Heel goed!

Goed verzorgt, alles volgens afspraak, ziet er mooi uit. Veel complimenten van onze gasten. Dat is wat je wilt!

Het was een heerlijk Italiaans buffet.

Het was heerlijk , meer dan genoeg en fantastisch opgemaakte schalen. En heerlijke pasta!! Voor herhaling vatbaar. Onze gasten zijn allemaal voldaan naar huis gegaan!!

Buffet du Chef was heerlijk!

We hebben superlekker gegeten. Netjes verzorgd met buffet tafels en tafelkleden. Het was meer dan genoeg en heel gevarieerd. Enige kleine puntje was dat het veel te vroeg kwam. Is netjes opgelost door het warme eten op warmhoudplaten te zetten en de koude gerechten in een isolatiedoos.

Heerlijk!

Wij bestelden voor ons feest het tapasbuffet en de gasten - en wij ook - hebben heerlijk gegeten. Aflevering was uitstekend en werd weer netjes opgehaald. Tip: bestel je borden etc erbij.

Heerlijk eten, prima prijs, goede service

We hebben vrij laat onze bestelling geplaatst (3 dagen van te voren). Ik ben vriendelijk te woorde gestaan, om de mogelijkheden te bespreken. Het bestellen ging soepel. Heerlijk eten voor prima prijs en ruim voldoende. Op tijd afgeleverd en comform afspraak spullen opgehaald. Als we weer een buffet of BBQ bestellen dan komen we weer bij De Mobiele Kok in de lucht!

Een flexibele organisatie die met je meedenkt en erg behulpzaam is. Daarnaast, en niet onbelangrijk, is de kwaliteit super!

Geweldig!

Heerlijk gegeten en een zeer goede service! Alles mooi op tijd geleverd in thermo boxen zodat het goed koud bleef. Vlees was van goede kwaliteit en de salades waren heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar.

Top geregelde BBQ

Onze ervaring is dat het goed geregeld is. Onze BBQ voor 50 personen is super geregeld. Met 2 braadmeesters die op tijd aangekomen waren en snel opgezet. We hebben genoten van het basis pakket vlees, waarin we zonder moeite ook nog dingen konede wijzigen naar onze wensen. Zeer zeker de moeite waard en ook met een mooie offerte die goed te doen is. we gaan hier dan ook zeker nog wat meer gebruik van maken. MVG, Fource team

Fijne ervaring...

Eten smaakte goed.

Wederom top !

Was weer erg lekker, ruim voldoende (lees: veel) en voor ieder wat wils. Een aanrader en tot de volgende keer !!

Goede service en lekkere broodjes

Bestellen ging heel eenvoudig en ik kreeg heel snel een bevestiging dat de bestelling akkoord was. Broodjes waren prima.

smakelijke catering

prima paas buffet ruime keus en alleen maar complimenten van mijn gasten

Voor het eerst hapjes bij de mobiele kok besteld en zeker voor herhaling vatbaar. De hapjes werden keurig op tijd bezorgd, de hapjes zagen er erg goed uit maar nog belangrijker, ze waren heerlijk!

Positier

Lekkere hapjes. Ruim voldoende ook

Goed geregeld, alles op tijd en compleet en lekker

Vegetarisch en niet vegetarisch mag wel gescheiden worden in plaats van tegen elkaar aan liggen.

Top service en lekker eten!

Heel tevreden met hele gebeuren, vriendelijke bezorgers en super lekker eten. Dat is voor herhaling vatbaar!

goede cateraar

heerlijk gegeten, bbq met vis vlees en zelfs vegetarisch voor de gasten. vlotte kok achter de bbq . het was ruim voldoende en alles werd weer mee genomen (ook de afwas)

Lekker en goed gegeten.

Vriendelijk geholpen en heerlijk gegeten. Ga zeker nog eens bestellen.

Top Cateraar met echte verse producten

Fantastisch Italiaans buffet! Goede kwaliteit, en voor ieder wat wils, ook voor de vegetariër. Heerlijk gegeten, gebruiksvriendelijke site, vriendelijke bezorger. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!

Fantastisch!!

Wij hebben het tappas xxl menu besteld voor 75 personen. Het eten was heerlijk en het zag er heel goed uit!

Korte lijntjes voor het regelen van een lunch.

smakelijk buffet

mijn gasten waren super blij, ik ook dus.. heerlijk gegeten , ruime porties en volgens afspraak geleverd . ook ophalen ging goed , tot een volgende keer

Slechte service en matig eten

Buffet besteld voor 35 personen. De gasten kwamen om 17:00 uur, eten werd vlak daarvoor geleverd maar alle glazen vergeten. Terwijl de eerste gasten al binnen waren werden glazen nageleverd en moesten we tussen de gasten alles nog klaarzetten en een pinbetaling doen. De bestelde bierglazen werden helemaal niet meer geleverd. Erg genante start van een werkborrel/ diner. Een van de gerechten was niet eetbaar op de borden die geleverd werden (plat bord voor een waterige saus met olijven en tongfilet - er zat geen rijst of iets bij), niemand heeft er überhaupt van gegeten terwijl dit 1 van de 4 grote gerechten was. Telefonisch aangegeven dat er vegetarische mensen zijn, vrijwel niets was vervolgens vegetarisch. De bezorger kon niet goed aangeven wat vegetarisch was. Gevraagd om een oplossing/ financiële tegemoetkoming, we kregen 11,40 euro (!!) euro korting vanwege het niet leveren van de bierglazen en geen enkele oplossing/ begrip voor wat er die middag gebeurde. Daarnaast een zeer onprettig antwoord via email, ik begrijp echt helemaal niets van de goede reviews hier.

Voor de 3e keer besteld en weer tevreden

Deze keer een stamppotten buffet laten komen. Wordt op afgesproken tijd gebracht. En door een speciale verpakking blijven de maaltijden goed op temperatuur. Wederom genoten met mijn gasten.

Goed en lekker eten

Wij zijn erg tevreden. Het eten (lunch en diner) is altijd goed. Ik krijg goede reacties, complimenten van onze deelnemers (opleidingen), managers en klanten. Het gaat soms wel mis met de bezorging, maar dat wordt altijd goed opgepakt en snel opgelost.

Industrieweg 42

3606 AS Maarssen