Zeer leerrijk en heel goeie lesgevers

Alles wat ik leerde bij theorie werd heel goed omgezet in bij de praktijk met extra en zeer nuttige tips. De instructeurs die ik persoonlijk heb gehad waren allemaal top en het was ook super om verschillende info van instructeurs te krijgen. Je krijgt ook veel complimenten bij iets moeilijkere rij situaties waardoor mijn motivatie er altijd was. Ik raad Mercator sowieso aan !

Professionele begeleiding met een glimlach

Ik heb heel lang getwijfeld om te leren rijden met een rijschool omwille van slechte ervaringen van anderen. Maar ik heb geen seconde spijt gehad! Geweldige begeleiding van Mr. Robbeets, een heel rustige aanpak zodat ik steeds op mijn gemak in de auto zat. Een echte aanrader voor wie nog zou twijfelen!

Ik had eerlijk gezegd wel een beetje schrik om achter het stuur te zitten maar na 20u rijlessen met Kurt voel ik me echt een pak zekerder. Altijd geduldig en rustig. Het waren leuke lessen, met een leuke sfeer. Uitleg was helder en duidelijk, zeker met de kleine autootjes, echt top. Over het algemeen heb ik een echt geweldige ervaring bij de rijschool, zeker een aanrader!

Veel geleerd op korte tijd.

Ik had veel vragen over het praktisch examen. De lesgever heeft mij echt gerust kunnen stellen. Er gaan altijd verhalen rond over dat examen, maar die zijn dan gedramatiseerd of overdreven. Mijn lesgever had vertrouwen in mij, en liet mij eerst zelf proberen. Ik kreeg veel DUIDELIJKE uitleg. Ik werd ook positief gemotiveerd. Ik had veel stress voor mijn eerste rijles, maar hij stelde mij echt op mijn gemak. Fouten maken mag.

Een fijne ervaring.

Ik ben bijna zeker dat dit team heel goed overeenkomt, waardoor je dat ook aanvoelt en “goesting” hebt om te beginnen met rijden. Mijn rij-instructeur was heel goed uitgekozen voor mij (shout out naar HP), iemand die je verzekerd dat het gaat lukken en héél veel geduld met je heeft (ondanks dat je het zelf soms niet ziet zitten). En als je je 20 uren hebt gedaan, zeker nog mag blijven contacteren met je vragen of onzekerheden over het rijden. Iets wat vertrouwen geeft! Super fijn om hier te leren rijden, ook lieve mensen aan de balie die je verder helpen. Bedankt!

Rustig

Alles werd rustig uitgelegd en voor alles werd de nodige tijd genomen.

Uitstekende rijschool!

Een aangename, ontspannen sfeer. Doortastende lessen met heldere uitleg en geduldige lesgever. Zeker aan te bevelen!

Veel bijgeleerd in een onstpannen sfeer

- in maar 6 uur veel vooruitgang geboekt - begeleiders top, zorgden ervoor dat ik zelfzeker aan het stuur stond - toen ik me inschreef voor 6 uren les, kon ik al de volgende week al beginnen

8jaar

1jaar

Ze hebben veel geduld gehad toen ik het niet onder de knie kreeg en soms paniekeerde.

Alles verliep in eerste instantie heel vlot tot ik ten val kwam. Ik blokkeerde en het duurde even voor ik het terug onder de knie kreeg. Ze hebben mij uiteindelijk met veel geduld en begrip op tijd klaar gekregen voor het rijexamen. Ze volgden mijn tempo van leren. Het enige nadeel was dat ik vaak van lesgever wisselde waardoor ik steeds andere lestechnieken kreeg. Het is moeilijk geweest om alle lessen ingepland te krijgen maar dat is het nadeel van een goede motorrijschool veronderstel ik.

Ik ben tevreden

De lesgever is behulpzaam en geduldig en geeft motivatie om te leren rijden .

Aangenaam en super efficient

Heel positieve ervaring, met lessen aangepast aan de noden van Tinka . Bedankt voor de fijne ervaring met positief resultaat.

Good

As i don't understand well Nederlands i have a problem with theoretical course and the coach cannot speak English in the course as the others from Belgium so i have an idea to do course in English for foreigners include the terms in Nederlands For the practice course i was so happy with Benjie as he start with me in English and give me all the Nederlands points that i need it in the exam with the perfect practice course and perfect information so i pass it from the first time and I hope that you can send a special greeting for him Regards

• Would you recommend us? Yes

toffe ervaring

een toffe ervaring, alles was leuk en goed uitgelegd.

Met vertrouwen op de rijbaan.

Ik raad jullie deze rijschool echt aan. Het begint met een vriendelijke en vlotte communicatie inzake de in planning van de lessen. Daarnaast waren het leerrijke, zinvolle en niet te vergeten aangename lessen. De instructeurs hebben heel veel geduld en doen hun werk graag. Je leert rijden hoe het moet en hebt na het afronden van je 20u veel vertrouwen gewonnen waardoor je blijft rijden zoals het je aangeleerd is geweest. Vriendelijk bedankt aan het hele Mercator team en in het bijzonder, diegene die mij in positieve zin zal bijblijven vermits ik de meeste lessen met hem heb afgerond, meneer Rudi De Wever. ( Een instructeur waarvan ik denk dat er maar eentje zoals hem bestaat!)

Positieve leeromgeving

Ik ben zelf klant geweest bij Mercator voor het behalen van een rijbewijs A. Zeer fijne lesgevers en uitstekende lesvoertuigen. Er wordt rekening gehouden met individuele noden en vragen en vakkundig ingespeeld op alle punten om veilig de baan op te kunnen.

Eerste ervaring met een rijschool maar meteen een superpostieve

Ik volgde de opleiding voor een motorrijbewijs en kan Mercator alleen maar aanbevelen. Het vastleggen van de lessen ging zeer vlot. De informatie was ruim voldoende. Ook de lessen zelf waren uitstekend. Ik kreeg les van Rein en Bram, twee uitstekende leerkrachten die de sterkte bezitten om mensen heel snel op hun gemak te stellen en heel snel de juiste technieken aan te leren met daar bovenop allemaal handige en nuttige tips. Het was een aangename ervaring en vind het zelfs jammer dat de lessen voorbij zijn want ik keek er telkens naar uit. Merci! Een aanrader.

Zeer efficiënt en vriendelijk

Was een zeer goede en vriendelijke manier van les geven en heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen nu!

Goede instructies

Heel goede instructies, aangename lessen en heel vriendelijk mensen

Je suis très satisfaite et contente d’avoir de bon professeur

J’ai appris à conduire avec une professionnelle très passiante et qui m’a mis très à l’aise merçi beaucoup mercator de préférence veerle

• Nous recommanderiez-vous? Oui

perfect zoals verwacht

Ik vond dat Jan me heel erg goed heeft begeleid op een heel rustige en vrolijke manier. Hij heeft me veel nuttige tips gegeven en me goed op weg heeft geholpen. Mijn ouders vonden het ook interessant dat ze mee konden rijden zodat ze me ook beter zouden kunnen begeleiden thuis. Ik kijk alvast uit naar men laatste les met Jan.

Goede ervaring

Goede ervaring

Ik voelde me gerust gesteld en kreeg goede tips

Ik had een goede rijinstructeur die mij op mijn gemak stelde en alles goed uitlegde en goede tips gaf. Het rijden ging elke les beter en ik heb ook nog extra info gekregen.

Leuk team 🤔

Supper leuk team veel bijgeleerd en mijn rijbewijs gehaald van den eerste keer

Gestresseerde instructor is niet aangenaam

Mijn eerste instructor was ernom gestresseerd over mijn trage vooruitgang. Ik vind het niet erg om extra les te volgen maar het is demotiverend en nutteloze om extra stress te geven aan leerlingen. Maar mijn tweede instructor was rustig en professioneel.

Blijde Inkomststraat 80

3000 Leuven