Geweldige praktijk
Super team!! Hele fijne ervaring gehad!!
Fijne verloskundigen, fijn dat er een echoapparaat aanwezig is. Goed dat er een hartspreekuur is. Goed bereikbaar.
Vertrouwd!
Bij Lucina word je op professionele en persoonlijke manier begeleid. Er wordt waarde gehecht aan jouw mening en wensen.
Zeer positief , iedereen is heel vriendelijk en zeer professioneel
Heel goed! Kon me niet beter wensen
Hele fijne praktijk .voelde als thuiskomen.alles werd goed uitgelegd en je werd goed geholpen.
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij lucina. Goede en professionele begeleiding gehad. Ook tijdens de bevalling hele fijne hulp gehad. Zeer tevreden over deze praktijk.
Ik was superblij met de zorg die ik en mijn zoon hebben gekregen !!
Ik ben goed begeleid, er werd de tijd genomen om naar mij te luisteren en me van advies/uitleg te voorzien. Super!
Lieve verloskundige die de tijd nemen als je ergens tegen aan loop. Raad deze praktijk echt aan.
Erg tevreden, hele vriendelijke dames en erg behulpzaam
Ik ben goed begeleid in mijn zwangerschap en ook met de bevalling en kraamtijd.
Zeer tevreden over de nazorg die ik van jullie heb gekregen. Er werd goed begeleid en advies gegeven. Geen minpunten te bedenken!
Ik vond het heel fijn om Lucina als verloskundigepraktijk te hebben. Een volgende keer zal ik zeker terug komen bij de praktijk.
Ze hebben heel goed geholpen. Verral dat mijn zoontje zieker en zieker werdt. We waren er net op tijd er bij Ik wil jullie heel erg bedanken wat jullie voor maximilian hebben gedaan.
Heel tevreden over de zorg en begeleiding. Handig dat ook alles in een in de praktijk zit, zwangerfit, fysio, eigen echo’s.
Wij hebben voor de tweede keer een super tijd gehad bij Lucina!
Uitstekend begeleidt!
Top! Geen verdere opmerkingen.
Altijd goed geholpen. Zeer professionele verloskundigen met veel aandacht voor de moeder en het kind, maar ook voor de vader. Daarnaast goede informatieverstrekking en ze staan altijd voor je klaar.
Ik ben goed geholpen door Lucina en ik kreeg ook de goede zorg
Prettige ervaring. Goed contact gehad en duidelijke communicatie. Hele fijne dames!
Selma Lagerhof -erf 47
3315AR Dordrecht