Ruime keuze. Ook mooie unieke ringen die je niet snel ziet. Erg fijn dat er tijd voor je genomen wordt. Gastvrij ontvangst. Goed bekeken naar onze smaak en op basis daarvan met ringen aangekomen.
Allereerst willen wij u bedanken voor de prettige samenwerking en bedankt voor deze mooie beoordeling. Veel geluk in de toekomst!
Wij zijn ze vaak tegengekomen op de beurs en het gesprek was daar al goed en vertrouwd, hierop hebben we een afspraak gemaakt. Eenmaal aangekomen hebben we gigantisch veel keus aan ringen gezien. Er werd echt naar ons geluisterd en goed mee gedacht m.b.t. onze wensen. We zagen meerdere ringen die ons aanspraken. Uiteindelijk hebben we hier een mooie keus uit kunnen maken. Mijn toekomstige vrouw heeft zelfs haar eigen droom ring kunnen samenstellen. Ook de prijs/kwaliteits verhouding viel hiermee erg mee. Wij hebben onze droom ringen gevonden!
Heel erg bedankt voor deze beoordeling, we zijn blij om te horen dat jullie het als prettig hebben ervaart. Voor eventuele vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht! Nog veel geluk samen.
Fijn gesprek met uitkiezen van de ringen. Alle tijd genomen voor het uitzoeken en veel mogelijkheden besproken. De manier van het uitzoeken sprak ons erg aan. Bij het ophalen ook weer alle tijd en goede afhandeling.
Satisfied
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij hebben genoten van onze samenwerking. Veel toekomstig geluk.
Uitgebreide collectie, fijn dat er ruim de tijd voor je wordt genomen. Super ervaring!
Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij vonden het fijn om met jullie tot een eindresultaat te komen. Veel toekomstig geluk gewenst.
Zeer goed en fijn geholpen. Het was het ritje naar Veeningen zeker waard!!! Echt een aanrader!
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Dit waarderen wij heel erg! Veel toekomstig geluk samen en voor eventuele vragen zullen we altijd voor jullie klaar staan!
Een hele prettige ervaring, erg leuk ontvangen en erg tevreden met het eindresultaat!
Fijn om te horen dat jullie ons bezoek als prettig hebben ervaren. Bedankt voor de mooie beoordeling en wij wensen jullie veel geluk in de toekomst!
Zeer uitgebreide collectie met een goede en prettige service. Vonden het heel fijn dat we op locatie konden komen.
Bedankt voor uw reactie! Wij wensen jullie een prettige toekomst samen.
Duidelijk, breed assortiment. Ruim de tijd om wat uit te kiezen en te proberen. Persoonlijk.
Bedankt voor jullie beoordeling en wij wensen jullie nog veel geluk samen!
Ruime collectie, erg vriendelijk en snel geholpen en op een fijne manier op de hoogte gehouden van de status. Zeker een aanrader!
Bedankt voor jullie reactie!
Hele prettige ervaring gehad met het uitzoeken van onze trouwringen. Heel professioneel en heel goed advies. We kregen rustig de tijd om alles te bekijken en uit te zoeken. Wij zouden Rozenhof zeker aanbevelen!
Fijn dat jullie het als fijn hebben ervaren. Wij wensen jullie veel geluk samen en bedankt voor de mooie beoordeling!
Volop keuze, hele goede service/communicatie!
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Wij hebben een aparte smaak wat ringen betreft, maar je word hier warm ontvangen en goed besproken wat onze wens is, zonder omkijken kregen we een telefoontje en is het gewoon helemaal keurig naar wens! Echt een aanrader.
Erg fijn dat we samen op een mooi eindresultaat kwamen, jullie kunnen altijd bij ons terecht voor eventuele vragen. Veel geluk!
Bedankt!
Zeer groot assortiment, goede begeleiding in de uiteindelijke keuze. Uitgebreide uitleg bij de samenstelling en vervaardiging van de ringen, waarbij diverse mogelijkheden voor aanpassen mogelijk was. Een uitmuntende klantervaring!
Bedankt voor dit compliment en wij wensen jullie veel toekomstig geluk toe samen!
Het uitzoeken van onze trouwringen was een onwijs bijzondere beleving bij Theo en Edita. Er werd alle tijd genomen en naar onze wensen geluisterd. Er is voor ieder stel wel een passende trouwring te vinden. Wij zijn nog steeds enorm blij met onze keus. Dankjulliewel!
Zeer betrouwbaar en terzake vakkundig. Klantvriendelijk, hoffelijk en raadgevend bij het maken van de juiste keuze, uit de grootste collectie ooit gezien. Zijn heel blij met de gemaakte keuze; geelgouden ringen, damesring diagonaal doorgezaagd met diamant, herenigd met monogram. Zeer exclusief, mooi, opvallend en persoonlijk.
Een groot pluspunt is, dat je na werktijd en zondags hier terecht kunnen ! En een hele goeie service ! Een echte aanrader !!!!!!
Super goed en professioneel advies gekregen. De kennis van Hr. Verbree is zodanig goed dat ik uiteindelijk mijn droom trouwring heb uit kunnen zoeken. Mijn trouwring is de overtreffende trap van de ring, waar ik erg aan verknocht was. Dus de ideale oplossing.
Grote collectie aan ringen. Bij het uitzoeken werd echt de tijd voor ons genomen.
Makkelijk een afspraak te maken. Een zeer uitgebreide collectie en je kunt in alle rust je keuze maken. Top service