Een tapijt dat er al 23 jaar ligt en waar de afgelopen 3 jaar een hond overheen gelopen heeft, is tot mijn verrassing heel veel schoner geworden! Echt een ongelooflijk verschil! Verder heb ik de veel waardering voor de gekregen service: de trap kreeg op de valreep ook een beurt en de roestplekjes die ontstaan waren doordat ik de stoelen te snel had neergezet werden op een later moment vakkundig verwijderd. Chapeau!
Geweldige schoonmaak!!!!
Onbeschrijflijk goede EN persoonlijke service met een top resultaat. Gisteren morgen heb ik het team van Bright & Clean gecontacteerd en zij hebben onmiddellijk actie ondernomen. Met een waanzinnig resultaat, het tapijt ziet er uit alsof er niets is gebeurd, eigenlijk nog beter. De persoonlijke aandacht van de heer Kooijman alsmede de interesse naar de gezondheid van mijn oma zijn bijzonder gewaardeerd. Een bedrijf dat een dikke "10" verdient in al haar facetten. Wij zullen dit aan iedereen aanraden. Heel hartelijk dank voor het waanzinnige resultaat!
Bijzonder aardig en behulpzaam,alleen maar positief!Vloer enorm opgeknapt en was dus duidelijk blij met de mannen!
Roomwitte wollen vloerbedekking ziet er weer top uit!
Ons Paul kleed wollen karpet al jaren in gebruik laten reinigen ook omdat er katten lucht aan zat is weer heerlijk fris en mooi van kleur. Wij zijn er weer heel blij mee. Echt een aanrader.
Ik kan alleen maar zeggen over Bright & Clean dat het zo moet doorgaan. Prettige medewerkers, duidelijke uitleg op vragen, en goede communicatie. Bij ons waren de medewerkers iets later doordat een eerdere klus uitgelopen was, dit werd direct aan mij doorgegeven.
Met angst en beven onze pers meegegeven om te reinigen; na een week al weer terug, als nieuw! We zijn heel erg tevreden; het kleed is weer Bright&Clean! Wij blij, teckeltjes blij!
Wij hebben een aantal jaren geleden een vloerkleed bij Marc Janssen gekocht welke hard toe was aan een reinigingsbeurt. Bij de service afdeling van Marc Janssen adviseerde men ons contact op te nemen met Bright & Clean, hier hebben wij geen spijt van. Het vloerkleed kwam (bijna) als nieuw terug. Een prima service, snelle afhandeling, voor ons een top bedrijf dat we zeker willen/zullen aanbevelen. Succes met jullie bedrijf, wij hopen nog menig keer van jullie bedrijf gebruik te maken.
Geweldig! Een oude berber weer zo goed als nieuw! Het duurde wel iets langer dan verwacht maar aangezien de vlekken dan ook echt weg waren vond ik dat geen probleem.
Top thx tot de volgende keer
snel opgehaald, snel teruggebracht, tapijt helemaal -inderdaad- bright en clean, aardige kerel, hardstikke goed :)
Ons re-couloured carpet werd dezelfde dag bij aanvraag nog opgehaald en is na 5 werkdagen weer perfect schoon thuisgebracht. Wat een service van Bright & Clean en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader als je toe bent aan een schoon en fris kleed met een snelle en goede service.
Wij hebben onze siergrindvloer laten reinigen van onze woning welke wij verhuren. Deze woonkamervloer is 10 jaar oud en was ernstig vervuild door huisdieren van de huurders. Vorige week professioneel laten reinigen door Bright&Clean en daarna weer als nieuw. Bright&Clean is een bedrijf zoals het hoort te werken: afspraak is afspraak. De nieuwe huurder zegt nu al: "Wanneer de vloer weer vuil is, weet ik wie ik moet bellen".
Vloerkleed gereinigd: resultaat was fantastisch. De service was echt super.
Reeds in het verleden gebruik gemaakt van dit bedrijf.Er wordt snel en vakkundig gewerkt tegen een aanvaardbaar tarief. Eind resultaat altijd uitstekend.
Bright&Clean verdient wat ons betreft een pluim voor ieder aspect: allereerst omdat onze kleden er weer als nieuw uitzien en daarbij voor de bijzonder snelle service en voor de attente communicatie!! Wij kunnen hen zeer zeker aanbevelen!
Onze open grindvloer vertoonde vlekken en een "looppad". Deze zijn helemaal verdwenen. Op een aangename manier werkmensen over de vloer krijgen is niet vanzelfsprekend. Bij dit bedrijf komt dat nog voor. Een dikke tien voor zowel resultaat, vakmanschap als communicatie.
Zeer goede ervaring opgedaan. Onze open grindvloer is weer blinkend schoon. De informatie over schoonmaken van deze vloer kregen we niet los bij leveranciers van deze vloer maar Bright & Clean was goed op de hoogte. Hebben ons perfect geholpen.
Door wateroverlast waren enkele kussens nat geworden. Deze zijn zeer schoon thuisbezorgd! Daarnaast is onze inloopmat heel vakkundig en professioneel gereinigd en ziet er weer als nieuw uit! Wij kunnen Bright & Clean absoluut aanbevelen en zijn al helemaal te spreken over de retourbezorging, zelfs wat later op de avond. Echt een dikke 10!
We vreesden dat onze berber aan vervanging toe was, maar we hebben deze als nieuw terug gekregen!! Alle vlekken eruit! Perfect!!
Onze zoon had rode wijn op ons wollen tapijt (importeur F.M. Janssen) laten vallen en dit bewerkt met zout, wat nu juist niet handig is! Veel (Spa)water gebruiken! Er bleef een lelijke donkergele plek achter. Het tapijt is opgehaald door een van de zoons Kooijman, uitermate vriendelijk en behulpzaam, en 2 weken later na verschillende procedures teruggebracht door vader Ton Kooijman. Het ziet er prachtig uit. Als je het weet kun je misschien nog een lichte verkleuring bespeuren. We zijn er super blij mee! Nicolette
Top Bedrijf! Wederom onze siergrindvloer in ons hele huis door hen laten reinigen. Top resultaat en vriendelijk en behulpzaam!
Een prijzig, 11 jaar oud Perzisch vloerkleed laten reinigen en verrast over het resultaat! Het kan weer jaren mee! Snelle,prima service.
Scheepvaartweg 5
3356 LL Papendrecht