Zeker het aanbevelen waard, goed ontvangen en in onbevangen sfeer de ringen uitgezocht
Super!
Klantvriendelijk echtpaar met kennis van zaken en goede service. Wij raden anderen zeker Rozenhof aan!
Een heel plezierig ontvangst op een prachtige locatie! Er werd ruimschoots de tijd genomen voor een gedegen advies. Wij bevelen Rozenhof Trouwringen van harte aan!
Absoluut een aanrader
Geeft goed advies en is erg persoonlijk. Er is erg veel keuze, al met al zijn wij erg tevreden met de keuze die wij hebben gemaakt.
We zijn erg goed geholpen en hebben mooie ringen voor een goede prijs gevonden. Precies wat en zoals wij dat wilden! Waren snel klaar.
Een fijne ervaring in een rustige ruimte.
Uitstekende ervaring, ruim aanbod en goede service.
Goed advies van een echte kenner
Deskundig en prettig advies. Goed toegankelijk.
Deskundig en prettig advies. Goed toegankelijk.
Perfecte service, exclusief aanbod.
Geweldig ervaring om hier onze ringen uit te zoeken! Super service en we konden zelfs op zaterdag avond onze ringen ophalen. Echt een aanrader!
Klant mogen zijn van Rozenhof trouwringen was geweldig. Een eerlijk en goed advies, waardoor onze keuze snel definitief was. Ook de sfeer is meer dan aangenaam.
Je wordt er leuk ontvangen en er wordt de tijd genomen voor je
Prima methode voor het uitkiezen van de ringen. Duidelijke communicatie en heldere afspraken. Prachtige locatie! Super ervaring!
Enorme keus en tijdens het ontwerpen was er goed contact via e-mail met foto's!
Zeer groot aanbod en een prachtige locatie!
Erg klantvriendelijk en behulpzaam. Ook voor onze twee kleine kinderen werd gezorgd zodat wij relaxed onze gang konden gaan. Hele fijne ervaring.
Op een prachtige locatie bijzonder mooie trouwringen onder deskundige begeleiding uitgezocht. Veel keus in een uitgebreide collectie! Hartelijk dank voor de persoonlijke hulp.
We hadden al een idee wat we wouden ,maar goede service en goed dat je via de site een afspraak kan maken.