Een praktijk met deskundig en vriendelijk personeel

Ik kom met mijn katten al jaren naar volle tevredenheid bij dierenkliniek de Perzikgaard. De assistentes zijn heel vriendelijk en professioneel en we kunnen ons geen betere en lievere dierenarts wensen dan Niels. Hij doet grondig onderzoek, denkt met ons mee, stelt een goed behandelplan op, belt vlot met eventuele uitslagen en, niet geheel onbelangrijk, gaat geweldig om met de dieren. Voor mij dus een dikke 10!

Zeer goede professionele hulp.

Onze Westie loopt aan het einde van z'n leven. Was al geadviseerd om hem in te laten slapen voor z'n levens kwaliteit. De dierenarts heeft als laatste redmiddel medicijnen voor geschreven en ons huisdier loopt nog steeds rond zonder pijn en wat levendiger. We moeten er een keer aan geloven maar we zijn al 2 jaar verder. Alle dieren artsen die er zijn doen aardig tegen de dieren zodat ze zich op het gemak voelen. Het zijn toppers in mijn ervaringen. Kom hier al heel wat jaartjes.

Goede ervaring

Juiste dierenarts heeft veel met dieren en kan overal over praten over de behandelingen. Fijn contact

Goede dierenarts heel deskundig

Mijn hond is bij hem in vertrouwde handen.

Van telefonisch contact tot in de behandelkamers is iedereen even kundig en vriendelijk

Hele fijne praktijk, waar ze altijd meedenken , meeleven en voor zowel mens als dier erg fijn zijn in de omgang. Ik ben hier met een old english bull geweest die helaas altijd wat mankeerde. Mijn ervaring was echt heel fijn. Heel veel geprobeerd met de artsen samen om hem op te laten knappen. Ook de dames die je aan de telefoon krijgt en bij de balie zitten zijn altijd even vriendelijk en behulpzaam. Helaas afgelopen week bleek alles toch echt te veel voor hem en zijn we heel lief en kundig begeleid tijdens zijn allerlaatste consult. Dit blijft voor mij de praktijk waar ik in de toekomst weer heen zal gaan!

Luisterend oor voor baasje met zorgen om het dier

Niet meer dan lof voor de assistentes en dierenartsen. Onze dieren zijn al ruim 30 jaar patiënt bij deze dierenartspraktijk en zijn zeer tevreden.

Proffesioneel

Niels is een dierenarts die de tijd neemt voor zijn patiënten en de eigenaars. Ondanks de grote drukte

Altijd tevreden

We komen al jaren bij de Perzikgaard en ook best regelmatig. We worden altijd goed geholpen, alles wordt goed uitgelegd. Er wordt rekening gehouden met Tyson aangezien hij niet zomaar met andere huisdieren in een ruimte kan. Maar bovenal is al het personeel super vriendelijk!

goed en deskundig team

Goed en deskundig team, dat altijd de tijd neemt om je vragen te beantwoorden

Toppie

Toppers en zeer klantvriendelijk

Goed en snel geholpen

De dierenarts legde weinig uit dat was jammer. Maar verder prima geholpen.

ik vind ze altijd klantvriendelijk .

ik vind dat ze altijd mee denken en dat ze rekening houden met iemand budget dus ja ik heb goede dierenarts

Zeer vriendelijk en deskundig personeel top praktijk

Deskundigheid en vriendelijkheid bij elkaar.

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan, ook al is het voor de zoveelste keer. Zeer deskundige behandeling van de dieren. Praktijk houdt de ontwikkelingen bjj.

Prima dierenartspraktijk

Prima dierenartspraktijk,vriendelijk personeel,goede service,bij twijfel word je gelijk doorverwezen naar specialist.

2 katten laten sterilliseren. Afspraak een week vantevoren gemaakt, kon de poezen in kwestie voor 9en afgeven en zoals afgeproken 's middags tussen 14 en 16 afhalen nadat ze weer enigszins waren bijgekomen. Netjes per kat nagelopen of er bijzonderheden waren en instructies gekregen voor nazorg (wondinspectie). Alles soepel en volgens afspraak.

Service is goed, vriendelijk en professioneel.

De dierenarts neemt echt de tijd voor je. Is zeer professioneel, vriendelijk en erg geduldig met angstige dieren. De openingstijden zijn ruim voldoende zeker met zaterdagmorgen erbij. Het zou perfect zijn geweest als er vanaf ‘s morgens ook spreekuur zou zijn. En de wachtruimte is wat beperkt. Heb ze al diverse keren aanbevolen bij vrienden.

zeer efficiënt werkwijzen en hart op de juiste plaats

Prima dierenkliniek...lief voor de dieren en vriendelijk voor de baasjes

Ruim 40 jaar ben ik al klant bij dierenkliniek de Perzikgaard.

Rob, Marion, Niels, Jullie grote inzet, kennis, meevoelend vermogen. Daarnaast de grote inzet en vriendelijke assistenten die altijd bereid zijn soms letterlijk of figuurlijk een luisterend oor te bieden. Jullie werken niet niets al heel lang op de Perzikgaard. Duizend maal dank namens ons al onze katten. De 7 huidige maar ook al onze katten die nu op de regenboog zijn. Groetjes Ernst en Joke Schuurman Cattery The Teddy Cats

Aardig en begripvol

Als ik bel voor een van mijn beesten kun je bijna altijd gelijk terecht. Er word goede informatie gegeven, alleen in een paniek situatie (patiënt hond) kan het soms voorkomen dat de eigenaar gelijk wilt dat het probleem van je huisdier duidelijk is. Alleen dat is niet altijd mogelijk. En dat is soms moeilijk. Maar begrijp ook dat het niet altijd gelijk op te lossen is. En moeilijk omdat je huisdier niet kan praten.

Al ruim 25 jaar klant naar volle tevredenheid

Aandacht voor dier en baasje, heel belangrijk. Nemen de tijd om goed uit te leggen wat er aan de hand is.

De artsen en assistenten staan altijd voor je klaar. Zijn begripvol en vriendelijk. Wij komen al jaren bij deze praktijk en we hebben nooit iets teleurstellends meegemaakt.

Geweldige behandeling van mens en dier.

Alleen maar lof. Dierenarts die geeft om de dieren, die meedenkt en je niet voor onnodige behandelingen laat betalen. Super en altijd meedenkend.

Ben gewoon tevreden

Ben tevreden