Bright & Clean heeft voor ons professioneel en op uitstekende wijze een groot vloerkleed gereinigd. Met zorg en aandacht voor detail zijn koffie-, wijn-, vuil- en zelfs kaarsvetvlekken van de afgelopen twee decennia verdwenen. Wij kunnen niet anders zeggen: waard voor je geld en alles bespreekbaar. Aanrader voor iedereen.
Thank you Bright & Clean for the prompt and professional service you provide. The result of your cleaning process is magnificent; exceeding my expectations, given the degree of staining my rug had sustained. I couldn't recommend your service more highly to anyone experiencing similar water damage to their treasured rugs / carpets.
Afspraak maken, behandeling, resultaat, alles ging zó snel en prettig en vriendelijk en deskundig! Bij ons zijn het vloerkleed, de vloerbedekking en 2 ouderwetse, met stof beklede, fauteuils veel schoner uit de behandeling tevoorschijn gekomen dan we hadden durven dromen! Namelijk weer zo goed als nieuw! Een aanrader! Annemieke van Leuven - Amsterdam-Centrum
Na 11 jaar mijn tapijt laten reinigen. Goed bereikbaar bedrijf, inplannen en het nastreven van de gemaakte afspraken doen ze goed. Mijn tapijt is weer heerlijk fris en schoon. Zeer tevreden dus over dit familie bedrijf. Aanrader!
Wat een bijzondere ervaring is dat om met mensen te maken te hebben die hart voor hun zaak hebben en die echt gericht zijn op een goed resultaat. Er zat een hardnekkige vlek op mijn dure bank. Hun eerste poging om het probleem bij mij thuis te verhelpen heeft weinig opgeleverd. Een paar dagen later kwamen ze mijn bank ophalen en op dezelfde dag terugbrengen met een geweldig resultaat! Snelle en heel goede service dus. Ik ben er erg blij mee.
We waren zelf begonnen ons kleed te reinigen, we kregen het niet droog in de zon en het ging steeds erger stinken. Op zaterdagochtend gebeld, en de heer Kooyman heeft het diezelfde dag nog opgehaald en gered. Uitstel zou een verrot kleed hebben opgeleverd. Het kleed is weer als nieuw. Wij zijn nog steeds in jubelstemming!
Een prachtig familiebedrijf, als ze zo doorgaan dan blijft de business nog vele generaties bestaan.
Ons vloerkleed was vuil en werd door een ander bedrijf gewassen maar helaas het tapijt kwam niet naar tevredenheid terug en het was tevens deels vervormd. Bright & Clean werd benadert, zijn geweest en hebben het tapijt meegenomen. Het werd terug bezorgd zo goed als nieuw Weldig!!!
Op zoek naar een bedrijf om mijn carpet te reinigen. Internet afgezocht en bij Bright & Clean terecht gekomen. Contact gezocht en dezelfde dag werd het nog opgehaald.!!! Een ontzettende enthousiaste jongeman ( de zoon bleek later) heeft ons deskundig alles uitgelegd en verteld hoe ze werken. Was een prettig gesprek. Binnen een week ons kleed weer thuisgebracht en heel vriendelijk geholpen om het weer op zijn plaats te leggen Niets was te veel. Een voorbeeld voor veel bedrijven zoals het zou moeten. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN.
Naast vakkundige kennis verliep ook de communicatie heel soepel. Wij zijn blij dat ons vloerkleed weer helemaal vlekvrij is!
We hebben 3 tapijten laten reinigen. Binnen een week waren ze weer terug, schoon, helder en fris. Fantastisch. We staan versteld hoe een tapijt dat we al 30 jaar hadden er weer als nieuw uitziet. Reuze blij met Bright & Clean!
Geweldig snel, en geweldig schoon
Pers na ongeveer 15 jaar gebruik laten reinigen en was weer net zo mooi als 15 jaar geleden bij aankoop. Echt top complementen voor de geleverde kwaliteit.
tapijt (bijna) weer als nieuw, goed advies over behandeling vlekken. Als bonus hebben de heren zonder extra kosten meegeholpen met schoonmaken leistenen vloer. Deskundig, klantgericht en vlotte service
Super snelle professionele service. Tapijt vlek (braaksel en schoonmaakmiddel) geheel verwijderd en kleed is weer als nieuw. Vrijdag middag gebeld, zelfde vrijdag begin avond direct opgehaald, maandag week later terug bezorgd. Erg fijn en alles met erg veel inzet en gemak! Bedankt!!!
Een paar maanden geleden ons dure handgeknoopte kleed Rodelo Was 25 jaar oud eigenlijk niet om aan te zien !!!! We durfden het niet te laten Behandelen, maar het moest, reinigen , en als het niet lukte dan maar een nieuw kleed. Ik heb mijn enthousiasme al een keer geschreven maar ik wil nogmaals zeggen het kleed is terug zoals het 25 jaar geleden eruit zag, degene die bij ons op bezoek komen geloven het verhaal niet en dachten Dat we een nieuw kleed hadden. Wij genieten er elke dag van en zijn 1000 procent tevreden met het ontzettend mooie resultaat
We hadden een 2e hands vloerkleed gekocht uit India. Het was vervuild en moest worden schoongemaakt. We zijn erg tevreden over de service van Bright & Clean. Het kleed is mooi schoon geworden, dank je wel Ton!
Binnen 2 dagen kreeg ik mijn erg vuile vloerkleed als nieuw terug. Super snelle service. Heb al voor de 3e keer mijn kleed bij bright & clean laten reinigen tot volle tevredenheid!
fantastisch bedrijf snel en perfect een Roderlo kleed was duur, zuiver wol, handgeknoopt 25 jaar oud door zorgvuldig er mee om te gaan bleef het kleed mooi. Maar op de lange duur en dat was deze week hebben we gebeld op dinsdag halen en vandaag terug we geloofden onze ogen niet het kleed was als nieuw ik kan dit bedrijf voor 100 procent aanbevelen en geef het alles het cijfer 10
Ik heb nu meerdere malen Bright & Clean ingezet voor tapijt reiniging en traploper reiniging; het gaat altijd snel, altijd met een glimlach en altijd met een topresultaat.
Ik heb ons tapijt al vele malen late reinigen maar zo schoon is hij nog nooit geweest het tapijt ziet er weer uit als nieuw.
Mijn ervaring met Bright en clean is bijzonder slecht. De afspraak maken voor het ophalen en brengen van het tapijt ging moeizaam. Ik werd maar niet terug gebeld en het terugbrengen van het tapijt duurde langer dan afgesproken. Hier heb ik ook meerdere keren zelf over moeten bellen. Wat ik nog het meest vervelend vind is dat het tapijt niet schoon is! Het tapijt werd savonds terug gebracht en toen was het nog niet heel goed zichtbaar, maar de dag erna in het daglicht waren er nog vlekken zichtbaar. Meneer Ton Kooijman is nog langs geweest de vlekken aan te stippen, maar dat heeft niet geholpen. Weer gebeld maar er werd niet meer opgenomen. Al met al slechte service, onaardige benadering en nog steeds vlekken in ons tapijt.
Prima,zijn de kleden schoongemaakt. Lijken wel nieuw. Aardige jonge mensen binnen een dag retour. Zo een goede service is ver te zoeken tegenwoordig. Maar ik kan het iedereen aanbevelen.
fijn personeel : hulpvaardig, snel, goede informatie
Op aanraden van Marc Janssen laten wij onze Pers reinigen bij Bright & Clean. Omdat wij twee honden hebben is dat ook echt wel nodig. Dit jaar voor de derde keer. Wij verbazen ons er iedere keer weer over hoe schoon onze Pers thuiskomt. ik kan dit bedrijf dan ook ten zeerste aanraden
Scheepvaartweg 5
3356 LL Papendrecht