Bright & Clean & Happy

Bright & Clean & Happy Contactformulier op website ingevuld en snel gebeld door een vriendelijke Ton. Gesprek verliep soepel, werd goed geïnformeerd en de afspraak werd meteen ingepland. Kun je aan de telefoon al het gevoel krijgen dat het goed zit? Zeker wel, en al die mooie recensies versterkten dat gevoel alleen maar. Op de (zonnige) afgesproken dag komen zonen Maarten & Thijmen vrolijk binnen en willen meteen ‘het werk’ zien. Met speciale aandacht voor moeilijke vlekken. Ze gaan voortvarend aan de slag en werken hard om mijn tien jaar oude tapijt de welverdiende schoonmaakbeurt te geven. Maarten & Thijmen zijn duidelijk goed op elkaar ingespeeld. Heel plezierig om mensen met zoveel professionaliteit en passie in huis te hebben. Niets ontsnapte aan hun aandacht. Een inloopmat kreeg ongevraagd een opfrisbeurt. Pure service. De rode bank was na behandeling weer een tintje frisser rood, super gewoon. En het tapijt? Na stoffige werkzaamheden in huis voelde dat bijna vettig aan. Yak. Maar nu is alles echt bright & clean, en loop ik weer heerlijk op blote voeten rond! Kan dit familiebedrijf van harte aanbevelen: goede prestaties tegen een eerlijke prijs, en daarbij bijzonder fijne mensen om over de vloer te krijgen. Helemaal happy!

Geweldig !

Ons kleed, is weer als nieuw ! Na goed contact, goede afspraken en voorlichting . Prima afgehandeld ! Gelijk besloten onze stoelen ook door hen te laten reinigen !

Zoals altijd onze meubels en kleden weer perfect gereinigd.

De mannen van Bright & Clean hebben ons bankstel en vloerkleed op de afgesproken tijd opgehaald en weer teruggebracht. Geheel gereinigd; ziet er weer uit als nieuw.

Bright&Clean doet wat ze beloven, en snel ook

De eerste positieve ervaring met Bright&Clean had ik in april 2020, toen we tijdens de Corona beperkingen, de woonkamer een grondige beurt gaven. Daarbij hoorde het reinigen van een wit Berberkleed, dat een hardnekke wijnvlek had. Pogingen om de vlek zelf te verwijderen, waren niet erg succesvol geweest. De behandeling van Bright & Clean bleek zeer effectief, de vlek werd helemaal verwijderd. Toen een vriendin een paar weken geleden een grote mok met koffie over hetzelfde kleed zwiepte, en een vlek van bijna één meter lengte veroorzaakte, was de keuze voor Bright&Clean snel gemaakt. Het kleed werd snel opgehaald en kwam na een week weer stralend schoon terug. Ik heb geen angst meer voor vlekken!

Vlot gedaan‼️

Offerte gevraagd, meteen antwoord en binnen één week had ik de vloerkleden terug. Schoon en al. GEWELDIG!

Een snel en klantvriendelijk bedrijf

Op maandag vroeg ik per mail een offerte aan voor het reinigen van 2 wollen kleden. Heel snel kreeg ik de offerte. Ik antwoordde dat ik de kleden woensdag kon brengen. Meteen een reactie dat het goed was. Het contact op de zaak was heel prettig en ze zouden hun best doen om de kleden vrijdag al klaar te hebben. Vrijdag kreeg ik een telefoontje. Binnen een half uur kreeg ik de kleden thuisbezorgd. Dit kwam ons heel goed uit. Erg klantvriendelijk. Nooit had ik gedacht dat ik in zo`n korte tijd 2 zo mooi schone kleden weer in huis zou hebben. Alle lof voor Bright & Clean.

Snel, klantgericht en zeer deskundig

B&C is zeer deskundig en klantgericht. Ons kleed waar met moeilijke vlekken vervuild. Na cleanen bleken delen verkleurd. Deze zijn met speciale verf keurig bijgekleurd. Kleed kan weer jaren mee. Dank!

Fantastisch

Vandaag onze grindvloer later schoonmaken. Geweldig. Ik wist niet dat de vloer zo vuil was En ik wist ook niet dat hij zo schoon zou worden. De vloer is weer als nieuw. Keurige jonge mannen die hard werken en beleefd zijn. Heel goed bedrijf, zeer aan te bevelen. Het bestaat echt nog.

Service zoals het moet zijn

Goede en duidelijke prijs afspraak. Netjes op halen en weer terug brengen Goed gereinigd tapijt Zeer tevreden.

top service en bijzonder goed gereinigd tapijt!

Persoonlijk contact met Ton en snel, betrouwbaar adres voor grondige reiniging van tapijt. Onze berber is weer mooi schoon geworden. Heel blij mee.

Goede service met een mooi eindresultaat

Bright & Clean heeft onze gestoffeerde stoeltjes en ons vloerkleed gereinigd. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de supersnelle service.

Fantastische, snelle service.

Heel snel een reactie om ons verzoek om een tapijt te laten regelen. Ton was in de buurt dus direct werd het opgehaald. Na 2 dagen een telefoontje dat hij er aan kwam met het gereinigde tapijt. Alle vlekken eruit. En Ton was gezellig “in” voor een kort praatje. Aan te bevelen dus. Met dank. Martha en Jan Ernst Kruseman.

Mijn stoelen zijn weer als nieuw!

Drie jaar geleden hebben wij nieuwe eetkamerstoelen aangeschaft, met vier jonge kinderen zijn er aardig wat vlekken in gekomen, zelf geprobeerd te reinigen maar kreeg er alleen maar kringen bij, het werd er dus niet beter op. Na aanleiding van een advertentie kwamen we in contact met Bright&Clean. De stoelen en een vloerkleed hebben ze thuis opgehaald en de volgende dag weer netjes afgeleverd. Ik was erg verbaasd over het resultaat! Super schone stoelen en weer een prachtig vloerkleed. Ze zien er weer als nieuw uit! Geen vlekken en kringen meer...helemaal blij mee! Personeel is erg vriendelijke en behulpzaam! Complimenten en nogmaals dank!!!

drie keer verrassend mooi

Ton kwam vanmiddag de 3 kleden terugbrengen die we hem een paar weken terug hadden meegegeven. De 2 wollen kleden - waarvan één ongekleurd met bolletjespool - zijn bijna onherkenbaar zo mooi en fris. Het grote lichte kleed had lelijke vlekken die we zelf al hadden geprobeerd te verwijderen. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Verspilde moeite. We weten nu dat we zo'n klus aan de professionals moeten overlaten. Het Perzische tapijt met versleten randen is rondom keurig hersteld. Je kan duidelijk zien dat dit handwerk is en van hoge kwaliteit. Dit erfstuk kan nu weer jaren mee. Zeker nog wel een generatie ..... of twee. Bedankt mensen van Bright & Clean.

Geweldig!

Snelle reactie van Ton en binnen 1 uur zijn Ziegler kleden opgehaald. Volgende dag zijn de kleden perfect gereinigd afgeleverd en ben er zeer blij mee. Ik kan Bright & Clean iedereen aanbevelen! Dank Ton voor de snelle service!

TOP

Wil graag mijn complimenten geven voor het prachtige resultaat voor het reinigen van het Berber tapijt . De service was in een woord geweldig het bedrijf werkt efficiënt en leveren kwaliteit af. Zal jullie aanbevelen Bright en Clean . Jullie krijgen een dikke 10, hier spreekt een tevreden klant Met vriendelijke groet Rianne Heijboer

Geweldig!

We hebben al meer dan 12 jaar een mooi wollen kleed. Gaandeweg was dit kleed donkerder geworden. Met een gezin wordt er natuurlijk intensief gebruik van gemaakt. We hebben toen Bright & Clean opgebeld. Binnen één week werd het kleed opgehaald en weer teruggebracht! Het resultaat: was geweldig, prachtig alle kleuren waren fris en als het ware weer teruggehaald. Erg blij mee dat we Bright & Clean hebben gevraagd. Dan is je kleed echt in goede handen. En ook niet onbelangrijk zeer betaalbaar!

Prima resultaat

Ervaren en vriendelijke medewerkers. Trap is perfect gereinigd.

Geweldig!!

Maandag werd het vloerkleed opgehaald om te reinigen en de randen van het tapijt bij te werken. Het reinigen was geen probleem, maar het bijwerken van de randen wel: daar was het vloerkleed te oud voor. Dat ik gebeld werd om hierover te overleggen, heb ik als erg prettig ervaren. Reinigen was wel zinvol. We kregen ons 21-jarig vloerkleed 2 dagen later als nieuw terug!! De kleuren waren weer fantastisch!! Dank!!!

Snelle en goede service

We zochten een bedrijf wat voor ons een vloer kon reinigen. Dit is goed gelukt. Kort samengevat: Bright & Clean kan snel schakelen, communiceert duidelijk en levert mooi resultaat.

Goede service en een schoon tapijt, als nieuw!

Ton komt het kleed ophalen en weer brengen. Je hoeft nooit lang te wachten. Ton is altijd even vriendelijk en positief.

Onze marmeren steentjesvloer laten reinigen, de vloer is weer als nieuw. Zo schoon krijg je het zelf echt nooit. Keurige jongens die het werk doen. Ik raadt het iedereen aan met marmer of grindvloer.

heel goed erg tevreden

3x gebruik gemaakt van Bright en Clean en alleen maar lof.

zeer tevreden

snel en goed gereinigd ophalen en snel schoon weer terug.

Wat een geweldige service!

Echt een top bedrijf. Je belt, ze komen. Altijd op tijd, afspraken worden nagekomen, fijn en vriendelijk. Daarbij reinigen ze stoelen, banken en kleden geweldig. Ze worden weer als nieuw. En tegen hele schappelijke tarieven.

Scheepvaartweg 5

3356 LL Papendrecht