Goede ervaring

Tijdens mijn zwangerschap en bevalling ben ik erg goed begeleid door Het Geboorte-atelier. Zelfs toen mijn bevalling ineens een thuis bevalling werd verliep alles erg soepel. Mocht ik ooit nog een keer zwanger zijn zou ik hier zeker terug gaan.

Prima geholpen !!

Fijne ervaringen bij het geboorte atelier!

Fijne positieve begeleiding gedurende de hele zwangerschap!

Hele fijne praktijk met goede begeleiding van alle verloskundigen van het begin tot het einde. Denken met je mee wanneer je ergens mee zit en zijn altijd goed bereikbaar, ook per mail. Het voelt alsof je iedereen al lang kent en daardoor extra vertrouwd tijdens controles of de bevalling.

Ben zeer tevreden over deze meiden

Wat ben ik,blij met,dit team, zo begripvol en behulpzaam

Heel fijne praktijk met veel aandacht voor jou!

Goede begeleiding, coaching en nazorg!

Uitmuntend❤️

Bij de intake werd ik op mijn gemak gesteld. Voelde mij bij elk bezoek gehoord en de communicatie was fijn en helder. Vond het fijn dat er goed op mij gelet werd ( eerste kindje) Alles was bespreekbaar en niks was raar. Ze zijn ook flexibel en gaan goed om met onverwachtse veranderingen. Bij de 2e kom ik zeker bij hun terug!! heb genoten van mij tijd bij hun❤️

Fijne praktijk met vriendelijke verloskundigen, maar miste de deskundigheid.

Het Geboorte Atelier is een fijne praktijk met vriendelijke verloskundigen die je graag helpen. Echter miste ik een klik omdat je geen vaste vk hebt en steeds een ander gezicht voor je hebt. Daarnaast werden wat fouten gemaakt bij de geslachtsecho en de bevalling. Ik miste de deskundigheid hier

Het Geboorte Atelier is een TOP TEAM! Ze zijn heel professioneel, betrokken en friendelijk. Ik voelde me goed ondersteund tijdens mijn zwangerschap, tijdens de bevalling en ook tijdens de kraamperiode. De locatie is nieuw en stijlvol ingericht, de praktijk is altijd goed bereikbaar en je krijgt snel een antwoord. Een aanraader!

Goed ervaring

Bedonder zwangerschap geweest en goed geholpen door atelier

Super!

Hele fijne begeleiding en goede persoonlijke aandacht. Ik zal het geboorte atelier iedereen aanraden.

Goede zorg, goed bereikbaar

Goede zorg, goed bereikbaar, overzichtelijk clientenportaal met alle gegevens en echo’s. Heel betrokken professionals, waardoor de zwangerschap ontspannen is verlopen.

Zeer vriendelijke en deskundige verloskundigen

Wij zijn enorm te spreken over alle verloskundigen, mevrouw die de echo’s doet en de mevrouw bij de receptie! Ga zo door!

Super !

Op de dag van de versloskundige zetten we graag het geboorte atelier in het zonnetje door hun zeker bij iedereen aan te raden. Wij zijn erg tevreden, vandaar dat wij ook voor ons tweede kindje weer terug zijn gekomen. Daarin speelt Samantha voor ons een grote rol. Zij geeft ons een vertrouwd gevoel, begeleidt op een fijne manier en haar deskundigheid is waarneembaar. Super!

Great support, mentally and professionally

I would highly recommend everyone who is about to start a family to come to het atelier. I really enjoyed everything that they helped me along my pregnancy period. Especially when I was about to start the delivery, everything was so organized and I felt really secured during the whole progress. Thank you!

Great midwifery practice

I'm really satisfied

Hele fijne zwangerschap gehad bij het geboorte atelier, waarbij alle verloskundigen even lief zijn.

Ik voelde me op mijn gemak

Uitstekende begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling

Ik heb de zorg als heel prettig ervaren. Er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht. Ook tijdens de bevalling en daarna ben ik goed begeleid.

Zeer kundig

Goede begeleiding tijdens me zwangerschaps periode. Samenwerking met Goud Echo was erg goed en makkelijk af te stemmen. Alleen veel afwisseling van collega's , maar over het algemeen zijn evenkundig.

Tevreden

Tevreden.

Werd elke afspraak super goed geholpen, echo's werden duidelijk uitgelegd. Als ik belde met een probleem werd ik gelijk terug gebeld door een verloskundige.

Excellent

Very kind midwifes,very professional,was a great experience with them.I really recommend!

Met een warm gevoel kijk ik terug op de mooie tijd bij het geboorte atalier

Ik ga jullie missen :-( Het was ook veel te kort. Je voelt je als persoon echt gezien. Dat is niet overal zo. Want ik ben overgestapt. Had ik dat maar veel eerder gedaan! Alle meiden, maar Korian in het bijzonder was super lief, rustig en betrokken. Het was daarom een fijne verassing dat uitgerekend zij bij mijn bevalling was. Ik kijk hier heel positief op terug. Lieve Korian jammer dat het laatste stukje in het ziekenhuis je er niet meer bij was. Maar dat neem ik je niet kwalijk. Je bent een topper!!! Dankjewel voor alles!

Fijne en zorgzame mensen

Ondanks dat ik een moeilijke zwangerschap heb gehad, ben ik super blij met alle zorgen. Alle dames staan voor je klaar en helpen je overal doorheen. Ook tijdens de bevalling maken ze het zo prettig mogelijk voor je. Goeie sfeer en echt kundige mensen.

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!