkoper

Goede kwaliteit en service

Goede ervaring binnenkort een offerte aanvragen voor ships onder de vloer

Uitstekende service

Wat een vriendelijke mannen, op het kantoor en in de uitvoering. Ik ben ongelooflijk blij met mijn kruipruimte isolatie. Beetje warmte in de kou. Echt de investering waard!

Goed en snel werk geleverd

Laten de ruimtes waarin is gewerkt netjes achter.

Eerlijk en net bedrijf.

Duidelijke offerte. Goede afspraken. Fijne jongens die bij ons aan het werk zijn geweest. Dus een dikke 10.

Prima partij die nakomt wat er is afgesproken.

In alle contactlijnen was de communicatie prettig. Door een deels moeilijk bereikbare dakzijde moest er uiteindelijk een verrijker komen. Dit ging in 1e instantie langs elkaar heen maar is prima opgepakt.

Zonnepanelen zijn snel en netjes geplaatst.

Zonnepanelen zijn snel en netjes geplaatst.

Mijn ervaring is prima. Komen afspraken na. Werken netjes.

deskundig en prettig personeel.

Misverstand over legplan is snel en naar tevredenheid opgelost.

Snel geregeld, goed advies, aardige mannen

Na de vloerisolatie ook de spouwmuur laten doen. Jammer dat een van de mannen ziek werd , maar er werd keurig gebeld en een nieuwe afspraak gemaakt. Wacht nu nog op de uitvoerdersverklarinegen zodat ik subsidie kan aanvragen.

nette prijs en vriendelijke vakmannen.

Snelle service voor een nette prijs.

sommige van de medewerkers hadden een taalgebruik wat niet klantvriendelijk is.

even afwachten of de de installatie betreft zonnepanelen ook doen wat verwacht word .ze laten wel veel rotzooi na en ook veel gemopper dat ze iets meer moeten doen dan ze verwacht hadden..

Goede en snelle service, fantastisch resultaat

Ze konden snel komen voor een offerte. Die was voordeliger dan andere die we binnen hadden gekregen. Ze konden vervolgens snel langs komen en waren ook binnen 2 uur weer klaar. Vakkundig, netjes en het huis is meteen warmer en stiller.

Prima geregeld allemaal

Gevel isolatie laten doen en naar tevredenheid, snel en netjes gewerkt. De mannen op de dag zelf gaven netjes aan wat wel en niet nodig was.

Eerst een paar probleempjes rond de plaatsing ivm terrasoverkapping, op 15 december een paar monteurs langs geweest, die zagen het niet zitten, de omvormer geplaatst en ze zijn vertrokken, na een nieuwe afspraak zijn op 19 januari andere monteurs gekomen, zij hebben gebruik gemaakt van de garages die naast mijn woning zitten handige jongens, de zonnepanelen waren zo geplaatst, geweldig.

Prima geregeld

Goeie info, snelle reactie, nette mensen

Geen afspraak nagekomen

Ik heb een maand geleden (13-11-2020)een bevestiging gegeven om de vloer te laten isoleren. En werd mij gezegd dat de planner z.s.m. met mij contact zal nemen wanneer het gaat gebeuren. Heb verledenweek een mail gestuurd maar werd niet op gereageerd. Deze week 3 verschillende dagen gebeld maar ze konden de planner niet te pakken krijgen. Vandaag weer gebeld en werd gezegd dat ik terug word gebeld. En??? dus NIET!! Net de vertegenwoordiger Marc maar weer gemaild of hij hier achter kan gaan. Hoop dat ik gauw een antwoord kan krijgen. Roel van Riel

Zeer slecht

Contact met het bedrijf is moeilijk te leggen. Ook word er niet terug gebeld zoals wel is afgesproken. Ondertussen zijn we 2.5 week verder en weten we nog niet wanneer de zonnepanelen komen.

Ten Catenweg 8

7642 LH Wierden