Wel jammer dat het afvoerputje recht onder de douchekop is en dat het krukje op de afvoerdop rust.
Geachte H uit Capelle aan den ijssel, Ondanks de ervaring toch bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Vriendelijk en vakkundig personeel,ruimt als ze klaar zijn alles op. Toppie !!
Geachte C.D. uit Sliedrecht, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze werkwijze. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Alleen maar lof vriendelijke mensen keurig werk afgeleverd
Geachte nico uit rotterdam, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Zeer tevreden.prima vakmensen.de hele klus was binnen 5 uur achter de rug en alles schoon opgeruimd Nogmaals zeer tevreden.
Geachte, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Baddeurtje aangebracht in een hoekbad. Afwerking van lijmnaden wat slordig. Prijs aan de hoge kant: ongeveer € 2900
Geachte Jaap uit IJsselstein, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben foto's ontvangen van de afwerking, en gaan ervoor zorg dragen dat dit professioneel vervangen wordt. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
het isniet goedkoop maar dan heb je ook wat.
Geachte bep uit s gravenznde, Hartelijk dank voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Deskundige uitleg, vlotte levering
Geachte M uit Schiedam, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
krijg het idee dat de douchebak een beetje doorzadeld verder perfect
Geachte johannes,cornelis uit 2573 sh den haag, We gaan contact met u opnemen om te kijken hoe we dit kunnen verhelpen. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Alleen jammer dat ik nog niets gehoord heb op mijn mail van 12-02 2016 over de prijs van een accu voor de 3 wieler verder zeer tevreden over het bedrijf vrg
Geachte Riet uit Hoogvliet, Ik vermoedt dat deze mail tussen wal en schip is geraakt. Kunt u deze mail nogmaals zenden? Dan zorg ik dat u direct een antwoordt ontvangt. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Adviseur senzup Piet Weerheim klasse montagebedrijf schouteten Capelle ad IJssel perfect snel en netjes
Geachte Bert uit Enschede, Goed om te horen dat alles naar wens is gelopen. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
ik ben zeer deskundig en vriendelijk geholpen met de inloopdouche.
Geachte Ingrid uit Heemstede, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Bezoek van Ben (verkoper/bezoeker) aan huis was zeer goed en instructief. Eén minpuntje was de vraag waar het verzekeringsplaatje moest komen, en hoe/waar te bevestigen. Bleek niet eenvoudig te zijn. Waarom niet een vaste plaats om dit te bevestigen? Voor mensen met twee linker handen een grote opgave!
Geachte G.A. uit Hilversum, Ondanks uw ervaring toch bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
zeer kundige, snelle montage door echte vaklui. Alle rommel opgeruimd.
Geachte egbert c uit badhoevedorp, Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Goede ervaring, alleen na 3 weken de driewielfiets gebruikt te hebben al een probleem sleutel van AXA slot afgebroken, dus slechte kwaliteit van het slot
Geachte Dick uit Apeldoorn, Bedankt voor uw beoordeling, als het goed is is er reeds contact met u opgenomen om het slot preventief te vervangen. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Prettig en deskundig contact. Goede en prettige uitvoering
Geachte Jaap uit Beverwijk, Goed om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
materiaal is perfect montage ging perfect alle afspraken zijn nagekomen. ik ben uiterst tevreden met de aangeboden oplossing het zorgt dat ik geen frustratie,s over de badkamer meer heb Alles in 1 woord prima.
Geachte wj uit rotterdam, Goed om te horen dat alles prima is verlopen! Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
In een reumablad lazen we een oplossing voor ons bad in de badkamer. Een deurtje, zodat je gemakkelijk in het bad kunt stappen. Gauw gebeld en een dag later stond de leverancier al op de stoep. Na slechts 6 weken werd er geleverd en geplaatst. De oplossing om niet te hoeven verhuizen.!!!!
Geachte Jan uit Barneveld, Goed om te horen dat u naar volle tevredenheid bent geholpen. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Items gekocht voor keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer (zorgbed)
Geachte R. uit Den Haag, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
vriendelijke en deskundige verkoopmedewerker(Willem) is thuis geweest met stoel met sta op hulp voor ons te prijzig het was geen probleem om later nog een keer te komen met een andere goedkopere stoel zonder sta op hulp deze hebben we besteld helaas werd de levertijd met 6 weken overschreden en er zat een verkeerde voet onder maar nu hij er eenmaal staat zijn we erg tevreden en hij staat helemaal top in ons interieur
Geachte ben uit dordrecht, Goed om te horen dat ondanks de ervaring u positief bent over ons. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
rapportcijfers spreken voor zich
Geachte E uit Den Haag, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Wij zijn zeer goed geholpen door vertegenwoordiger en de montage is ook perfect verlopen. Vr Gr
Geachte Nel uit Maarssen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Zeer vakkundig geholpen bij de aanschaf van een fiets met lage instap. De betreffende verkoper was erg betrokken en nam uitgebreid de tijd en bij aankoop was ik mijn onzekerheid hierdoor al grotendeels kwijt. inmiddels fiets ik al weer 8 weken en heb m'n zelfvertrouwen van vroeger weer helemaal terug.
Geachte E uit Alblasserdam, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup
Onlangs had ik een dagje uit in Spakenburg, maar ik kon in eerste instantie niet mee. Ik heb namelijk ernstige rugklachten waardoor lange stukken lopen voor mij niet te doen is. Ik heb toen een scootmobiel gehuurd van senZup. Dit is mij erg bevallen, want zodoende kon ik van mijn dagje uit genieten en de kosten waren zeer redelijk. Verder ben ik vriendelijk geholpen door zowel de klantenservice alsmede door de adviseur die bij mij thuis is geweest om alles uit te leggen.
Geachte Mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice senZup