Prima verzorgd. Niks op aan te merken. We hebben gesmuld van al het lekkers
Hallo Bas en collegas, Wil nog even via deze weg laten weten dat wij een super feest hebben gehad in de Domtoren. Alles is naar wens verlopen en de middag/avond vloog voorbij! Hebben veel positieve reakties gehad over de aankleding, de waxine lichtjes op de trappen, de rondleidingen en de geoliede catering alsmede kwaliteit van eten. Ook de DJ was tiptop, en had oog voor de kids met juiste muziek keuze voor hun! Dank hiervoor, en zeker voor jullie personeel. Ze hebben het top gedaan! Mvg, Ingmar, Han
Zeer regelmatig contact opgenomen met ons voor onze avond waarop wij de catering nodig hadden en ook daarna weer. Heerlijke eten!
erg genoten van het buffet wat we besteld hadden, ruim , vers en volgens afspraak.
Wil alleen grote opdrachten 8 personen is te min voor deze site
jammer dat u er zo over denkt, de kerst is een hele drukke periode en we zaten al snel vol, spijtig dat we u niet kunnen faciliteren.
Ik vond het zeer prettig samenwerken met de mobiele kok. Er was een erg goede communicatie! Bovendien was het eten van prima kwaliteit; luxe en heerlijk, voor een goede prijs. Erg tevreden!
dank voor de leuke reactie fijn te horen dat het weer naar wens geregeld is. heb mn collega s dit natuurlijk ook verteld
Prima eten, goede en snelle service!
dank bart voor de beoordeling, tot een volgende keer!
Was prima!
we hebben vorige week een fantastisch feest gehad in de domtoren, goed verzorgd, hapjes in overvloed. vriendelijk en genoeg personeel.
dank kees voor de leuke reactie .
goede service, ruime keus, heerlijk van smaak. super tevreden
Medewerkers van de Mobiele kok zijn uiterst behulpzaam en vriendelijk. Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij een geslaagd bedrijfsfeestje hadden. Het eten is prima.
Prima klantgericht
Alles netjes conform afspraak geleverd EN lekker! Dank voor alles en graag tot een volgende keer.
Heerlijke tapas bij de borrel. Onze gasten vonden het heerlijk. De koks hielpen met alles wat we vroegen. De keuken was naderhand volledig opgeruimd. Iedereen, zelfs in de verste uithoeken van de tuin, heeft lekkere hapjes gekregen.
Lekker vlees en een hele service gerichte en vriendelijke braadmeester. De hoeveelheden waren wel aan de hoge kant.
last minute lunch order, prima opgepakt en verzorgd. ruime keus en vers! tot een volgende keer
heerlijk gegeten van de geleverde BBQ, ook voor de vegetarische gasten was er genoeg keus. levering was volgens afspraak en we hebben geen afwas gehad die mocht gewoon mee;-)
De lunch was erg lekker!
Overal positief maar ik begrijp dat de service bij het aanbrengen van de catering van niet vriendelijk was. Bij het ophalen wel.
Prima catering.
al meerdere keren hier wat besteld. van lunch, tapas tot aan BBQ. altijd goede service, op tijd en smakelijk. tot snel weer !
Alles netjes geregeld, het eten was erg lekker.
super ervaring , vers, op tijd , ruime porties en geen afwas top gewoon
super lekkere tapas , veel keus ook zelf samen te stellen. ruim en volgens afspraak