Een rots in de branding

Tijdens mijn eerste zwangerschap ben ik bij Lucina terecht gekomen. Een fijne, deskundige en flexibele verloskundigenpraktijk. Zo'n eerste zwangerschap is best een beleving maar zij waren echt een rots in de branding. Ik kan altijd bellen of terecht op de momenten wanneer ik dat nodig had. Alles was bespreekbaar. Helaas werd ik uiteindelijk een medisch geval en werd de bevalling gedaan door een gynaecoloog. Maar zelfs tijdens de bevalling, kwamen ze nog wel even langs. Inmiddels is mijn zoontje 1,5 maar toch wil ik graag nu nog een beoordeling achterlaten om te laten weten wat voor toppers dit zijn!

Fijne praktijk, waar je welkom bent

Dit was mijn eerste zwangerschap en ik heb een hele positieve ervaring met alle verloskundige. Ze zijn heel zorgzaam en hebben mij goed begeleid in het hele proces. Ik ben ze enorm dankbaar.

Persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens zwangerschap en bevalling!

We zijn nu tijdens twee zwangerschappen en bevallingen begeleid door het team van Lucina en zijn daar enorm tevreden over! Als zwangere en partner voel je je welkom en gezien bij deze praktijk. De voorbereiding op en begeleiding tijdens de bevalling hebben we als erg prettig ervaren. Dat geldt ook voor alle afspraken tijdens de zwangerschap zelf en de echo's. Het was fijn om bij deze tweede zwangerschap weer terug te komen in deze vertrouwde omgeving!

Top team!

Heel erg bedankt voor de goede zorg tijdens mijn zwangerschap/bevalling/kraambed. Jullie zijn echt geweldig. Ik ben onwijs goed geholpen door jullie. Liefs, Chayenne, Clyde en Chély

Superfijn! Een echte aanrader!

Mocht ik nog eens het geluk mogen hebben om nogmaals zwanger te raken, dan ga ik zeker terug naar deze praktijk. De begeleiding is echt superfijn en de dames denken altijd met je mee. Als jij, als mama to be, onzeker bent over bepaalde dingen of je hebt vragen dan staan zij altijd paraat. Bedankt iedereen voor alle goede zorgen en wie weet, tot ziens!

Zeer professionele en betrokken verloskundigen

Twee zwangerschappen zijn mijn man en ik begeleidt door de verloskundigen van Lucina. Wij hebben dit als heel fijn en waardevol ervaren. De verloskundigen zijn professioneel en tegelijkertijd zeer betrokken in hun werk. Fijne gesprekken, goede adviezen en hulp daar waar nodig kenmerken voor ons deze praktijk. Ook de goede informatievoorziening en bereikbaarheid vonden wij erg fijn.

Heel fijne begeleiding en allemaal lieve verloskundigen en assistentes!

Tijdens mijn zwangerschap ben ik liefdevol, begripvol en met veel respect behandeld. Ik kreeg veel informatie en kon met al mijn vragen terecht. Ook op mijn bevalling kijk ik positief terug.

Betrokken en eerlijk

Bieden helderheid door het hele proces heen. Plannen extra tijd voor je in als je daar behoefte aan hebt. Goede nazorg.

Uitstekend!

Ik kon geen betere verloskundigenpraktijk wensen!

Geweldig!!

Ik ben maar 1 x langs geweest. Het was mijn 1ste baby en had heel veel vragen. Alles is mij duidelijk uitgelegd en dat was echt wel fijn. Wel jammer dat ik niet meerdere keren mocht komen omdat ik medisch verklaard was. Toch voelde alles heel fijn en goed. Bedankt iedereen !!

Goed service

Met veel enthousiasme en ervaring zijn wij geholpen in de kraamweek

Wij zijn erg blij geweest met de hulp van Lucina. Jullie bereikbaarheid is top en er wordt snel gehandeld! Wij voelden ons echt gehoord. Zelfs toen wij middenin de nacht in paniek belden haha. Enorm bedankt!

Superfijn!

De dames van Lucina zijn ontzettend kundig, sociaal en vriendelijk. Alles wordt goed uitgelegd, niets is teveel. Onzekerheden zijn bij ons weggenomen doordat er goed wordt geluisterd en meegedacht. Mochten wij nog een keer in verwachting raken, gaan wij zeker weer naar Lucina!

Prima zorg

Fijne begeleiding en altijd bereid vragen te beantwoorden.Goede controles met echte aandacht.Fijn dat de 20 wkn echo ook hier gedaan kan worden evenals pretecho’s,alles onder een dak.Groot team dus is fijn als je iedereen een keertje hebt gezien tijdens een controle,zelf ook alert op zijn.Zelf had ik wat meer behoefte samen de bevalling nog eens te bespreken achteraf,ook qua verwerking.Dat werd nu nihiel gedaan (was ik ook zelf bij).Verder aanrader deze praktijk!

Fijne begeleiding!

Absoluut een fijne tijd en begeleiding ervaren gedurende mijn zwangerschap. Leuke en gezellige meiden! Aangezien ik medisch was heb ik alleen de echo’s en controles gehad en deze waren fijn.

Voor de derde keer ook weer top

Luisteren heel goed naar je wensen en handelen daar ook naar.

Hele fijne, betrokken praktijk

Ondanks dat mijn zwangerschap en bevalling midden in de aanpassingen rondom corona was, ben ik ten alle tijden goed geholpen. Met al mijn vragen ben ik altijd goed te woord gestaan en iedereen even betrokken en professioneel. Ook mijn bevalling was uiterst relaxt door de fijne begeleiding van Priscilla. Zij heeft zowel mij als mijn partner een heel prettig gevoel gegeven tijdens de bevalling en zorgde voor een hele prettige,professionele sfeer. Ook de nazorg is heel fijn, echt het gevoel dat ze alle tijd nemen voor jou en je vragen.

Heel prettig

Altijd goed geholpen en serieus genomen. Zeer begaan en vriendelijk. Zou zeker aanraden bij vrienden

Ook in deze rare tijd weer top!

Ga zo door!

Uitstekende begeleiding

Voor beide zwangerschappen heb ik de begeleiding van de verloskundigen van Lucina gehad. Beide keren was het super!

Super!!!

Verloskundigenpraktijk Lucina is heel professioneel en super leuk. Ik ben tevreden van zorg tijdens mijn twee zwangerchaappen. Alle mederwerkers zijn hartelijk en hebben genoeg tijd voor jou. Hartelijk bedankt voor alles.

De hulp bij Lucina was heel fijn door de betrokkenheid en deskundigheid.

Wij hebben de periode van zwangerschap tot aan (na de kraamtijd) als heel prettig ervaren. De zorg is persoonlijk, professioneel en warm. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd waardoor je met alle vragen terecht kunt. Wij zijn het team van Lucina erg dankbaar.

Heel tevreden

Heel profitioneel en geurig.

Ik ben erg tevreden over de begeleiding die ik tijdens en na mijn zwangerschap gehad heb en ook over het plaatsen van het spiraal. De begeleiding is persoonlijk en professioneel. Ik zou Lucina zeker aanraden.

Selma Lagerhof -erf 47

3315AR Dordrecht