Geweldige meiden !

Toppers !!!

De verloskundigen zijn altijd even vriendelijk, betrokken en deskundig

Ik ben tevreden over de geleverde verloskundige zorg, zij hebben me heel fijn begeleid.

Hele fijne begeleiding tijdens de zwangerschap

Was een fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en tijdens de bavalling hele goede begeleiding gehad, ondanks dat het veel te snel is gegaan, nam ze de tijd daarna. Geen haast alles op z'n tijd

Vind dat ik goed begeleid ben

Ik had.niet altijd dezelfde verloskundige 1 vind ik niet zo . Degene die ik meeste zag vond ik top. Alleen rommelig chaotisch soms met afspraken maken . Ik kwam gewoon voor niks voor me 20 weken echo me vriend ook . Zo vroeg voor niks en dan zeggen weet je zeker dat je afspraak had aan mij vragen . Kon ik middag weer terug komen . Voor de rest gewoon goed hoor . Als je verloskundige mocht kiezen . Jetske vond ik niks te zakelijk . Aan telefoon huisbezoek . Als je zoiets groots meemaak wil je iemand die je niet als nummer behandel vind ik .

Super.

Fijne verloskundige. Deskundig en professioneel.

Prettige persoonlijke praktijk waar je met al je vragen terecht kunt.

12 jaar geleden liep ik al bij Lucina en was toen al zeer tevreden. Nu wederom gekozen voor Lucina en ook nu ben ik uiterst tevreden. Je kan er altijd terecht. De mensen staan altijd voor je klaar, met welke vraag je dan ook hebt. Mocht de toekomst nog wat moois brengen dan kiezen wij zeker weer voor Lucina.

Ontzettend fijn team!

Elke consult zat er weer een andere dame en je bent telkens benieuwd “hoe deze zal zijn”. Maar ze zijn allemaal leuk! Super vriendelijk en het voelt aan als 1 team. Je hebt wel een ander persoon voor je, maar je voelt dat ze allemaal hetzelde denken, willen en doen. Dat vond ik erg fijn, het maakte mij dus ook echt niet uit “wie ik zou krijgen” tijdens mijn bevalling. Eerder heb ik het tegenovergestelde meegemaakt in een team van maar 2 dames, dus het Lucina team is echt aan te bevelen! Ze hebben heel goed naar mijn “wensen” geluisterd en ik voelde me altijd serieus genomen worden.

Heel fijn!

Super lieve meiden! Veel aandacht voor de zwangere vrouw. Goede ervaringen met deze dames!

Geweldig!

De meiden vam Lucina, hebben onlangs voor de 2e keer de nazorg op zich genomen na de bevalling van ons dochtertje. Stuk voor stuk zijn de meiden heel professioneel en warm. Echt een aanrader! Ga zo door:)

Ik heb bin mijn beide zwangerschappen een zeer goede ervaring gehad met lucina Ik ben zeer goed geholpen en ondersteund tijdens en na mijn bevalling Ik raad lucina dan ook zeker aan bij andere zwangere

Goede zorg tijdens en na de zwangerschap.

Bij Lucina weten ze wie je bent ook al wisselen de verloskundige per afspraak, en zie je hierdoor niet iedereen even vaak. Ook als je belt voor vragen of om iets door te geven. Ze hebben mij het gevoel gegeven dat ze er tijdens en na de zwangerschap dag en nacht voor me waren en klaarstonden voor zorg en vragen. Jammer dat toen ik in het ziekenhuis beviel er niemand bij was van lucina. Ik ben wel snel bevallen maar het was achteraf toch fijn geweest. Omdat je de hele zwangerschap de verloskundige ziet en op het belangrijkste moment zij er niet bij was.

Heel goed

Altijd super fijn ontvangen bij jullie. Super lieve dames. En de bevalling super goed hoe er wordt gecommuniceerd en geholpen..

Aanrader! Hele fijne praktijk. Betrokken, deskundig, heel vriendelijk.

Aanrader! Hele fijne praktijk. Betrokken, deskundig en heel vriendelijk. Verschillende locaties, ideaal. Je krijgt nooit het gevoel dat je teveel belt of teveel vragen stelt. Alle verbonden verloskundigen en de assistenten zijn persoonlijk betrokken en ontzettend aardig. Het maakt je zwangerschap van begin tot eind extra leuk.

Toppie

Zo blij met jullie, allemaal even aardig, goeie uitleg, goed bereikbaar in 1 woord een super verloskundige praktijk! Wie weet tot ooit... 😉

Ik ging altijd met veel plezier naar lucina, ze zijn daar allemaal zo super lief en ze nemen echt de tijd voor je. Je merkt dat ze dit werk allemaal met liefde en passie doen!

Uitstekende zorg

Beste verloskundige die altijd tijd voor jou neemt . Zeker een aanrader.

Goed, behulpzaam, meedenkend, netjes, ze nemen de tijd

Ik was zeer tevreden over lucina, ze waren erg behulpzaam, ze kwamen mij netjes bezoeken toen ik in het ziekenhuis lag, ze geven goede cursussen, begeleiding van a tot z goed en verzorgd!

Het was heel vriendelijk en duidelijk altijd, het is betrouwbaar, professional en ontspannend.

Beste verloskundigen van praktijk Luncina, Ik ben nu moeder van 4 prachtkinderen waarbij jullie allen mij bij hebben gestaan tijdens mijn zwangerschappen. Met jullie kon ik lachen maar ook serieuze gesprekken houden. De zorg voor mij en mijn kids tijdens deze zwangerschappen had ik me niet beter kunnen voorstellen. Erg dankbaar ben ik daarvoor en ik kijk met blijdschap terug naar de tijd die ik met jullie heb besteed. Ik zou het erg leuk vinden als jullie in de toekomst met vaste kraamverzorgsters zouden willen werken, ik zou jullie graag op professioneel vlak nog willen bijstaan. Wie weet wat de toekomst zal brengen. Ik raad jullie in ieder geval elke zwangere vrouw aan! Heel veel liefs, Amy Stamper en de '4Dtjes' Dawn Rosa Donell Raphael Deanne Roxy Devon Ryan Brunings

Goede en deskundige hulp en begeleiding

Bij Lucina werken allemaal aardige en deskundige meiden, geen vraag is te gek. Wij zijn erg tevreden over de zorg. Mocht er ooit een tweede kindje komen gaan we zeker weer naar Lucina.

Perfecte begeleiding van A tot Z door je zwangerschap en erna

Super lieve sportane en oprecht geïnteresseerde vrouwen die het werk met liefde volbrengen. We hebben ons hier de gehele zwangerschap, bevalling en nacontrole op ons gemak gevoeld en konden met al onze vragen terecht. Bedankt voor alles!

Professioneel en erg aardig

Ondanks mijn verdrietige situatie ben ik geweldig geholpen. Twee weken geleden met de echo bleek het foute boel. Mijn complimenten gaan uit naar Lucina die mij geweldig heeft bijgestaan. Bedankt !

Goede Verloskundigenpraktijk

We hebben 4 kinderen en altijd Lucina gekozen, altijd tevreden. geweest.

Een top praktijk!

Alle dames waren super aardig en erg betrokken. Ik kon met elke vraag bij hen terecht wanneer dan ook. Ik zal deze praktijk aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Uitstekende begeleiding

Uitstekende begeleiding van begin tot kraamtijd. Fijn contact.

Selma Lagerhof -erf 47

3315AR Dordrecht