Heel goed en systematisch gewerkt. Een hele prettige, aardige jongeman.
Alles prima verlopen! We zijn blij met het bad deurtje.
Perfecte organisatie
was goed
Wij zijn heel tevreden over de geplaatste badkamer,dat komt ook mede,dat wij geadviseerd zijn door Alexander en de heren van Roosenburg,vader en zoon,die hem hebben geplaatst.Dus helemaal blij.
na verschillende lekkages aan de doucheschermen, lijkt het nu droog te blijven. Wij nemen aan dat het zo blijft.
Oplossingen gericht meedenken met problemen van klant. Goede telefonische ingang en uitstekende service.
Oude douchecabine met een hoge opstap vervangen door een nieuwe douche met lage instap inclusief opklapbaar zitje en een beugel. Glazen douchedeur is ook enkel vouwbaar uitgevoerd. Vertegenwoordiger had een goede uitleg en kwam ook met goede suggesties. In prijsvergelijking met offertes van concurrenten (dezelfde opzet van de nieuwe douche) was de offerte van Senzup mede doorslaggevend op met Senzup in zee te gaan. De uitvoering was prima en ook in 1 dag, conform afgegeven planning, gereed. Vriendelijk en ter zake kundig personeel. Nu kunnen 2 90-plussers weer veilig genieten van de douche.
Helaas op de eerste rit met de fiets gevallen. Haakse bocht naar links, rechts gevallen en geschrokken. De trapondersteuning is even wennen. Het systeem werkt niet als je op een helling naar boven gaat. Helaas is hetmandje achterop niet zo groot, doordat de accu er boven gemonteerd is
Afspraak is afspraak ....in ons geval zeker niet!!! Als je een douchecabine bestelt met 8mm dik glas en een diagonale steun, en je ontdekt vervolgens na plaatsing dat er geen steun en geen 8mm maar 5mm glas is geplaatst voel je je als klant toch wel bedrogen!! Na contact hierover wordt er gezegd : 8mm glas was te zwaar, dus hebben we besloten om er dunner glas in te zetten ( zonder overleg met ons als klant) maar de rekening blijft hetzelfde, want er is een ander type geplaatst, wat volgens Senzup duurder is. Slechte gang van zaken ons inziens.
Alles na tevredenheid opgelost
Prettige ervaring ook wat betreft levering.was artikel verkeerd geleverd na 2 dagen kwamen ze het goede artikel netjes thuis afleveren dus hele goede nalevering.
Product werkt perfect. Prima advies. Montage gebeurt vakkundig, zonder enige overlast, alles keurig opgeruimd. Monteur en adviseur zeer klantvriendelijk
Waar veel bedrijven zich wat service aangaat van de verkeerde kant presenteren was het een verademing met SenZup in kontakt t zijn zowel de heer Bos alsook Isaac waren het visitekaartje voor U
Een prettig en informatief verkoopadvies. De montage is door een deskundig en goed werkend persoon uitgevoerd. In goed overleg is gekeken naar de verschillende mogelijkheden/klantvriendelijkheid.
Installatie van deurtje in bad is volgens de afspraak uitgevoerd.Jammer dat twee antislipmatjes loslieten door gebrek aan plakcapaciteit.Heb inmiddels nieuwe matjes ontvangen.
Tussen 9 uur en smiddags 3 uur'was het deurtje in ons stalen bad aangelegd. Keurig en geen rom- mel achtergelaten.
De aanprijzing door de heer Ben Bos klopt volledig. Opmerking : Ongeveer een week geleden hebben wij onze positieve mening over de deur in onze badkuip gegeven. Is dat bericht niet ontvangen? Gaarne een berichtje indien u niets ontvangen heeft.
Zeer klantvriendelijk ! Ook namens mijn vrouw. Dank u wel.
ondanks een niet inmeet onregelmatigheid een prachitlge verbouwing geleverd
Jammer dat er niet is gevraagd naar de plankjes om de open ruimtes boven aan de zijkant van de douche dicht te maken tegen stof. En achteraf aanbrengen is werkelijk een veel te hoge prijs! Jammer dat de monteur pas na 3 x de temp van het water pas goed kon regelen. Vrijblijvende tip: niet betuttelend spreken tegen uw klanten!
zowel bij onderhandeling als tijdens plaatsing en telef.contact is alles prettig verlopen
Vorig najaar een mooie driewielerfiets aangeschaft. Heeft Lei nog heel wat keertjes lekker op gefietst. Maar ik moet u mededelen dat Lei 19februari 2016 is overleden. Eens kijken wat we met de fiets gaan doen.
Onze driewieler Scooter Trike was een maand oud toen mijn vrouw overleed is 5 keer gebruikt voor korte ritjes om te wennen, SenZup neemt de fiets niet terug ook niet met inlevering van geld ik vind dit niet correct er is over gesproken en de monteur zei we vinden wel een oplossing niet dus nu zit ik met een nieuwe fiets die in de garage staat te niksen hij staat nu te koop voor 2500 euro dat is 1700 euro onder de prijs die ik er voor betaald heb dus u begrijpt dat ik niet enthousiast ben over SenZup.
Geachte Dieter uit s'Heerenberg, Wat vervelend om deze ervaring te lezen. Wat ik hierover terug kan vinden is een mail die gestuurd is op 18-02-2016 met de mededeling dat u wenst tot het verkopen van deze fiets. Tot op heden hebben wij helaas nog geen koper voor uw fiets kunnen vinden. Mocht u uiteraard nog vragen hebben kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup