Een hele fijne verloskundigepraktijk met hele kundige verloskundige. Het fijne is dat je tijdens de afspraken alle verloskundige leert kennen. Zo is er bij de bevalling een verloskundige aanwezig die je kent. Fijne locatie en ook veel overige informatie zoals borstvoedingsavond, sporten onder begeleiding, fysiotherapeut indien nodig etc. Ook de nazorg in de weken na de bevalling is super. Ze komen meerdere keren langs en indien er iets is met jezelf of met de baby dan kan je altijd bellen, zelfs in de nacht. Dit heeft ons heel goed geholpen. Ik ben erg blij dat zij de zorg voor mij en onze dochter hebben gedaan.
Persoonlijk, zorgzaam, professioneel, warm, menselijk, liefdevol, kundig, fijn!
Doen waar ze voor zijn en met hart voor het vak. Hele goede en vriendelijke begeleiding. Mocht ik weer zwanger zijn kom ik weer terug.
Het voelde echt als thuiskomen bij Lucina! Ik ben heel tevreden met de persoonlijke begeleiding van alle verloskundigen, ik voelde me gezien en gehoord. Het is fijn om bij zo'n bijzondere periode vriendelijke en vakkundige mensen te ontmoeten. Ze houden zich aan afspraken, als ze zeggen dat ze terugbellen doen ze dit ook. Ook de flexibiliteit was fijn, bijvoorbeeld door op hele korte termijn een extra groeiecho te plannen. De communicatie is goed, ook met de praktijkassistentes. We willen Carmen enorm bedanken voor haar goede steun tijdens de bevalling en daarna!
Lucina is een hele fijne verloskundigepraktijk. Veel persoonlijke aandacht. Er wordt geluisterd naar de onzekerheden en wensen en daar wordt op ingespeeld. Fijne verloskundigen die alle zeer bekwaam zijn.
Ik had een goede ervaring met iedereen bij Verloskundigenpraktijk Lucina. Ik voelde me altijd welkom en goed geholpen. Op iedere vraag was ik goed geinformeerd. Ik vond het jammer dat ik uiteindelijk niet bij hun kunt bevallen en dat mijn volgende zwangerschap zou door het ziekenhuis gaan. De verloskundigen waren altijd professioneel, aardig, enthousiast en hulpzaam. Ik zou hun aan iedere vrouw in verwachting aanraden.
Ik ben zeer tevreden met de begeleiding bij Lucina. Ook ben ik erg blij dat mijn verloskundige (Emma) tijdens de bevalling erbij is gebleven ondanks dat het medisch werd en overgenomen werd door een gynaecoloog. Ik zal Lucina zeker aanbevelen bij andere!
Stuk voor stuk zijn het toppers. Helaas is de bevalling uiteindelijk ingeleid door gynocoloog in het ziekenhuis. Had het graag anders gezien.. maar goed. Ik was zo blij met alle dames.. superlief en begripvol. Nazorg was top! Ik zal jullie zeker aanraden.. En mocht er in de toekomst nog een baby komen dan kom ik weer zeker naar jullie toe! Bedankt dames echt waar! Een dikke 10!
Super lieve mensen over de vloer gehad. Telefonisch contact verliep ook altijd erg prettig. Geen op of aanmerkingen! Bedankt voor de goede zorgen.
Zorgzaam en lief
Top praktijk!
Superfijne begeleiding van alle verloskundigen. Zeer betrokken. Ook is de bereikbaarheid erg goed en is de secretaresse zeer vriendelijk!
Ik voelde me erg welkom, zorg en kennis zeer professioneel. Ook receptionistes denken goed mee.
Alleen eerste contact en contact in kraambed ivm tweeling zwangerschap. Contact in kraambed verliep wat rommelig en snel door telefoongesprek tussendoor. Hierdoor ook een afspraak vergeten.
Kind wasen en eten .slapen
Lieve mensen en heel erg betrokken.
Geweldig team dat de tijd neemt naar je luistert meedenkt en je een goed gevoel en vertrouwen geeft.
Zeer tevreden. Persoonlijke begeleiding met professionele aanpak. Goed geluisterd naar mijn wensen.
Vanwege de liefdevolle en professionele zorg hebben wij een fijne zwangerschap gehad die goed begeleid is door jullie. Geen vraag was teveel en persoonlijke aandacht is er zeker. Mochten wij in de toekomst een tweede kindje krijgen zullen wij weer aanmelden bij jullie.
Stuk voor stuk lieve meiden. Ondanks dat ik bij 25 weken medisch werd bleven ze mij begeleiden. Tijdens mijn zwangerschap en in mijn kraambed goed begeleid door hun. Ik ga bij een volgende zwangerschap absoluut weer bij hun terug!!
Heel prettig. Ik ben goed begeleid en er wordt goed geluisterd. Elke verloskundige neemt haar eigen persoonlijkheid mee, maar stuk voor stuk zijn jullie heel professioneel! Ook met de (telefoon)assistentes is onze ervaring positief.
Leuke dames met verstand van het vak.
Verplichte zorg af moeten nemen na keizersnede. Gehele zwangerschap onder controle zkh gestaan dus geen enkele band met Lucina. Bij de verplichte controles geen vast contactpersoon gehad (alle keren iemand anders op bezoek gehad). Controle, in mijn geval, zwaar overbodig en daarmee dus ook duur voor de zorgkosten. Er zijn geen fysieke controles gedaan en er is uitgegaan van de getallen die de kraamhulp heeft opgeschreven. Er was gelegenheid om vragen te stellen maar ook dat zijn dezelfde vragen die ik aan de kraamhulp kon stellen. Evengoed als de informatie die verstrekt werd. Deze enquete heeft niets persoonlijks naar Lucina zelf (dan behalve dat 1 contactpersoon voor de controles wel prettig zou zijn) maar meer met onze zorgconstructie algemeen.
Super blij met de keuze voor lucina! Heel mijn zwangerschap goed begeleid en na mijn bevalling/keizersnede heel blij met de nazorg/interesse van alle verloskundigen. Mocht ik ooit weer zwanger mogen worden kom ik zeker weer bij jullie!
Ik ben erg tevreden over de praktijk, de dames zijn allemaal pro-actief, kundig en betrokken. Wanneer we een tweede kindje krijgen, hopen we terug te komen bij lucina.
Selma Lagerhof -erf 47
3315AR Dordrecht