heerlijk vers tapas buffet , ruim voldoende smaakvol en snel geregeld. we houden je in gedachten voor een volgende keer! dank
Heerlijke BBQ en goede service
prima service ruime keus en heerlijke frieten
Was erg lekker, zal hier zeker vaker mijn broodjes halen.
Goede catering met klantvriendelijkheid
Top!
goed gevarieerde lunch vers met trendy broodjes, sap en fruit salade, dit besteld via de lunch webwinkel erg makkelijk en overzichtelijk. netjes bevestigd en op tijd geleverd.
heerlijk tapas buffet laten verzorgen. geleverd zoals afgesproken, smakelijk, vers en ruim voldoende
Het viel tegen. Het eten was niet vers en niet zelf bereid. Bood geen oplossing hiervoor.
Goed bezig!
De service is prima, en de hapjes waren heerlijk.
Wij zijn tevreden over de service/kwaliteit. Alleen jammer dat de website niet werkt, maar gelukkig kunnen we ook rechtstreeks mailen.
Lekkere hapjes en snelle service. Door klein ongelukje bij de lift waren de hapjes wat verschoven, maar dit werd uiteindelijk opgelost door de leverancier.
Goede service, wij zijn tevreden
Was perfect, gasten hebben genoten en waren zeer enthousiast over de stampotten, worst en ballen gehakt.
Snelle service, goede kwaliteit, heel divers aanbod.
Tevreden over service.
Komt afspraken na, alles prima
heb helaas geen gebruik kunnen maken van de Mobiele Kok omdat mijn budget niet toereikend was
Uitstekend!! op afgesproken tijd gebracht, hoeveelheid goed, smaak goed, service goed!
TOP !!!
Goed verzorgd. Hoeveelheden zeer ruim bemeten. Het eten kwam niet helemaal warm op tafel ondanks 1,5 hr opwarmen volgens aanwijzing.
Ik heb alleen maar goede geluiden gehoord over het buffet wat wij hadden besteld. Een minpuntje: de aardappeltjes waren iets te scherp. Dat is dan ook het enige wat niet op is gegeten. Voor de rest waren alle schalen leeg. Ik kom zeker nog eens terug.
Ruime keuzes uit menu's, voor ieder wat wils, lekker eten, goed op smaak en heerlijk warm, aankleding netjes.
Precies volgens de afspraak gebracht en de vaat ook weer opgehaald. Het eten was niet alleen erg smakelijk maar was ook nog eens een lust voor het oog. Goede uitleg gekregen en die klopte ook nog!