goed en lekker buffet

zeer lekker buffet, alles was goed verzorgd.

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld, heerlijk eten, goed gebakken en tevreden gasten.

goeie communicatie

1 mail en alles is geregeld. Wordt altijd prima op tijd gebracht. Kwaliteit broodjes is prima.

Goede kwaliteit eten en geweldige service

Alle gemaakte afspraken zijn naadloos opgevolgd en de communicatie is perfect verlopen.

prima ervaring

Dank voor de catering, prima geregeld en lekker. We hebben zo veel mogelijk opgeruimd. Alle vieze borden en schalen staan in het kamertje naast de Expo zaal (tis het oude keukentje) en tegenover waar het buffet is opgesteld. Hopelijk zo in orde. Fijn weekend!

De lunch is in een woord TOP geregeld

Alles is perfect geregeld en op tijd bezorgd. De groep waarvoor de lunch was geregeld waren zeer positief over de lunch. Verschillende kakelverse broodjes en zoveel keuze ... echt in 1 woord: TOP

Heerlijk

Wij hadden ivm een fotoshoot 70 broodjes laten komen. Bestelling was makkelijk geplaatst en de broodjes waren goed belegd en netjes ingepakt per schaal. Levering was ook op tijd. Zeker een aanrader als je een meeting heb.

Bijzonder goed geregeld en ook nog lekker!

Bijzonder snel kunnen schakelen, alles keurig volgens afspraak. Ruim voldoende, zag er ook keurig verzorgd uit. Niet onbelangrijk: lekker gegeten.

Prima!

Heerlijk gegeten en netjes op tijd geleverd. Behandeling aan telefoon ook uiterst correct

Super geregeld

Onze ervaring 28 .10 BBQ Het was helemaal geslaagd . Erg lekker vriendelijke BBQ master en echt zo netjes geregeld . Eten was goed en voor de organisator geen omkijken naar de voeding of afwas. Wat voor de organisator ook een relaxed avondje was. Wij komen zeker vaker van jullie diensten gebruik maken .

Uitstekende service en goede kwaliteit catering

Fijne samenwerking en erg flexibel Prijs kwaliteit is uitstekend Hygiënisch

Goede communicatie en mooie producten

Er werd goed met ons meegedacht toen we een aanvraag deden. Dit was erg prettig. De geleverde hapjes waren mooi en smakelijk

goed verzorgde, verse lunch tijdens onze OR training

zoals afgesproken en ruim op tijd geleverd.

Goede kwaliteit, service, communicatie en tijdig geleverd

Zoals het zijn moet en je niet heel meer meemaakt.

Altijd goed!

Wij maken als grote sport vereniging, vaak gebruik van de diensten van De Mobiele Kok en altijd naar volle tevredenheid. Kwaliteit en flexibiliteit is bij onze aanvragen nodig en daarin stelt De Mobiele Kok nooit teleur!

Heerlijke goedverzorgde borrelhapjes

De mobiele kok heeft voor onze borrel uitstekende hapjes verzorgd. De communicatie was goed, snel en helder. De levering was uitstekend.

heerlijk ontzorgd

goede BBQ catering, alles dr op en dr bij was meer dan voldoende en smakelijk

Vlees en vis heerlijk, prachtige salades en een zeer vriendelijke kok.

Heerlijk eten en aardige koks

We hadden een bbq voor 50 personen besteld en we hebben heerlijk gegeten. Contact daarvoor verliep ook prima. Ook glazen erbij gehuurd. Zo handig deze kun je weer vuil inleveren en scheelt je een hop tijd. Koks ter plekke waren ook heel fijn. Kortom een goede ervaring.

Gevarieerd en netjes afgeleverd

De mobiele kok is flexibel in het leveren en aanleveren van hun producten. Prijs kwaliteitverhouding is goed

Fijn contact en super verzorgd!

Met Bas en zijn team altijd fijn contact, erg vriendelijk en behulpzaam. De verzorgde lunch maaltijden zijn divers, lekker en altijd ruim genoeg!

Dit is de tweede keer dat wij bij jullie hebben besteld. Super lekkere broodjes en de presentatie is ook heel erg netjes. Op tijd bezorgd, echt een plus punt !

Prima!

Goed verzorgde en lekkere broodjes. Goede service. Mooie prijs.

kwaliteit en correct

Komen de gemaakte afspraken na en alles smaakt goed en is super vers!

Perfect geleverd en lekker eten.

Mijn keuze was gevallen op het Italiaans buffet deze was heerlijk. De volgende keer laat ik me weer adviseren en dan gaan we denk ik voor het Oosters buffet die willen we ook eens proberen.

Industrieweg 42

3606 AS Maarssen