We hebben de werkwijze als zeer prettig ervaren. In de avonduren alle tijd om ter plaatse de mogelijkheden te bespreken en tijdens de uitvoering een ervaren vakman die zeer zorgvuldig en netjes te werk ging. Wij zijn super blij met het fantastische resultaat en bevelen iedereen dit bedrijf aan.
Zeer aardige en professionele eigenaar. Uitstekende afwerking, we wisten niet dat het zo netjes kon. Een goede prijs, helemaal als je vergelijkt met concurrenten.
Fijn advies gesprek vooraf, met een vriendelijke dame Moniek. 2december 2019 onze trap gedaan door Jan Rijken. Wat een geweldige vakman, harde werker. Goed is nog niet goed genoeg, voor hem, strak werk👌🏼Geen vooruitbetaling!! mooie vensterbank cadeau, ook door Jan bevestigd (hoewel dat geen afspraak was Service ten top. Heel blij mee!! Zeker aan te bevelen!!
Downstairs heeft onze trap incl overloop geweldig mooi vernieuwd. Vakmanschap laat Jan Rijkers zien. Tot in de kleinste puntjes is alles fantastisch afgewerkt! Absolute topklasse,
Wij zijn super tevreden met onze nieuwe trap, gemonteerd door Downstairs. De trap is mooi en vakkundig gemonteerd en krijgen velen complimenten.... Downstairs nogmaals bedankt voor onze mooie trap.
Vakmensen die trots zijn op hun werk. Onze trap werd tot in de kleinste details afgewerkt, precies zoals wij wilden. Kan niet beter! Bovendien redelijk geprijsd, wij zijn 100% tevreden.
Via kennissen in contact gekomen met Downstairs voor zowel traprenovatie als t leggen van vloeren op overloop en slaapkamers. Vanaf het begin tot t eindresultaat in ziekelijk goed vakmanschap gelegd. Super, super blij met eindresultaat en n dikke pluim voor Jan.
Onze oude trap is als nieuw geworden, na renovatie van Downstairs. Een echte vakman en niet duur.
Mooi en netjes afgewerkte trap
Onze trap is prachtig geworden, we zijn er erg blij mee. Service erg goed, alles in goed overleg.
We hebben besloten voor downstairs te gaan. Wat geweldig, wat een vakmanschap. Na 2 dagen (we hebben de wangen ook laten doen) hadden een prachtige trap terug. Alles netjes afgewerkt, top. De trap ligt er strak bij.
Zeer net bedrijf wat goede adviezen geeft.komt netjes de afspraken na en denkt met de klant mee. Absoluut een aanrader
Jan heeft onze trap uitmuntend bekleed. Echt een vakman. Hij moest de onderkant van de bovenste trede in de lengte halveren omdat er twee vloeren op elkaar geplaatst zijn op de overloop. Jan bedankt we zijn er super blij mee. Groetjes Jan en Yvonne
De trap ziet er perfect uit. Het is een plaatje geworden ,er is top vakwerk geleverd ! Alles klopte van de aanvraag van offerte tot en met de eindaflevering !
Dank je voor de leuke review en veel plezier met jullie nieuwe trap. Namens het team van Downstairs.
In november 2018 onze trap laten renoveren als een van de laatste werkzaamheden na één jaar alles zelf verbouwen. Omdat we wel klaar waren met het klussen waren wilde we hier graag ontzorgt worden en dat is gelukt. Binnen 1 dag was alles gemaakt en opgeruimd zonder er zelf naar te hoeven omkijken. Vantevoren ook super advies gekregen, alle mogelijkheden besproken en uiteindelijk een keuze gemaakt. We waren wat laat met het plannen maar ook hier is in meegedacht en alles helemaal goed gekomen. Super prijs / kwaliteitsverhouding die we iedereen aanraden!
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het geleverde resultaat van Downstairs traprenovatie. Vakwerk!
Dank je voor de leuke review en veel plezier met jullie nieuwe trap.
Keurig van het begin tot het eind: duidelijke offerte, afspraken nakomen, keurig werk geleverd, alles netjes achterlaten, zonder overlast. Chapeau!
Dank je voor deze leuke review en veel plezier met jullie nieuwe trap.
Goed advies. Houten trap zeer netjes gemonteerd. Alleen jammer dat leuningen later pas gereed waren.
Dank je voor de leuke review en veel plezier met jullie nieuwe trappen.
Wij zijn ontzettend blij met onze traprenovatie! We hebben 2 trappen laten renoveren en zijn super tevreden. Hele fijne man ook met de juiste kennis. Wij gaan downstairs bij iedereen aanbevelen!
Ik ben super tevreden over het resultaat. Heel vriendelijke personeel harde werker. Zeker aan te bevelen.
Zou ze zeker aanbevelen
Onze trappen zijn vanaf de plaatsing van de trapborden geweldig. Elke dag genieten we nog van de verbetering, die de 2 trappen hebben ondergaan. Naast dat het een aanvulling is op ons interieur is het ook nog ontzettend makkelijk bij te houden.
Jan heeft onze twee trappen heel mooi gerenoveerd. Het materiaal is erg goed en de afwerking heel netjes gedaan. Echt vakwerk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij wisten in eerste instantie niet wat we konden verwachten van zòn traprenovatie en hoe dit uit zou pakken maar wij zijn met het eindreseltaat prettig verrast precies wat wij voor ogen hadden want iets zien op een plaatje of iets zien in de praktijk dat kan soms erg tegen vallen maar daar is hier geen spraken van. Super gedaan
Hartelijk dank voor het mooie compliment! En veel plezier met jullie nieuwe trap.
Van begin tot eind is alles super verlopen. Na het opmeten hebben ze de opties laten zien aan de hand van samples en foto's. Dit gaf een goed beeld van de mogelijkheden bij Downstairs. Netjes een afspraak gemaakt en in 2 (1 dag de wangen, de 2e dag de rest van de trap) dagen hebben we een trap waar wij ontzettend blij mee zijn. Alles is netjes afgewerkt en na de werkzaamheden ook netjes achter gelaten. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Downstairs gekozen hebben. Wij zouden Downstairs aan iedereen aanraden die een traprenovatie wilt laten doen.