De stamppotten waren heerlijk en voldoende per persoon. Ook de glutenvrije salade viel erg in de smaak
prima service , verse producten
Top broodjes voor een goeie prijs en heerlijk vers.
Prima , snelle actie. Dank je wel. De broodjes waren lekker
Catering was erg goed. Wij hadden buffet du chef waarbij de gasten erg tevreden waren over de kwaliteit, versheid van alle producten en de zeer goede smaakverhoudingen. Stipt op tijd werd de catering afgeleverd en de buffettafel werd netjes in gereedheid gebracht. Dhr. Van rooijen gaf een duidelijke uitleg wat alles was.
heerlijk die BBQ , je kunt zien dat ze hier aandacht voor eten hebben. de hoeveelheid was ruim we kregen alles aangeleverd voor 1 prijs het enigste wat we nog moesten doen was zelf de bbq aansteken en vlees grillen
De service en de kwaliteit van de producten was voortreffelijk. Van veel gasten positieve reacties gekregen. Veel gasten schepten meerdere malen op. Alles werd volgens afspraak geleverd en na afloop weer keurig meegenomen. Ik had er geen omkijken na, dus kon ik me volledig richten op het bezoek. Super
Alles goed en prima op tijd verzorgd.
Hapjes zagen er netjes verzorgd uit. Mooi presentatie en erg smaakvol. De warme hapjes waren ook een goede variatie. Wat jammer dat ze 20 minuten te vroeg werden afgeleverd.
hoi George, dank voor je leuke reactie. tijden is altijd moeilijk in te schatten dit door verkeer en andere opdrachten. fijne dag en tot een volgende keer
smakelijke hapjes en gevarieerd, denk goed mee. alles op tijd en volgens afspraak geleverd voor onze nieuwjaars borrel, dank en tot een volgende keer
goed te horen dat het alweer prima geregeld was. zal het doorgeven aan de collegas !
Catering is goed verzorgd. Werd goed uitgelegd wat de gerechten inhielden en hoe het opgewarmd diende te worden.
graag gedaan tot een volgende keer;-)
Niet alleen het eten was erg lekker, ook de afhandeling van het aannemen van de opdracht en de bevestiging daarvan was erg prettig. Alles netjes en op tijd gebracht en opgehaald. Een goede prijs voor uitstekende kwaliteit.
Het was goed
Het ziet er prachtig uit, mooie hoeveelheden, vriendelijke behandeling!
in 1 woord geweldig! we hebben er van genoten, volgende keer weten we jullie absoluut weer te vinden.
Fijne, snelle service.
Ondanks de kerstdrukte toch op korte termijn een afspraak kunnen maken. Het eten smaakte prima. Het ophalen van de schalen, borden, bestek was ook fijn geregeld. Al met al zijn wij van Forten Milieucontroles zeer tevreden.
super ervaring met de feestdagen catering, 3 gangen diner, ruim vers en smakelijk! aanrader levert netjes volgens afspraak, tot de volgende keer
heerlijk de winter BBQ, ruime porties en smakelijk. alles werd erbij geleverd tot een volgende keer! ps ook werd er rekening gehouden met aanpassing die ik wilde omdat we ook paar vegetarische gasten hadden
In één woord super!! Een aanrader!
goedemiddag Anja, goed om te horen tot een volgende keer.
TOP!! We hebben jullie gevonden op internet. Zag er goed uit , dus besteld. Tussendoor een telefoontje van jullie om het helemaal af te stemmen. Iedereen was enthousiast over de lekkere salades
Perfecte service en kwaliteit voor een eerlijke prijs. Absoluut aan te raden voor iedereen! De persoonlijke service sprak mij bijzonder aan.
dank henk tot een volgend feestje;-)
Was van een goede kwaliteit met een leuke kok.
dank voor de reactie tot volgend jaar;-) gr de mobiele kok
Lang voor mijn feest de patatwagen gereserveerd. Bevestigt en al en 2,5 week voor mijn feest haken ze af onder het mom, de wagen is in onderhoud. Omdat het burendag is op dezelfde dag al mijn feest is er geen frietkraam meer te vinden. Als alternatief kan ik voor dezelfde prijs salades en sate met stokbrood krijgen. Heel jammer dat ze mij laten zitten met 48 gasten.
goedemiddag lize, jammer van de beoordeling. helaas is de snackmobiel niet inzetbaar zoals gezegd. begrijp je teleurstelling en we hebben je nog wel catering mogelijkheden aangeboden, wel iets uitgebreider dan je zelf aangeeft binnen je budget.
Alle aanwezigen waren erg enthousiast over het heerlijke eten en de goede service! Zelf ben ik erg blij met het soepele verloop en de heerlijke maaltijd.
dank voor de beoordeling, zal de dames die het verzorgd hebben het doorgeven, tot een volgende keer.