Op 29 juni jl. hebben wij voor ons jaarlijkse dienstfeestje een BBQ laten cateren door de Mobiele Kok. Een prima keuze! Er is veel keuze en variatie mogelijk, vlees/vis/vegetarisch en zelfs halal. Top! En de kwaliteit was ook prima. Aanrader!
BBQ voor 180 personen geregeld inclusief biertap. Uitstekend vlees en voldoende salades. Prima instructie bij aflevering van de bbq en de tap. Plastic bierglazen weliswaar vergeten af te leveren, maar na één telefoontje werden die alsnog snel gebracht. Ik verwacht zeker dat we in de toekomst nog eens een beroep zullen doen op De Mobiele Kok.
De kwaliteit van eten was heel erg goed. Aandacht voor speciale wensen, zoals vegetarisch & halal.
Al diverse keren van de service van de mobiele kok gebruik gemaakt en telkens naar volle tevredenheid. Er wordt meegedacht in praktische oplossingen, goede service, lekker en vers eten voor een prima prijs. Echt een aanrader.
Ook als er op het laatste moment wijzigingen zijn (of foutjes in onze eigen planning) gaan ze tot het uiterste om alles voor ons weer in goede banen te lijden, top!
Zeer tevreden.
De kwaliteit van het vlees vonden wij niet echt goed. Doordat de bbq slecht warm werd, was het vlees daardoor misschien ook minder smaakvol. Wel voldoende vlees, sausjes en stokbrood. Levering en ophalen ging naar wens. Fijn dat er met ophalen even van te voren gebeld wordt, zou met bezorgen ook fijn zijn een kort smsje of berichtje dat jullie eraan komen.
Alles is goed verlopen en de kwaliteit van het eten was prima.
Afspraken goed nagekomen. De smaak van de gerechten was een beetje vlak. Dit kwam wellicht door de keuze van gerechten. Bijv de pastasalade had meer pit mogen hebben. Ook viel bij de fruitsalade het gemis van aardbeien op. Dit geeft zowel kleur als smaak, zeker in dit seizoen. Met vriendelijke groet.
lekker hoor!
Gisteren een BBQ gehouden voor 15 man. Gekozen voor de luxe BBQ en wat was het perfect. Heerlijk vlees en genoeg van alles : vlees, salade, saus, stokbrood etc. Alles erop en eraan incl bestek, borden enservetten. En wat een gemak : thuis bezorgd in speciale koelboxen dus je hoeft geen ruimte in je koelkast vrij houden. Dag erop alles weer netjes opgehaald incl de vuile vaat :). Aanrader,en bij gelegenheid laten we Bas zéker nog ns komen !!
Alles wordt voor je geregeld, je hoeft zelfs geen afwas te doen of bbq schoon te maken. Het eten was van zeer goede kwaliteit, en meer dan voldoende. Zou hier zeker vaker bestellen
het zou niet mogelijk zijn geweest de BBQ op de eerste verdieping (dakterras) te plaatsen zo zei het personeel ter plaatse dat de bbq zou gaan verzorgen. Er was een lift beschikbaar maar "daar zouden de spullen niet in kunnen". Nadat ik de opstelling zag op b.g.g. had deze met wat extra moeite zeker op het dakterras kunnen staan. dat had beter aangesloten en had voorkomen dat het brandalarm afging. Vriendelijkheid en klantgerichtheid en flexibiliteit had ik meer van verwacht m.n. de mw die de drank verzorgde.
BBQ voldoet aan de verwachting.
Eten werd snel, netjes en op tijd afgeleverd & het was ontzettend lekker! Er werd rekening gehouden met de diëetwensen/allergieën en de cateraar was heel flexibel & goed bereikbaar.
Donderdag besteld, zaterdag perfect op tijd geleverd. Dank voor de uitstekende service en lekkere hapjes!
Wij hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties gehad op de bittergarnituur. Dank voor de lekkere hapjes en snelle service!
geweldige bbq, makkelijk online besteld, goed contact en prima service
Heerlijke broodjes voor een goede prijs. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Conform afspraak geleverd, net als afgelopen jaren.
Erg goed geregeld. En.. zeer flexibel. Aanrader!!
mijn gasten en ik zelf waren erg tevreden over de geleverde diensten .
goed verzorgde bbq ,prima van kwaliteit op naar de volgende keer dank
Een zeer goede toevoeging aan de line-up van ons festival. Iedereen heeft genoten van het eten en ging met een goed gevoel naar huis. Wij houden jullie zeker in gedachte voor volgende evenementen.