je mag of moet wel eens een keer bellen om antwoord te krijgen op vragen

afspraak kon snel gemaakt worden. de offerte was ook snel binnen. maar als je aanvullende vragen hebt en die per mail stelt dan moet je gaan bellen om antwoorde te krijgen. heir kan men zich in verbeteren vind ik. montage kon snel worden uitgevoerd en dit ging in goed overleg. de uitleg van de installatie op locatie zou wat uitgebreide kunnen. al met al tevreden en prima bedrijf om mee samen te werken

perfect

Aanvraag (10-11) gedaan voor spouwmuurisolatie via de website. Volgende dag al bericht, een dag later zaten ze al aan de keukentafel en dezelfde avond al de offerte in de mail! Had twijfels door een aantal negatieve recensies, heb ze hierop gewezen. Kreeg hier reactie op dat dit vnl. te maken had met Corona. Heb ze voordeel van de twijfel gegeven en heb er geen spijt van. Isolatie kon 30 november al gedaan worden! Het moest ook allemaal snel gebeuren ivm aanvraag subsidie. Uitvoering keurig gedaan, ook alles netjes opgeruimd. Jongens denken goed mee. Ingevuld subsidie formulier 2 dagen na uitvoering ook al in de mail! We hebben gekozen voor de isolatiewol. Ik heb wel het gevoel dat je het merkt in de woning. Het lijkt minder te tochten. Verder weet ik het niet. Als we 's avonds de verwarming op 17 graden zetten, staat deze in de ochtend ook echt op 17 graden. We hebben wel een oude woning. Misschien dat de warmte meer blijft hangen en dat de ketel minder vaak aan hoeft te slaan, maar dat weet ik volgende maand pas. Zeer tevreden klant.

Goeie ervaring

Na een zeer moeizame begin is er uiteindelijk door jullie een goeie oplossing geboden en een goed eindresultaat Dus wij zijn zeer tevreden.

Zie onder

Netjes en snel afgehandeld met de offerte enzv. En daarna vrij verplaatst en geplaatst.

Vriendelijk

Verstand van dingen ,Nette mensen !,

In principe tevreden maar...

Stadium tot en met plaatsing van panelen was helemaal in orde. Echter naderhand tot 2 x toe niet teruggebeld ondanks belofte. Geen groot probleem op te lossen maar.... doen wat je beloofd geldt ook na levering.

Mannen waren op de afgesproken tijd aanwezig. Zeer vriendelijk en snel gewerkt en de boel weer keurig achterg gelaten

de monteurs hebben hun best gedaan

ik weet nog niet of alles goed gaat maar , tot nu toe ben ik tevreden

Matig

Verkeerde afspraak doorgegeven, in de middag afgesproken maar in de ochtend aan de deur. In de middag zijn ze teruggekomen (1.5u te laat) isolatie met heel veel hoogteverschil aangebracht. En zelfs een extra ventilatie gat in de spouw naar de kruipruimte was niet mogelijk want hadden ze geen gereedschap voor dus nog steeds erg vochtig in de kruipruimte.

zonnepanelen netjes geplaatst.

ze hebben hun werk goed gedaan.

Top!

Fijn dat er eerst iemand thuis kwam om alles te bekijken en te overleggen met ons. Kundige en snelle installatie, aardig personeel.

Keurig

Het offertetraject verliep snel en prettig, maar het was pas echt goed toen de monteurs de installatie kwamen plaatsen. Dit deden zijn zeer netjes en in samenspraak met mij. Aanpassing van de afspraak op basis van uitleg waardoor ik echt het gevoel had dat ze meedenken en je het beste rendement gunnen. Ik ben van nature kritisch op dit soort diensten, maar bij deze durf ik te zeggen: Bij Energie Control hebben ze het echt goed voor elkaar. Netjes!

Vakkundig, wordt netjes en nauwkeurig gewerkt

Goed en vlot gemonteerd.

Klein minpuntje: op dakpanprofielplaten 2 underlaymentplaten gelegd om vervorming te voorkomen. Helaas niet parallel met werkzaamheden opgeschoven waardoor vervorming van de dakpanprofielplaten op enkele plaatsen goed is te zien

goede afspraken mee te maken

goede voorlichting in de verkoop nette monteurs en strak werk geleverd op het dak in in het huis tweede opdracht nog niet uitgevoerd, even afwachten dus.

Geheel volgens afspraak afgewerkt!!!

Men kwam keurig op de afgesproken tijd. De vloerisolatie verliep geheel volgens planning. Keurige werknemers in dienst. Klantvriendelijk. Alom waardering voor het 'aanbrengen' van het materiaal onder de werkvloer. Absoluut aan te bevelen, naar buiten toe!! DANK hiervoor.

Vakkundig, efficiënt, complete dienstverlening!

Dit jaar op 3 plekken Zonnepanelen geplaatst op verschillende dakoppervlakken. Allemaal even netjes en nauwkeurig afgewerkt. Ze gaan pas weg als het werkt. Dik tevreden dus!

Keurig opgebeld dat werkers later kwamen. Werkten door. Heel plezierig aanwezig.

Tot volle tevredenheid van ons is het asbestdak netjes verwijderd.

Keurig netjes afgewerkt alles, top bedankt voor de fijne samenwerking.

Niet bereikbasr

Zit nu bijna een week te wachten op reactie, mijn asbest dak zou 14 oktober verwijderd worden is nog geen duidelijkheid. Ik denk dat ik maar een andere bedrijf inschakel.

Alle afspraken nagekomen

Wij hebben 14 zonnepanelen laten plaatsen en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Nette monteurs die flexibel meedenken tijdens het installeren.

Absolute afrader

Bij herhaling probeer ik milieu-control Wierden via email en telefoon te bereiken: Omdat dit bedrijf er maar niet in slaagt mij ook maar het geringste antwoord te geven op mijn vragen van 16 juli 2020, heb ik moeten besluiten de asbestsanering door milieu-control te annuleren. Het vandaag telefonisch helemaal niet meer bereikbaar zijn van milieu-control deed voor mij definitief de deur dicht. Ik ga nu verder met een asbestsaneerder die wel weet wat communiceren is.

Installatie goed, communicatie slecht

De installatie van de panelen is goed verlopen en werkend afgeleverd. Echter de communicatie daarna is slecht, diverse malen gebeld over de afhandeling van de BTW teruggave, ik zou worden teruggebeld. Na 3 x terugbellen en wat "dreigementen"van mijn kant, eindelijk iemand die terugbelde echter met een nietszeggend antwoord. Ook na het melden van een daklekkage, 3 weken niets gehoord en geen reactie ontvangen op mijn e-mail. Weer een toezegging van de telefoniste dat ik zou worden teruggebeld, maar ik heb er totaal geen vertrouwen in dat dat gaat gebeuren..... Erg jammer allemaal... Jan van Mourik, Zelhem

Vakmensen

Zeer correct geholpen, goede kennis van plaatsen en systeem, weten waar ze het over hebben! Netjes op tijd geplaatst.

Uitstekende service en afspraken worden nagekomen.

Middels een persoonlijk gesprek (niet eerst een indicatieve offerte op de mail) tot een zonneplan gekomen met aansluitend een bijbehorende offerte. Afspraken zijn correct en snel nagekomen. Service is uitstekend waarbij eerst alles volgens afspraak is geplaatst en gemonteerd (er was nog een aanpassing en nadere afwerking nodig) en daarna pas factureren.

Ten Catenweg 8

7642 LH Wierden