prima bedrijf , netjes afgehandeld

de zonnepanelen in 1dag alles gereed

Netjes en goed

Zeer snel een offerte en vervolgens netjes en goed afgewerkt.

Vakkundige, professionele organisatie die kwaliteit levert tegen een goede prijs

Allereerst een goed advies gekregen hoe de werkzaamheden uit te voeren. In ons geval hoeveel zonnepanelen waar plaatsen. De offerte was duidelijk gespecificeerd. De uitvoering was snel en netjes. Contact na de after sale ging wat moeilijker, maar dat wijd ik aan het Covid19 virus. Men was zeer behulpzaam.

Klantvriendelijk

Goede ervaring en meedenkend! Kwaliteit en service hoog in het vaandel. Ik zou ze zo bij familie en bekende aanbevelen! Ga vooral zo door en heel veel succes!

Redelijk nette installatie, afwerkpunten worden ook opgelost

De installatie was correct, en de jongens dachten mee. één minpuntje is, dat kabels/leidingen búiten zicht ( achter schuine kant ) volledig los , met wel erg veel overlengte liggen. dit had best in een buis gekund.

Kwaliteit voor een goede prijs

We hadden al een set zonnepanelen en hebben er ivm de elektrische auto nog een set bijgekocht.

Super verlopen

Ondanks dat ik de offerte meerdere keren heb laten aanpassen bleven de medewerkers super vriendelijk en behulpzaam. Alles is netjes en bijna binnen een halve dag geplaatst. Ik heb de monteurs halverwege de montage de zonnepanelen nog anders neer laten leggen ook dit was geen probleem de monteurs bleven vriendelijk. Naderhand wilde ik nog een paar oude zonnepanelen plaatsen en was hier wat onderdelen voor nodig, geen probleem werd zo even geregeld.

alles prima verlopen deskundige vaklieden

alles goed verlopen prima vaklieden.

Keurig!

Sinds eind maart dit jaar via Energiecontrol zonnepanelen aangeschaft. Er werd in eerste instantie goed met ons meedacht en gezocht naar de beste oplossing binnen de beschikbare mogelijkheden. De installatie ging heel erg vlot en werd uitgevoerd door zeer nette collega's. Er werd ook erg goed rekening gehouden met de Coronavoorschriften. Het uitleggen van de app ging op afstand natuurlijk wat lastiger maar ook hier hadden ze een prima oplossing voor. Wij zijn zeer tevreden!

Correct bedrijf. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Zeer tevreden over het bedrijf. Het begon al met een enthousiaste en bekwame verkoper. Heeft in alle opzichten rekening gehouden met mijn wensen. Planning precies op het tijdstip wat ons schikte. De montage werd keurig en in goed overleg uitgevoerd. Monteurs wisten waar ze mee bezig waren. Hielden ook duidelijk rekening met de voorschriften inzake het Coronavirus. Nog even wachten op de afwikkeling van de btw teruggave en dan is alles dik voor elkaar.

Vlotte afhandeling van alles.

Het hele proces van het eeste contact tot en met het plaatsen is soepel en zeer vlot verlopen. Super!

Een prima bedrijf voor zonnepanelen

Vanaf de offerte tot de plaatsing zeer duidelijke en snelle afhandeling. Wel bang geweest voor sabotage tijdens de plaatsing toen een van de monteurs, een harde kern supporter (Max) van Heracles, er achter was gekomen dat ik fan van FC Twente ben. Gelukkig doet alles het nog voortreffelijk. Achteraf gezien had ik veel eerder het besluit moeten nemen om panelen te plaatsen. Nogmaals, dank van een tevreden klant.

netjes gewerkt

Netjes voorgelicht. De jongens hebben goed doorgewerkt en netjes

Perfect nagekomen afspraken

Ondanks de Corona crisis zijn de eerder gemaakte flexibele afspraken perfect nagekomen. Er moest immers eerst een nieuwe dakbedekking geplaatst worden waarvoor ik afhankelijk was van een derde. Prima personnel die meedenkt en ons informeerde over alle stappen. Helaas even geen overleg over de plaatsing van e dak doorvoer waardoor nu de kabel een eind van de muur door het plafond van de garage komt. Voordat ik daar iets over kon zeggen zat het gat en de leiding al in het plafond. Verder dik tevreden.

fijne service

goede uitleg en planning

even na installatie communicatieve storing alles ok.

alles werkt zoals belooft, ook de opbrengst. Nico Koster margriet straat 2 delden

Vlot en keurig geregeld

Het intakegesprek was duidelijk en met goede suggesties zonder opdringerig te zijn. De uiteindelijke plaatsing van de zonnepanelen verliep vlot. Keurige en plezierige werknemers. De verdere afhandeling (restitueren BTW) lijkt ook soepel te gaan. V.w.b. het plaatsen van zonnepanelen een bedrijf om aan te bevelen. Het cijfer 9 is meer op zijn plaats dan een 8.

Goed ze hebben netjes werk geleverd

Ze hebben netjes werk geleverd

Klant vriendelijk en exact volens afspraak

Zeer tevreden en correct volgens afspraak via Eric

Goede voorlichting, denken mee, goede communicatie en uitvoering

Zoals hierboven aangegeven zijn wij zeer tevreden over Energie Control. Zowel de spouwmuren laten isoleren , zonnepanelen laten plaatsen en de vloerisolatie in opdracht gegeven. (moet nog uitgevoerd worden , maar dat zal ook wel goed gaan). Men komt gemaakte afspraken na en de aanvraag voor de BTW teruggave ( zonnepanelen), wordt voor dusdanig voor je geregeld dat je er zelf bijna geen omkijken naar hebt. Monteurs werken netjes en zijn bekwaam.

Een netjes wekend bedrijf

ondanks de regen die de gehele dag viel zijn ze toch door gegaan en hebben het netjes afgemaakt.

Netjes werk geleverd, alles volgens afspraak.

Keurig alles volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd

Snelle levering en goede montage.

Zeer snelle levering, technici werken goed en snel. Een opmerking is: dat er met de klant overlegd moet worden voordat iets definitief gemonteerd wordt.

Zeer snel. Van offerte tot levering en montage in 3 (drie) dagen.

Kwam ook doordat iemand anders uitviel, maar toch.

Conform de afspraak geleverd en geïnstalleerd

Na het ontvangen van de offertes ging het snel met planning en daarna installatie. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en gaan het zeker aanbevelen.

Ten Catenweg 8

7642 LH Wierden