Hele betrokken verloskundigen en prettige praktijk

Persoonlijke en betrokken hulp waarbij er tijdens de reguliere consulten goed geluisterd wordt en de tijd genomen wordt. Indien er zorgen zijn worden deze serieus genomen en wordt hier naar gehandeld. De (thuis) bevalling met Angelique heb ik als zeer prettig ervaren! Ik werd echt door de bevalling heen gecoacht en gestuurd waardoor de bevalling voor mij geen onprettige ervaring was. Ik raad het geboorte atelier absoluut aan! Ps de echo’s bij deze praktijk zijn ook fantastisch! De echoscopist is zeer professioneel en de 3D foto’s zijn prachtig! Hierdoor is bijvoorbeeld de 20 weken echo niet alleen medisch, maar ook heel vermakelijk

Positief over zwangerschap en zware bevalling dankzij persoonlijke, professionele begeleiding.

Niks anders dan lof voor het fantastische team van het Geboorte Atelier. Het team straalt veel vertrouwen en rust uit. Door de professionele begeleiding zijn wij goed door de zwangerschap heen gevlogen. Ook na de 40 weken werd er met ons meegedacht. Uiteindelijk was mijn bevalling zwaar en in het ziekenhuis, waardoor ik niet begeleid ben tijdens mijn bevalling. Ondanks dit was de nazorg fantastisch en vertrouwd. Dit zorgt ervoor dat ik positief terug kijk op dit grote avontuur! Meiden, bedankt!

Zeer gut

Zeer gut

Very good experience

Attention to detail, very responsive, wonderful experience. Thank you Het Geboorte Ateljier

Vriendelijke mensen met veel ervaring/kennis, ze nemen de tijd voor je, als er iets geregeld moet worden dan pakken zij dit gelijk voor je op. De begeleiding tijdens de bevalling heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom een geweldige verloskundigenpraktijk.

Het Geboorte Atelier was voor ons fijne praktijk.

Wij hebben het Geboorte Atelier als een fijne en rustige praktijk ervaren. Wij zijn enorm tevreden over de afgelopen maanden.

Goed en vriendelijk geholpen. Duidelijke bereikbaarheid beleid. Lieve verloskundigen. Al met al, echt een aanrader.

Fijne persoonlijke & professionele zorg

Fijne persoonlijke aandacht bij elk gesprek, nemen de tijd voor elke vraag en deze worden met veel kennis beantwoord. Hebben de meoite genomen om ervoor te zorgen dat we gesprekken hebben gehad met alle verloskundige. Voelde vanaf het eerste gesprek tot het laatste vertrouwd. Tijdens de (thuis) bevalling was het erg prettig dat ze (Mieke) al bekend was bij ons, ons ondersteunde en toch de ruimte gaf waardoor we een hele fijne ervaring hebben gekregen.

Super fijne begeleiding van vakkundige verloskundigen

Ik heb de begeleiding als zeer prettig ervaren. De verloskundigen zijn erg meelevend, en zorgen ervoor dat je je erg op je gemak voelt bij ze. Ik ging altijd met veel plezier naar de controles. Tijdens mijn bevalling heb ik ook zeker veel steun gehad aan Rosanne. Mijn bevalling ging heel snel, en Rosanne heeft me echt aangemoedigd om op haar rustige en tevens motiverende manier van spreken. Ik kijk er nu dan ook met trots op terug.

Goede begeleiding en zeer vriendelijk

Wij zijn tijdens onze zwangerschap, bevalling en kraambed begeleid door de verloskundigen van het geboorte atelier. Alle verloskundigen waren altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Zelfs tijdens een onverwachte medische bevalling is één van de verloskundigen toch bij ons bevalling gebleven omdat wij dat fijn vonden! Bedankt hiervoor!

Professioneel

Top begeleiding gehad tijdens de zwangerschap en na geboorte kind.

Goede professionele begeleiding

Fijne praktijk om naar toe te komen, alle meiden even aardig en begripvol. Ik had het gevoel dat iedereen goed naar me luisterde. Ben blij dat het geboorte atelier mij heeft kunnen begeleiden bij de bevalling!

Ik heb voor mijn eerste zwangerschap gekozen voor de verloskundige van het Geboorte Atelier. Ik ben zeer tevreden over deze verloskundige. Ik ben zeer goed begeleid, zowel tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling als na de bevalling .

Professionele en empathische zorg

Begeleid tijdens zwangerschap en bevalling van ons tweede kind. Er is goed naar ons geluisterd en er was altijd tijd voor onze vragen. Ook begeleiding tijdens de bevalling was perfect op onze wensen afgestemd.

Leuke groep meiden waar je met alles terecht kan

Ze staan altijd klaar voor je per mail en per telefoon en helpen je goed de zwangerschap door.

Vakkundig, persoonlijk, betrokken.

Wij vonden het erg prettig om onder controle te zijn bij het geboorte atelier. Vooral met Samantha en Angelique voelden we een fijne klik. De bevalling is uiteindelijk door Rochelle gedaan, ze sprong bij ivm de zomerdrukte. Het werd onverwachts een thuisbevalling en ze heeft mij er zo goed doorheen geholpen!! Mocht er in de toekomst een volgende zwangerschap komen, dan gaan we zeker weer naar het geboorte atelier! Dank je wel, meiden!

Heb hele goede service gehad. Er werd echt naar mij geluisterd en dat is iets wat ik erg belangrijk!

Zeer prettig.

Heel tevreden met mijn keuze voor deze praktijk

Goed begeleid de hele zwangerschap en een goede bevalling gehad. Hele lieve dames.

Fijne, persoonlijke begeleiding

Dit is de tweede keer dat ik bij m’n zwangerschap begeleid word door het geboorte-atelier. Alle verloskundigen nemen de tijd voor je en zijn ten alle tijden bereid al je vragen te beantwoorden. Ook zijn ze heel alert en sturen ze je liever een keer te vaak naar een extra controle dan te weinig. Ook de begeleiding bij de bevalling was geweldig. Heerlijk thuis zonder problemen kunnen bevallen.

Wat een leuke lieve verloskundigen!

Het voelde gelijk vertrouwd! Fijne locaties, ze denken met je mee, ze zijn vrolijk uitgebreid en lief! Ik durfde met ze allemaal een thuis bevalling aan. Mieke wat heb je me goed geholpen door de bevalling heen! Bedankt voor de mooie zorg!

Ik heb maar kort bij het geboorte atelier gezeten maar heb het erg fijn gehad . Hele lieve meiden !

Het zijn hele lieve meiden . En als er wat was kon ik altijd bellen of vragen stellen . Vond het jammer dat ik maar zo kort bij het geboorte atelier heb gezeten , maar het is zeker een aanrader !

Vertrouwd, kundig, meedenkend

Fijne tweede ervaring gehad! Goede begeleiding, open en heldere communicatie. Rekening houdend met mijn wensen. Zeer kundig en fijn! Dankzij jullie kijk ik heel fijn terug op mijn zwangerschap, bevalling én kraamtijd!

Vriendelijk en goede begeleiding

Tijdens mijn zwangerschap heb ik de begeleiding door de verloskundige als zeer positief ervaren. De begeleiding tijdens de bevalling vond ik ook positief, enige minpuntje hierbij was dat de verloskundige steeds gebeld werd en af en toe bij een andere vrouw in de kamer naast mij moest kijken. Op het moment zelf zwaar irritant, maar achteraf heel begrijpelijk: een bevalling valt niet te plannen en als er maar 1 verloskundige 24uurs dienst heeft.

Heel fijn en goede verloskundige

Hele fijne en goede hulp en controles en denken heel goed mee

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!