Duidelijk en snel

Alles is duidelijk uitgelegd, snel gerealiseerd en voor een goede prijs.

Ondanks enkele misstapjes 100% voor elkaar gekomen en tevreden.

De verkoper/adviseur van Energie Control Geralt Pruim kwam zeer vertrouwd en deskundig over! Top! Dit heeft ons ertoe besloten (mede doordat bij ons in de straat 3 eerdere woningen zijn voorzien van zonnepanelen) in zee te gaan met dit bedrijf! De plaatsing van de panelen verliep vlot en kundig! Helaas lukt het niet op de dag van plaatsing om de stroomkabel, mede op advies van Geralt door de koof naar de kruipruimte te krijgen. De omvormer zou in 1ste instantie op de zolder geplaatst worden. Vervolgens gekozen om de kabel achter de regenpijp en op het platte dak (kabel via plattedak doorvoer) naar de berging (waar nu de omvormer zeer netjes is geplaatst) van daaruit naar de kruipruimte en meterkast! Eén misverstand is door Caiway opgelost, daar door plaatsing omvormer(internet/wifi) het signaal naar ons tv-caiwaykastje weg viel. Nu heel tevreden, mede door actieve reacties van Energie Control!

Super.

Alles goed en netjes geregeld.alleen jammer dat de vertegenwoordiger niet kan beoordelen hoeveel panelen op het platte dak kunnen ,in plaats van 10 zoals hij dat berekende.er maar 4 op kunnen.maar toch allemaal goed gekomen dank zij de monteurs,dus alle 10 geplaatst toppie.

Zeer slechte planning en communicatie

Ik schrijf niet graag een slechte review maar mijn ervaring met Energie control is zo negatief dat ik dit moet laten weten. De planning en de interne communicatie is zeer matig. Ik heb vele keren moeten bellen en wordt vervolgens niet teruggebeld. Afspraken gemaakt en niemand die komt opdagen. Ruim 2 maanden geen stroom op kunnen wekken omdat de storing niet is opgemerkt en het zeer lang duurde voordat de omvormer werd vervangen. Officiële klacht ingediend en niets meer van gehoord.

Zeer goede service en vriendelijk contact

De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst en de medewerkers zijn vriendelijk en service gericht. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

Prima afgeleverd

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

Alles netjes geregeld.

Alles is netjes geregeld. Moeten alleen nog een keer terug komen voor een paar kleine dingen.

Bijzonder goed

Ondanks het feit dat er gebruik gemaakt wordt van de kwalitatief goede zonnepalen van het merk LG scherpe prijs. De installatie is volledig naar mijn wensen gebeurd, de omvormer is geplaatst boven in de slaapkamer (vlak bij het dak) en er is gebruik gemaakt van de kabelgoot van de buitenunit van de airco om de powerkabel af te voeren naar de kruipruimte, op mijn verzoek is er een netwerkkabel mee getrokken (die is aangesloten op de router in de meterkast), zodat het wifi signaal van de omvormer kan worden uitgeschakeld. De extra groep in de meterkast was geen probleem, ondanks het feit dat er al 2 extra groepen zijn aangebracht. Er werd rekening gehouden met de Corona maatregelen. Ik ben zus zeer tevreden.

Goed gegaan

De planning en uitvoering zijn keurig gegaan

Een goed op elkaar ingespeeld duo, dat snel een zaak kan klussen.

Zoals gezegd een voor zijn taak geschikt koppel. De panelen lagen in een mum en strak gelijnd op het dak De plaats voor de omvormer week wel af van die zoals aangeduid door de heer Eric Oldenhuis. Helaas vonden we de afwerking op het platte dak naar de omvormer niet zoals we hadden verwacht.

Super tevreden!

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Uitstekend gedaan

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Goede vakkennis

De monteurs zijn klantvriendelijk en denken mee voor een goede oplossing. Er wordt netjes gewerkt en werken het goed af. De zonnepanelen lagen ook snel op het dak. Ik heb het als prettig ervaren en nu maar hopen dat de zon veel gaat schijnen.

Volgens mij heb ik mijn ervaring al gemaild

Volgens mij heb ik mijn ervaring al gemaild

goed, maar wel een beetje “haast je rep je”

Netjes gebeld om de eerste afspraak te verplaatsen i.v.m. personele problemen. Stipt om 8 uur voor de deur. Goede uitleg gehad omtrent het plaatsen en nadien over het verdere traject. Wel was men vergeten een deel van de kabelbuis met buisklemmen vast te zetten. Zelf maar even 10 klemmen gekocht en een half uurtje werk....

Goede nette service

We waren goed geinformeert, de jongens die kwamen plaatsen waren zeer vriendelijk en hebben het werk netjes gedaan. Wij zijn zeer tevreden

Goed advies, aardige/ nette vakmensen. Duidelijk uitleg

Netjes gewerkt en goede uitleg.

Oke

Het was allemaal goed klein puntje

Ik denk dat mijn omvormer niet goed is ingesteld

Professional en goed voorgelicht

Met de komst van Erik Oldenhuis was het ijs meteen gebroken. Goede uitleg, plezierig in de omgang, en komt zijn beloften waar. De installatie ging ook zeer vakkundig en snel. Schoon en opgeruimd de plekken waar ze bezig waren. Ik beveel u aan aan mijn kennissen.

nette en goede verkoper en monteurs

zeer tevreden

De monteurs, die hier zijn geweest, waren Top

Hebben de panelen, omvormer etc keurig gemonteerd en mij uitleg gegeven hoe alles, incl. de app, werkte. Ziet er strak uit op het dak. De jongens dachten mee over hoe de panelen op het dak moesten komen. PS voor de verkopers, mensen aan de telefoon vertel, omdat nieuwe klanten dit niet weten, dat men zich direct moet aanmelden voor een andere energiemeter daar dit noch 4/7 weken duurt voordat Enexis komt.

Zeer goede vaklui

Zonnepanelen netjes gelegd super

Vlotte, vriendelijke en uitstekende dienstverlening.

De installatie is prima verlopen, waarvoor mijn complimenten. De installatie werkt goed, ben natuurlijk benieuwd wat de opbrengst wordt als de zon volop gaat schijnen. Ik zal bij voorkomende gelegenheden zeker uw bedrijf aanbevelen.

Aansluiting gaf wat problemen, super goed opgelost

Uitstekend personeel

Ten Catenweg 8