Goed geregeld, alles op tijd en compleet en lekker

Vegetarisch en niet vegetarisch mag wel gescheiden worden in plaats van tegen elkaar aan liggen.

Top service en lekker eten!

Heel tevreden met hele gebeuren, vriendelijke bezorgers en super lekker eten. Dat is voor herhaling vatbaar!

goede cateraar

heerlijk gegeten, bbq met vis vlees en zelfs vegetarisch voor de gasten. vlotte kok achter de bbq . het was ruim voldoende en alles werd weer mee genomen (ook de afwas)

Lekker en goed gegeten.

Vriendelijk geholpen en heerlijk gegeten. Ga zeker nog eens bestellen.

Top Cateraar met echte verse producten

Fantastisch Italiaans buffet! Goede kwaliteit, en voor ieder wat wils, ook voor de vegetariër. Heerlijk gegeten, gebruiksvriendelijke site, vriendelijke bezorger. Wij gaan zeker nog een keer bestellen!

Fantastisch!!

Wij hebben het tappas xxl menu besteld voor 75 personen. Het eten was heerlijk en het zag er heel goed uit!

Korte lijntjes voor het regelen van een lunch.

smakelijk buffet

mijn gasten waren super blij, ik ook dus.. heerlijk gegeten , ruime porties en volgens afspraak geleverd . ook ophalen ging goed , tot een volgende keer

Slechte service en matig eten

Buffet besteld voor 35 personen. De gasten kwamen om 17:00 uur, eten werd vlak daarvoor geleverd maar alle glazen vergeten. Terwijl de eerste gasten al binnen waren werden glazen nageleverd en moesten we tussen de gasten alles nog klaarzetten en een pinbetaling doen. De bestelde bierglazen werden helemaal niet meer geleverd. Erg genante start van een werkborrel/ diner. Een van de gerechten was niet eetbaar op de borden die geleverd werden (plat bord voor een waterige saus met olijven en tongfilet - er zat geen rijst of iets bij), niemand heeft er überhaupt van gegeten terwijl dit 1 van de 4 grote gerechten was. Telefonisch aangegeven dat er vegetarische mensen zijn, vrijwel niets was vervolgens vegetarisch. De bezorger kon niet goed aangeven wat vegetarisch was. Gevraagd om een oplossing/ financiële tegemoetkoming, we kregen 11,40 euro (!!) euro korting vanwege het niet leveren van de bierglazen en geen enkele oplossing/ begrip voor wat er die middag gebeurde. Daarnaast een zeer onprettig antwoord via email, ik begrijp echt helemaal niets van de goede reviews hier.

Voor de 3e keer besteld en weer tevreden

Deze keer een stamppotten buffet laten komen. Wordt op afgesproken tijd gebracht. En door een speciale verpakking blijven de maaltijden goed op temperatuur. Wederom genoten met mijn gasten.

Goed en lekker eten

Wij zijn erg tevreden. Het eten (lunch en diner) is altijd goed. Ik krijg goede reacties, complimenten van onze deelnemers (opleidingen), managers en klanten. Het gaat soms wel mis met de bezorging, maar dat wordt altijd goed opgepakt en snel opgelost.

Alles prima geregeld

Prima broodjes, op tijd bezorgd, goeie kwaliteit-prijs-verhouding

Het eten was top en op tijd gebracht met alle benodigdheden

Het eten werd keurig op tijd gebracht met alle benodigdheden. Het eten was echt heel erg lekker! De volgende dag werd het weer netjes opgehaald. Oftewel het was super lekker met goede service!!

Prima eten en prettig contact

Mijn gasten waardeerden de maaltijd, de afstemming tevoren liep prettig en de afspraken werden goed nagekomen.

Erg lekker en ruim voldoende

Lekkere gerechten en ruim voldoende. De bezorging was goed op tijd en het afhalen is ook soepel gegaan. Vriendelijke service, al met al dus erg tevreden!

geweldig kerst buffet

heerlijk gegeten, ruime porties, gevarieerd en smakelijk ook het afleveren en de vuile vaat ophalen ging soepel ondanks de drukte wat ze vertelde. aanrader!

Ons vertrouwen in De Mobiele Kok werd wederom niet beschaamd!

Al zo'n 10 jaar bestellen we voor ons dienstdoende personeel met de kerst ontbijt, dineer en een nachtsnack bij De Mobiele Kok. na twee lastige Corona jaren, waarin je ook je uiterste best deed, was het weer een feest van kwaliteit en gevarieerdheid. dank weer Bas!

Heerlijk Kerstdiner en perfect op tijd bezorgt

Bestelling gedaan voor 25 bewoners van Reinaerde. Van alle bewoners alleen maar lof en complimenten gehad duss Bas je bent een topper! Het Kerstdiner was in overleg samengesteld, mooi opgemaakt en smaakte top. Hoewel er 3 afzeggingen waren is echt alles opgegaan! Het dessert buffet was uitgebreid, erg veel maar allemaal opgegeten. Op naar volgend jaar Thanks..... Mobiele kok

Super goed verzorgd en heerlijk eten.

De hoeveelheid was meer dan goed en alles was perfect verzorgd

Heel erg tevreden!

Voor een familiedag zocht ik stad en land af naar een goede cateraar (veel waren vol/bezet dat weekend) en belande bij de Mobiele Kok. Gelukkig was er daar ruimte, en in no-time was alles volgens afspraak geregeld. Eten werd op tijd bezorgd, heerlijk warm, lekker eten, wat er gewoon mooi opgemaakt en smakelijk uitzag, royale hoeveelheden en voor een hele fatsoenlijke prijs. Mooie afwisseling van vega,vlees, vis. Kortom; een volgende familiedag gewoon weer, met dan een ander menu. Waarom op zoek naar iets anders als je een goede partij hebt gevonden? Warm aanbevolen!

Industrieweg 42

3606 AS Maarssen