nette en goede verkoper en monteurs

zeer tevreden

De monteurs, die hier zijn geweest, waren Top

Hebben de panelen, omvormer etc keurig gemonteerd en mij uitleg gegeven hoe alles, incl. de app, werkte. Ziet er strak uit op het dak. De jongens dachten mee over hoe de panelen op het dak moesten komen. PS voor de verkopers, mensen aan de telefoon vertel, omdat nieuwe klanten dit niet weten, dat men zich direct moet aanmelden voor een andere energiemeter daar dit noch 4/7 weken duurt voordat Enexis komt.

Zeer goede vaklui

Zonnepanelen netjes gelegd super

Vlotte, vriendelijke en uitstekende dienstverlening.

De installatie is prima verlopen, waarvoor mijn complimenten. De installatie werkt goed, ben natuurlijk benieuwd wat de opbrengst wordt als de zon volop gaat schijnen. Ik zal bij voorkomende gelegenheden zeker uw bedrijf aanbevelen.

Aansluiting gaf wat problemen, super goed opgelost

Uitstekend personeel

In zijn algemeenheid ben ik tevreden.

De afgesproken werkzaamheden werden om uiteenlopende redenen een aantal keren uitgesteld. Dat was wel jammer. Het personeel wat hier was voor de uitvoering was prima. De followup na het doorboren van de waterleiding was echter matig. Voor herstel van tegelwerk is nog geen contact opgenomen. Dat is jammer.

Momenteel zeer slechte service

Zonnepanelen reinigen, voor een eerste afspraak hebben zeer lang moeten wachten. Medewerker komt en geeft aan ladder te hebben om de panelen op het dakkapel te reinigen, ladders was spoorloos, overige panelen wel gereinigd. Dus er is niet juist gecommuniceerd intern. Dit alles was op 5 juni. Monteur nog contact gehad met de zaak en zij zouden er die middag of maandag op terugkomen, maar helaas tot op heden nog geen nieuwe afspraak. Tussen 5 juni en heden diverse contacten gehad zelfs met de Verkoper buitendienst maar ook deze persoon belt niet terug. Al met al ben ik al vanaf begin mei bezig om alle zonnepanelen gereinigd te krijgen. En wat schetst mijn verbazing komt een mail binnen op 26 juni met de kop ZONNEPANELEN REINIGEN wanneer ??????? Misschien dat er nu door deze beoordeling actie wordt ondernomen. Een zeer boze klant !!!!

Monteur hebben snelen punctueel gewerkt.

Een min punt is dat ik zelf moest bellen wanneer ze de zonnepanelen kwamen plaatsen de eerste panelen waren niet meer leverbaar door het coronavirus. Heb nu een ander merk gekregen en deze waren binnen een maand geleverd dat is dus prima geregeld. Alles is netjes schoon achter gelaten.

vriendelijk, cooperatief, ruige afwerking

in het algemeen is de ervaring positief. installatie op schuine dak was enigszins ruig: na inspectie achteraf bleken de verschoven dakpannen niet echt in het gelid te liggen en er waren twee gebroken (had gemeld moeten worden).

Prima bedrijf

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

Cf. afspraak, op tijd en gewoon netjes. Vriendelijke monteurs.

Cf. afspraak en op tijd. De werkzaamheden zijn heel netjes en snel uitgevoerd.

Alles naar wens verlopen!

Het bezoek van de adviseur tot en met de dag dat vloerissolatie toegepast is verlopen zoals je mag en hoopt te verwachten. Duidelijke informatie voorziening en goede communicatie! Zeer vriendelijk personeel!

Komen afspraken na

Er waren bij ons twee ploegen aan het werk. Een voor isoleren woning. En een ploeg voor plaatsen zonnepanelen. Overleg top op de werkvloer beide ploegen hebben zeer netjes gewerkt vakmensen.

Fijne monteurs, goed werk geleverd

Legplan klopte niet maar de monteurs hebben dit prima opgelost.

Een erg fijne ervaring

Ik heb bij meerdere bedrijven offertes opgevraagd voor hetzelfde systeem ( enphase micro omvormers). Er zijn 5 bedrijven wezen praten waarvan er 3 probeerden een ander systeem te verkopen....deze vielen dus af. Bas van energie-control was de enige die niet zijn systeem wilde doordrukken maar luisterde en dus een pv systeem naar mijn zin verkocht. De heren die het systeem kwamen plaatsen waren netjes, snel en hebben het systeem mooi opgeleverd. Waarvoor dank!. Het enige smetje wat ik gevonden heb is het telefonisch contact na plaatsing. Ik zag in de enphase app wat rare waardes die ik niet snapte. Hierdoor naar energie-control gebeld waarbij de eerste keer de verbinding werd verbroken ( kan gebeuren). Dus terug gebeld, ik kreeg toen wel iemand aan de lijn die vertelde dat de persoon die er over ging niet aanwezig was. Deze persoon zou later op de dag even online in het systeem kijken of hij wat kon zien...of hij dat gedaan heeft weet ik niet want ik heb helaas nog niks gehoord ( gelukkig weet ik het antwoord inmiddels wel). Samenvattend ben ik erg tevreden met de service van energie-control.

Vlot en netjes afgewerkt

Prima.

No nonsens, klantvriendelijk en harde werkers.

Heb sinds twee weken een PV installatie maar het werkt nog niet. Tenminste het teruggeleverde KwH wordt niet gerigistreerd op de (slimme) meter. De juiste indicatielampjes op de omvormer branden, maar toch schijnt er met de omvormer iets aan de hand te zijn. Niet duidelijk wat. Geen nood, dinsdag de 30 ste komt de monteur weer langs om het e.e.a. te controleren. Dat is twee weken na montage, dit zou wel iets sneller mogen!

Keurig werk geleverd.

Voor aanvang van de werkzaamheden werden deze nog een keer doorgenomen en wensen werden daarin opgenomen. Regelaar op zolder geplaatst, bekabeling zoveel mogelijk weggewerkt en via de kruipruimte naar de meterkast.

Goed werk, communicatie kan beter

De communicatie over offerte, bevestiging en inplannen kan beter. Na de bevestiging poosje niks gehoord en toen ik belde waren ze er de volgende dag. Dat was dus wel top. Werk is snel en vakkundig uitgevoerd. Alleen jammer dat ze vergeten zijn om 1 gaatje weer te dichten

Zeer accuraat en professioneel bedrijf met zeer prettige medewerkers

Wij hebben zonnepanelen laten installeren door Energiecontrol en dit is allemaal zeer vlot en correct verlopen. De gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de monteurs hebben een zeer nette installatie uitgevoerd. Kortom een heel professioneel bedrijf die ik iedereen kan aanraden.

In één woord fantastisch

Fantastisch zou het iedereen aanraden wat zijn dat harde werkers mijn buren hebben ze door een andere laten 3 dagen werk voor dat ze het klaar hadden en zijn ik weet niet hoe vaak alweer terug geroepen.Geef mij energie control maar fantastisch werk geleverd.

Heel Goed

Ik had een goede ervaring met EnergieControl. Ze kwamen op tijd, aardige mensen, ze hebben goed gewerkt. Verbetringspunt: Beter te communiceren met de klanten over de de planning. Ik moest bellen om te weten wanneer? de rest is het goed. Ik had een goedkopere aanbieding maar toch heb ik EC gekozen vanwege mijn gevoel.

Alles netjes volgens afspraak.

Alles netjes gemaakt volgens afspraak, monteurs waren vriendelijk en onduidelijkheden werden overlegd. Enige verbeterpunt dat ik zo wel heb is het opruimen van de troep. Moest alles zelf opruimen, zand in de hal vanuit de kruipruimte, stof van het boren in de muur, alles bleef liggen. Alleen het afval dat op te rapen was met de hand is opgeruimd. Dit zou beter kunnen.

Eerlijke uitleg en snel gerealiseerd

Tussen de offerte en de uitvoeringsdatum zat niet veel tijd. Wanneer je besluit zonnepanelen aan te schaffen dan wil je deze zo snel mogelijk geplaatst hebben. Daarnaast was de offerte marktconform en het laagdrempelige contact stond mij aan.

Zeer tevreden!

Er wordt netjes gewerkt, we zijn erg tevreden met het resultaat. Als er een probleem is, wordt dit keurig en vlug opgelost.

Ten Catenweg 8

7642 LH Wierden