Absolute aanrader!

Vrijdag hebben de vakmannen van Senzup bij mijn vader een prachtig nieuw toilet gemaakt en een douche WC geplaatst! Dit is voor hem een uitkomst omdat hij vanwege Parkinson geen zelfstandige toiletgang meer had. Nu kan hij weer zelfstandig gebruik maken van het toilet. Bedankt voor de fijne, klantvriendelijke begeleiding en de vakkundigheid waarmee alles geadviseerd en geplaatst is!

Een absolute aanrader!!

Afgelopen vrijdag hebben de vakmannen bij mijn ouders een douche-toilet geplaatst. Een uitkomst vooral voor mijn vader die Parkinson heeft en nu weer zelfstandig naar het toilet kan. Vriendelijke en nette monteurs, die schitterend werk heb geleverd. Dus wij raden Senzup voor 100% aan.

Een absolute aanrader!!

De mannen die bij ons het toilet hebben geïnstalleerd hebben echt top werk geleverd. Ook waren ze erg vriendelijk en beleefd! Hebben echt heel netjes gewerkt en een mooie resultaat afgeleverd. Dus wij zeggen: senzup raden wij iedereen aan. Mvg groet, Floor en Margriet de Heer

Oosteinde 6

2991 LG Barendrecht