Ondanks de Corona een zeer betrokken zorg mogen ontvangen.

Alle verloskundigen in de praktijk die ik gezien en gesproken heb zijn fijn. Zeer betrokken en zorgvuldig. Ik heb van begin tot na de zwangerschap een zeer prettige begeleiding gehad.

Goede zorg

Een vriendin had mij het geboorte atelier aanbevolen dus ik had meteen een afspraak gemaakt. Vanaf dag 1 zijn ze erg betrokken tot aan na de bevalling. Hele lieve en begripvolle verloskundigen. Ik heb ze niet allemaal gezien, maar over degenen die ik heb gehad bij de controles en spreekuren ben ik zeer zeker over te spreken. Je kunt ze alles vragen en bij iedere zorg en twijfel die je hebt bij ze terecht. Ik zou ze zelf ook aanbevelen aan andere vriendinnen of vrouwen die ik ken.

Mooiste

Hele lieve verloskundige allemaal. Luisteren goed naar je en geven goede tips en advies. Altijd fijn om naar toe te gaan. Zou het iedereen aanraden! Bedankt voor alles

Geweldige zorgzaam en meer dan genoeg aandacht!

Super tevreden geweest met alle zorg! Er werd goed naar mij geluisterd vanaf de eerste afspraak! Er werd genoeg aandacht besteed aan alles omtrent de zwangerschap en daarna! Ondanks dat het ziekenhuis aan het einde van me zwangerschap de zorg heeft overgenomen hebben jullie alsnog steeds gebeld en gevraagd hoe alles gaat en dat was heel erg fijn. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles!

Een hele fijne en goede ervaring.

Ik werd vanaf begin heel serieus genomen en werd fantastisch geholpen tijdens mijn thuis bevalling. Ik kan niks slechts vertellen. Ben heel blij dat ik voor jullie heb gekozen.

Fijne zorg.

Ondanks de gekke tijd door het corona virus heb ik de zorg als fijn ervaren. Allemaal lieve meiden en voelde mij gehoord en begrepen. Telefonisch werd ik goed geholpen, maar ook tijdens de afspraken of bij de huisbezoeken was alles in orde en naar wens. Bedankt meiden!

Lieve, betrokken en deskundige verloskundige. Na een nare ervaring bij een andere verloskundige, zijn wij overgestapt naar het geboorte Atelier en we zijn zo blij dat we dit gedaan hebben!

Hele fijne ervaring

De verloskundigen bij het Geboorte Atelier zijn allemaal heel vriendelijk en stelden mij op mijn gemak, ik kon met alle vragen bij ze terecht.

Een geweldige praktijk met lieve, zorgzame mensen

Het is een hele rustige praktijk met hele lieve mensen die er voor je zijn met al je vragen en veel kennis hebben. Je voelt je gelijk op je gemak. Bedankt! X

Super Dames

Voor ons de tweede keer dat de dames van het Geboorte Atelier ons hebben gebeeld tijdens een zwangerschap. Ook nu voor de tweede keer erg blij mee geweest.

Lieve verloskundigen!

Super vriendelijk en goed geholpen na mijn ziekenhuisbevalling. Ookal kende ik nog niemand ze hebben me op mijn gemak laten voelen en mij goed geholpen!

De aller beste verloskundigenpraktijk!

-hele vriendelijke, lieve en professionele verloskundigen. - ik heb altijd een heel fijn gevoel gehad bij jullie. Tijdens mijn zwangerschap voelde ik me vaak onzeker, en als ik even belde of langs kwam tijdens het spreekuur namen jullie toch mijn zorgen weg. - als ik een cijfer mocht geven, zou ik een 10 geven. Alles is zo goed geregeld bij jullie, mogen jullie als team ook heel trots op zijn.

Ontzetten betrokken en kundig top personeel!

Ik ben ontzettend blij met de zorg die het geboorte atelier geboden heeft. Het personeel is erg kundig, vriendelijk en bieden snel de juiste hulp. Zelf ondanks de Corona maatregelen hebben ze mij en de kleine goed inde gaten gehouden en ingegrepen daar waar nodig.

Hele fijne begeleiding

Hele fijne begeleiding gehad tijdens mijn zwangerschap en bevalling.

Ik heb een super ervaring met het geboorte atelier! Allemaal lieve vrouwen die mij super hebben geholpen gedurende zwangerschap! / na de bevalling!

heel goed

ik ben heel tevreden met jullie. goed werk.

Hele fijne begeleiding

Ik ben vanaf het begin goed en deskundig begeleid. Jammer dat de controles wat anders/afstandelijker werden door Corona. Maar daar konden jullie niets aan doen.

I felt in good hands.

Ever since the first contact, I had a good feeling and experience about Atelier. This was my first pregnancy so I was very much new to this whole world, and also general working of things around this in The Netherlands. Good communication, always available, whenever I was in doubt. I was given timely and appropriate guidance every step of the way. Really appreciate also Halima who handles the daily general phone number, already she was able to provide very good information and tips, and otherwise always made sure I was called back by one of the midwives. Atelier is group of midwives providing services. During various appointments there wasn't always the same person I was dealing with, however there was never a gap of information/knowledge/approach for me and my pregnancy. Last but not least, I was due in the midst of Coronavirus situation, and Atelier also handled this very well, making sure we are appropriately informed and there is no gap if services. If I'm ever pregnant again, I'm definitely going back here!

mijn ervaring is goed, geen klachten ik had een stagiair bij de bevalling aanwezig. Zij heeft ook mijn bevalling begeleid. dit ging erg goed en er was genoeg controle van de verloskundige zelf uit, dit gaf een fijn gevoel. Zeker aan te raken als je zwanger bent!

Erg fijne begeleiding van ervaren verloskundigen!

Bij zowel mijn eerste al tweede zwangerschap bij Geboorte Atelier onder controle geweest. Mocht er ooit een derde komen ga ik weer zonder twijfel naar deze dames toe. Ze nemen de tijd (ondanks de covid-19 die er heerst bij mijn tweede zwangerschap), luisteren naar jouw wensen. Ik wilde heel graag net zoals bij mijn eerste ook bij de tweede thuis bevallen maar omdat mijn vliezen braken en de baby nog niet was ingedaald hebben ze mij toch alles laten proberen om de baby toch te laten indalen. Gelukkig lukte dit en heb ik onder de begeleiding van Rosanne en een stagiaire weer een superfijne thuis bevalling gehad! Dank jullie wel, allemaal fijne en deskundige verloskundigen!

Deskundig en heel meelevend!!

Super goed geholpen door verloskundige in opleiding onder supervisie van een ervaren verloskundige. Heel deskundig. Zeer meelevend!!! Toppers. Heel hartelijk bedankt voor jullie rust, maar zeker ook heel duidelijk en adequaat wanneer het er op aankomt.

Zeer tevreden, zeer lieve en vakbekwaam personeel

Ik heb met mijn vorige zwangerschap ook bij het geboorte atelier gelopen en was toen zeer tevreden, dus nu ook weer bij het geboorte atelier aangemeld voor mijn 2e zwangerschap. Ondanks de rare tijd met corona , altijd goeie duidelijke informatie gehad. Verloskundige met geduld en altijd even vriendelijk en lief, en denken altijd met je mee. Zeer goeie ervaring gehad en zeker aan te raden.

Vriendelijke en betrokken verloskundigen

Alle verloskundigen in de praktijk heb ik als zeer vriendelijk en betrokken ervaren. Tijdens deze vreemde tijd met corona werden we heel goed op de hoogte gehouden over de nieuwe richtlijnen en hebben ze geprobeerd om de zorg zo goed mogelijk voort te zetten. Tijdens de bevalling ben ik ook goed begeleidt door de verloskundige in opleiding! Mocht het ons gegund zijn om nog een kindje te krijgen in de toekomst dan kom ik zeker terug bij het Geboorte atelier.

Comfortabel

Super lieve verloskundige. Voelde mij direct op mijn gemak. Erg blij met mijn keuze voor dit praktijk! Aanrader.

SUPER!

Ontzettend blij met de lieve dames van het Geboorte Atelier. Ze hebben mij nu bij twee zwangerschappen heel fijn begeleid. Absoluut een aanrader.

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!