prima!
Mooi op tijd en goed gewerkt.
Fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd!
Ik heb een driewieler "Trike", met elektro motor gekocht. Deze functioneert goed, alleen vindt ik de bevestiging van het slot belabberd.
Beste J.J.H. uit Noordwijk, vervelend dat u dit zo ervaart. Ik zal contact opnemen om dit te verhelpen voor u.
Na zo'n 10 tal keren uw radiospot op de streekradio te hebben gehoord ben ik van mening om bij u een catalogi aan te vragen via de mail. Ik zie deze graag te gemoed. Hartelijk dank. J den Besten.
Deurtje van zeer mooie kwaliteit in bad, aangepast aan de vorm van het bad en de lijn van de tegels, zodat we nu een comfortabele lage instap hebben. Zeer precies opgemeten door Willem en deskundig geplaatst door Izak! We hebben kennisgemaakt met vriendelijke en deskundige vakmensen. Senzup kan trots op hen zijn!
Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen.
Persoonlijke en servicegerichte contacten door de medewerkers en ee wordt goed geluisterd naar en rekening gehouden met de persoonlijke wensen.
Fijn dat alles naar uw wensen is uitgevoerd. Bedankt!
Klantvriendelijk ,deskundig,alles netjes achtergelaten.
Beste Ada, fijn dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd!
zeer tevreden. personeel keurig gewerkt bijna geen rommel. ik geef dit door aan familie en bekenden
Beste Coby, dank voor de fijne woorden!
Voorgesprek prettig uitstekend en deels besparende adviezen.De 2 vakmensen verrichten hun werk vakkundig op vlotte wijze en af en toe was het zelfs gezellig.Het gebruik van de douche is een openbaring en bovenal praktisch.Geen rommel en prima afvoer van overtollig materiaal.Na enkele weken gebruik telefonisch gesprek met adviseur of alles naar wens was? Daar past slechts een kort antwoord op : aanbevelenswaardig
Beste Jaap, fijn om zulke mooie woorden te lezen, dat alles naar wens en tevredenheid is uitgevoerd. ^Joost
Vriendelijke en deskundige monteurs die de badkamervernieuwing hebben geinstalleerd. Keurig opgeruimd na het werk.
Beste Willem uit Rotterdam, fijn dat de montage als goed ervaren is. ^Joost
We hebben een deurtje laten maken in het bad, gericht op de toekomst. Het ziet er mooi uit en past goed bij de vormgeving van het bad.En het werkt!
Beste Hans uit Hilversum, bedankt voor deze reactie. ^Senzup
Ik heb een scooter-trike gekocht bij Senzuo, op aanraden van mijn neuroloog, en hij bevalt prima! Behalve dat het licht telkens uitvalt, ik de ophanging ven het slot zeer matig vind. Hans.
Een dag voor de plaatsing zou een belletje om te vertellen hoe laat de monteurs komen welkom zijn. Nu moesten wij zelf bellen. Helaas voldoet het handvat niet aan de verwachtingen. Binnenzijde bestaat uit 2 staafjes ipv een handvat. Verkoper gaf toe dat hier al eerder klachten over had gehad en ons niet goed had geïnformeerd. Hij gaat alsnog op zoek ..... Monteur vergat eendekker op te hangen en moest later terugkomen.
Beste Paul, bedankt voor deze feedback. ^Joost
Enige tijd geleden een inloopdouche laten plaatsen door SenZup. Montage perfect gedaan. Afgelopen week gebeld ivm defecte termostaatkraan.Nog dezelfde dag heeft een monteur op deskundige wijze deze vervangen. De communicatie is heel prettig ervaren Dat is service en geeft vertrouwen!
Beste Henk en Marijke, bedankt voor deze woorden, fijn om te zien dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Erg tevreden , ook bijna 2 jaar na plaatsing inloopdouche. Contact met Senzup immer plezierig. En de monteurs verdienen ook zeker een compliment voor hun schone, snelle, vakkundige en vriendelijke manier van werken. Even iets doen wat buiten ‘ het bestek’/ opdrachtbon valt,: geen probleem, bijvoorbeeld. Mijn buurman is nu ook aan de inloopdouche via Senzup.
Beste Eileen uit Dordrecht, fijn dat u de service zo positief ervaart! Groet Senzup
Een onderhoudsbeurt en twee nieuwe achterbanden voor mijn scootmobiel. Een fijne jongeman en mijn scooter staat er weer keurig op. Ik kom zeker terug bij jullie. Ik ben een zeer tevreden klant!
Beste Ria uit Dordrecht, fijn om deze positieve woorden te horen!
Het baddeurtje is nog niet in gebruik daar de nieuwe badkraan nog moet geplaatst worden. De Senzup technieker Izak was stipt op de afspraak die ochtend. Hij heeft uiterste zorg gedragen geen schade te maken. Niettegenstaande de dikke gietijzeren wand van de badkuip heeft hij alles volgens afspraak en wens afgewerkt. Het was al laat op de avond dat hij huiswaarts is kunnen rijden na alles netjes te hebben opgeruimd! Een minpuntje: er is wat slijpstof van gietijzer op de betonnen terrastegels terecht gekomen. Paar dagen had het geregend en was het slijpstof aan het roesten gegaan en zichtbaar geworden.De paar pogingen die ik meteen deed om het verwijderen hebben tot nu toe geen resultaat gehad. Ik nam de vrijheid om het probleem aan Izak tel. te melden om hem raad te vragen hoe deze roestvlek zou kunnen verwijderd worden. Ook besprak ik met hem hoe dit zou kunnen voorkomen worden. Ik zal nog een paar pogingen doen met Karcher +roest-oplosmiddel. Ook een roterende nylon borstel+oplosmiddel zou misschien effectief kunnen zijn. Ik hou jullie op de hoogte. Besluit: Proficiat voor de ganse "Crew van Senzup" We hebben reeds een paar geïnteresseerden op bezoek gehad! met vriendelijke groeten Antoine&Marylou Van Hoorebeke
Beste Antoine, hartelijk dank voor de mooie woorden. Fijn dat alles naar tevredenheid is gemonteerd. ^Joost
Er is een inloopdouche geplaatst in ons vakantiehuisje. Een beperkte ruimte met een schuin plafond...geen standaard ruimte dus. Bij het verwijderen van het bad stuitte men op leidingen die moesten worden omgelegd en er werd aangegeven dat het karwei waarschijnlijk niet binnen de afgesproken tijd kon worden geklaard. Maar uiteindelijk was het eerder klaar dan verwacht en, belangrijker nog, het ziet er prachtig uit. We zijn er heel blij mee.
Beste Joke, hartelijk dank voor deze positieve woorden!
Altijd heb ik gedacht: "op een driewielfiets wil ik niet gezien worden" tot ik de advertentie van de Trizon tegenkwam. De vriendelijke ontvangst en de persoonlijke aandacht maakten dat ik snel aan de proefrit begon. Ik was meteen verkocht. De foto doet de fiets geen recht, want hij wordt in plaats van het afgebeelde rekje, met een supercomfortabele stoel / rugleuning geleverd. De aankoop was het wachten meer dan waard. Er gaat een wereld voor me open! Voor het eerst ben ik bestuurder in plaats van passagier. Voor de kwaliteit van de fiets geen tien maar een negen, puur vanwege de prijs die misschien een belemmering kan zijn.
Beste Robin uit Dordrecht, hartelijk dank voor deze positieve woorden! Joost
Hoewel het deurtje in het bad nog maar kort geleden is aangebracht, dus veel ervaring hebben wij nog niet, zijn wij erg tevreden met het resultaat. De monteur die het deurtje heeft aangebracht heeft het erg netjes uitgevoerd.
Beste Piet, Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Met vriendelijke groet, Joost van Breugel
mijn oordeel is voorlopig; het product is nog maar net in gebruik genomen; maar vooralsnog zijn de ervaringen positief.
Beste Hans, Hartelijk dank voor deze positieve reactie. Met vriendelijke groet, Joost van Breugel
Wij wilden als bejaard echtpaar een veiliger en makkelijker instap in onze douche maar daarnaast tevens ons bad behouden. We hebben nu de ideale oplossing: een prachtige instapdouche met een perfect sluitend deurtje en daarnaast een prachtig glazen spatscherm. Tevens antislip-stroken in douche en bad met handgrepen voor de veiligheid. Alles met behoud van ons bad! De installatie verliep vlekkeloos en deskundig door een zichtbaar ervaren installateur. Binnen een dag was alles verwezenlijkt geheel naar onze wensen en tegen aanvaardbare prijs. Kwaliteit! Wij zijn heel blij met deze vindingrijke oplossing. Een aanrader.
Beste Marja uit Maarssen, fijn om te zien dat u de tijd heeft genomen om deze review te schrijven. Bedankt daarvoor! Goed om te lezen dat u tevreden bent met ons, daar doen we voor. Met vriendelijke groet, Joost
Bij mij is een instapdeur in de badkuip gemaakt en ik ben daar uiterst tevreden mee.
Beste Trudi uit Dronten, fijn om te lezen dat u uiterst tevreden bent over onze oplossing. Hartelijk dank voor deze positieve woorden. Met vriendelijke groet, Joost van Breugel