Ik ben echt heel blij met jullie goede en professionele zorg geweest! En heb alle vertrouwen in jullie gehad bij alle 3 de zwangerschappen en bevallingen. Super bedankt! Tamara
prima geholpen!
Er word goed naar je geluisterd. Goede advieZen en zorg gekregen. Ze zijn goed, snel bereikbaar en bereid om je te helpen en naar je toe te komen.
Het is nu mijn derde kindje en ben bij alle drie heel erg goed geholpen ook telefonisch
Ik voelde me erg op mijn gemak bij Lucina, er werd goed naar mij geluisterd en ze hadden altijd een antwoord op al mijn vragen. Ook waren ze goed bereikbaar als ik dringend een vraag had. Zeer professionele begeleiding. Ik voelde me erg veilig bij Lucina.
Vooral de betrokkenheid en de aandacht/tijd die de verloskundige voor je hebben. Heb ik al positief ervaren. Ik ben tijdens mijn zwangerschap heel fijn geholpen. Helaas stond ik niet tijdens mijn hele zwangerschap onder controle maar toen ze mij in het ziekenhuis kwamen opzoeken heeft dat veel voor mij betekend. Uiterst positief!
Ik zou Lucina zeker aanbevelen! Ik heb alle verloskundigen als zeer prettig ervaren, ieder bezoek was prettig. Omdat er meerderen verloskundigen werken heb ik niet iedereen even goed leren kennen maar er is wel voor gezorgd dat ik iedereen minimaal 1 a 2 keer tijdens de zwangerschap heb gezien. Hanna van Meijeren was mijn verloskundige tijdens de bevalling. De manier waarop ze mij heeft bijgestaan was echt super. Ze was heel rustig, lief, betrokken en ze kwam heel kundig op mij over. Ik voelde me veilig bij haar en ben erg blij dat zij bij de geboorte van mijn dochter aanwezig is geweest!
Door Carmen geef ik een hoog scoor aan Lucina. Zij is erg betrokken en werkt professioneel.
Positief
Een goede praktijk met super lieve mensen en je kan altijd bellen met vragen
Erg fijne tijd gehad bij Lucina. Iedereen was aardig en betrokken. Iedere controle steeds meer informatie over de bevalling etc. Na de bevalling ook nog een goede week controle gehad van de VK wat ook prettig was.
Wederom fantastische begeleiding van jullie allemaal. Dit keer ook een fijne bevalling gehad.
Uitstekend!
Heel prettig begeleid tijdens de controles. Deskundig advies.
Jullie was echt goed verloskundige
Super goede begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap. Misschien eerder een liggingsecho echo dan 36 weken. Stuitligging was een verrassing bij 36 weken.
Na een onprettige ervaren tot 20 weken zwangerschap voelde ik me bij Lucina gehoord en serieus genomen. Na wat geconstateerde complicaties hebben zij dit professioneel maar toch persoonlijk aangepakt. Ondanks dat ik met 30 weken werd overgenomen voor controles in het ziekenhuis zijn de verloskundigen betrokken gebleven bij ons welzijn. Super!
Omdat mijn situatie uiteindelijk medisch werd, heb ik geen ervaring in begeleiding bij de bevalling zelf. Maar daarom vond ik jullie begeleiding erg prettig en ook iets toevoegen!
Zeer vriendelijke verloskundigen. Nemen alle tijd voor je. Ook vragen na de 6 weken nazorg zijn nog beantwoord, wat voor mij erg prettig voelde. Zeer betrokken ook. Ons zoontje kwam vlak na de geboorte in het ziekenhuis terecht. De verloskundigen hielden nauw contact en leefden mee. Dit was erg prettig en hierdoor voelde we ons gesteund.
Prima ervaring, maar ik beveel nooit wat aan.
Jaaaaaa super! Volgende keer weer! Allemaal lieverds die er werken!
Top verloskundige! Mocht ik in de toekomst nog een kleintje verwachten, dan zeker deze verloskundige!
De communicatie met een verloskundige verliep niet soepel. Maar over het algemeen heb ik een redelijke ervaring met Lucinda.
Ik ben zeer tevreden over de zorg en begeleiding tijdens de zwangerschap en de kraamtijd. Het zijn allemaal toppers bij Lucina!!!
Selma Lagerhof -erf 47
3315AR Dordrecht