Bij een volgende zwangerschap zou ik zeker terug komen.

Ondanks ik medische was wegens mijn zwangerschapsuiker ben ik vaak door jullie gebeld. Er werd altijd goed naar mij geluisterd. Jullie stonden altijd open voor vragen en hulp. Hele fijne en prettige ervaring met jullie praktijk!

Super!!!

Hele betrokken, ervaren en lieve verloskundigen. Voelde mij begrepen en dachten zij mee! Hadden respect voor mijn wensen. Ik raad ze zeker aan bij alle toekomstige mama’s.

Vertrouwd en fijn bij alle dames van het geboorte-atelier

Omdat dit mijn 3e zwangerschap was had ik voor ogen wat ik wel en niet wilde. Het Geboorte-Atelier kende ik nog niet maar aan alles voelde ik aan dat zij het gingen worden. Vanaf het eerste telefoontje voelde ik mij al gerust en op mijn plek. De 9 maanden daarna bevestigde dit alleen maar. Wat een lieve dames die overal in meedenken en die je op je gemak stellen. Ik ben zeer dankbaar voor deze mooie ervaring!!

Goed begeleid en met vertrouwem

Is een fijne verloskundige praktijk, alles is een beetje lastig ivb met Corona maar daar kunnen hun niks aan doen, ben goed begeleid en heb de zwangerschap en bevalling met vertrouwen tegemoet gezien. Het is een redelijk groot team en ze proberen je bij iedereen in te boeken zodat als je bevalt je geen onbekende aan je bed hebt, maar het zijn allemaal lieve meiden.

Caring and fast responsive midwife services

It is a big plus that I can reach them easily and get the response

• Would you recommend us? Yes

Fijne ervaring

Fijne ervaring bij het geboorte atelier. Vriendelijke verloskundige met duidelijke uitleg. Ook bij de echo afspraken werden wij goed geholpen. Locaties zagen er ook schoon en verzorgd uit.

Reliable, warm and simply fantastic!

Het Geboorte-atelier Team has helped me through my first pregnancy as an Expat here in NL. Throughout the entire pregnancy I was escorted and supported with any questions or doubts I had. I had a chance to meet a number of different verloskundige from the team and cannot say anything negative about either of them. When the birth actually happened, I was happy to have Bibi support me. She was very kind, warm and supportive to ensure I felt comfortable and secure. For anyone looking for a competent group of verloskundige, Het Geboorte-atelier can def be recommended! Thank you very much, ladies!!

Hele fijne ervaring!

Ik heb het geboorte Atelier als zeer prettig ervaren. Goede ervaren verloskundigen.

Betrokken fijne verloskundigen die met je mee denken en leven

Hele fijne verloskundige praktijk met lieve verloskundigen die met je mee denken en meeleven. Geven je een welkom gevoel en zijn erg betrokken. Ik zou het geboorte atelier iedereen aanraden!

Heel fijn en vertrouwd

Super leuke en lieve vrouwen die je serieus nemen.

Goede ondersteuning bij elke stap!

Het Geboorte-atelier bestaat uit een team met goede verloskundigen. Ze nemen de tijd voor je bij elke afspraak, zodat ik echt het gevoel kreeg goed te worden ondersteund in de afgelopen maanden. Ze zijn erg kundig, maar nemen geen risico's als het om de gezondheid van je kindje gaat. Ik zou bij een volgende weer naar hun toe gaan!

Superfijne verloskundigenpraktijk!

Superlieve en deskundige mensen waarbij ik me gelijk thuis voelde. De begeleiding bij de bevalling van begin tot eind door Bibi was heel erg fijn. Ze stond de hele tijd voor ons klaar en luisterde naar onze wensen. Bij een eventuele volgende zwangerschap kies ik zeker weer voor het Geboorte Atelier.

Hele goede zorg en ontzettend lieve verloskundige.

Wij hebben het als heel prettig ervaren, stuk voor stuk betrokken, professionele en hartelijke verloskundige! Elke afspraak hebben wij als fijn ervaren.! Hele goede en fijne begeleiding!

Onwijs goede begeleiding

Vanaf dag 1 hebben wij een heel fijn gevoel gehad bij het Geboorte Atelier. Door iedereen werden wij super enthousiast begeleid, we werden vooral ook heel erg gerust gesteld en hadden het gevoel dat we echt gehoord/gezien werden. Ook heel fijn was dat wie we ook zagen, iedereen was op de hoogte van eerdere consults waardoor je niets hoefde te “herhalen”. De bevalling werd begeleid door Nadia en Rochelle en wat zijn wij blij met deze begeleiding geweest. Wij kijken hierdoor positief terug naar een bijzondere dag! Bedankt voor alles.

Geweldige ondersteuning gehad!

Stuk voor stuk zijn jullie allemaal top vrouwen. Geweldige ondersteuning gehad bij mijn bevalling. Alle controles als prettig ervaren en goede begeleiding gehad.

Fijne en warme begeleiding!

Voor mijn 2e zwangerschap voor het eerst ingeschreven bij het Geboorte Atelier. Wat een verschil in positieve zin als ik kijk naar mijn eerste zwangerschap. Hele prettige en warme begeleiding, tijdens de zwangerschap én bevalling. Ook fijn dat ze alle echo’s doen, kortom zeer tevreden. En inmiddels een mooi kindje rijker!

Rustig en prettig

In tegenstelling tot de kraamzorg vind ik de vrouwen van de verloskunde via het geboorte atelier erg prettig geweest Rustig en duidelijk zoals je mag verwachten in de eerste week na je bevalling

Fantastisch

Mijn partner en ik hebben een enorme fijne tijd gehad bij deze verloskundige praktijk. Wij hebben ons enorm gehoord gevoeld. Ook is de zorg zeer professioneel en konden wij met al onze vragen terecht. Dank jullie wel allemaal!

Heel professioneel, warm en vriendelijk

Ben super goed begeleidt, zelfs na mijn doorverwijzing naar het ziekenhuis. Ze waren bij elk contact warm en vriendelijk en altijd zeer professioneel. De echo’s die we hebben gemaakt tijdens onze zwangerschap waren altijd heel mooi. Ontzettend bedankt voor alles ! Groetjes, Steffanie, Gianni, Jhené en Zían

hele goede ervaringen met het geboorte atelier

Ik heb een hele goede ervaring met het geboorte atelier. Vanaf het begin goede communicatie en duidelijkheid. Alle mensen zijn lief en zeer kundig en behulpzaam

Een zeer betrokken verloskundige praktijk met veel liefdevolle verloskundigen

Ik heb ene fijne ervaring gehad bij het Geboorteatelier. Ze zijn altijd goed bereikbaar geweest, stonden open voor vragen en overleg, mooie echo’s gemaakt, goed begeleidt tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling goed begeleidt en achteraf ook goed nabesproken. Kortom een fine ervaring!

Door het geboorteatelier nog wat extra van de zwangerschap kunnen genieten!

De begeleiding door het geboorteatelier heb ik als heel prettig ervaren. Voor een eerste zwangerschap heb ik alle benodigde informatie en begeleiding gehad die ik kan wensen. Alle verloskundige zijn ontzettend vriendelijk en kundig.

Super goede ervaring! Leuke meiden, professioneel team iedereen is goed op de hoogte.

Iedereen is goed op de hoogte van mijn persoonlijke situatie. Hoef niet alles op nieuw uit te leggen aan iedereen apart en opnieuw. Alles wordt goed genoteerd door de meiden.

Betrokken verloskundigen!

Ze nemen de tijd en zijn betrokken!

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!