Op zoek naar heerlijke BBQ paketten met alles inclusief? Zoek niet verder en bestel gewoon hier!
Voor een feest bij ons in de tuin zocht ik een bedrijf met lekkere BBQ pakketten, inclusief echte borden en bestek, salades, sauzen, stokbrood en gasbarbeque.
Op basis van de reviews en het feit dat de Mobiele BBQ een grieks vleespakket heeft hebben we besloten om hier ons BBQ pakket te bestellen.
Vanaf mijn eerste berichtje alleen maar positieve ervaringen, er wordt heel snel gereageerd op mailtjes en het telefonische contact met Renate was ook heel plezierig. Ook was het mogelijk om aanvullende wensen mee te nemen, tegen een zeer nette meerprijs.
De bestelling werd netjes op het afgesproken tijdstip bezorgd, het vlees en de salades en sauzen zaten in grote koelboxen (dus hoefde niet in onze eigen koelkast, de stokbroden waren nog warm en de borden en bestek zaten in het plastic gesealed, echt top!
Dan het belangrijkste, de kwaliteit: Het was super! Alleen maar positieve reacties van mijn gasten. Goede kwaliteit van het vlees (en kruiding), de verse - duidelijk zelfgemaakte - salades echt super. Het was heerlijk!
Kortom, de volgende keer hoef ik niet meer te zoeken, want ik bestel vanaf nu mijn BBQ's bij De Mobiele BBQ!