Voelde mij prettig tijdens bezoek of telefonisch contact

Prettig in de communicatie, staan open en bieden een luisterend oor. Kon met vragen terecht ook buiten kantoor tijden indien dit nodig was.

Professionele begeleiding.

Ik ben bij twee zwangerschappen door het Geboorte Atelier begeleid. Beide keren zeer tevreden. Fijne, zorgzame en empathische professionals die met je meedenken.

Prettig en leerzaam

Het was een zware bevalling voor mij. Maar ondanks de verloskundige is alles goed verlopen. Er zijn wat nieuwe dingen wat er bij kwamen kijken. Maar in het algemeen heb ik een positieve ervaring met iedereen van het Geboorte-atelier.

Heel fijne open praktijk met goede zorg.

Hele fijne warme praktijk met leuke verloskundigen. Helaas ben ik op het laatst toch medisch geworden en ik was eigenlijk verdrietig niet te mogen bevallen met deze verloskundigen, maar in het ziekenhuis. Alsnog werd ik gevolgd en wekelijks gebeld en tijdens de kraamtijd bleven ze langskomen. Ze hielden dus alsnog verbinding met me. Heel erg dankjewel voor jullie warme zorg!

Prima, mocht ik ooit nog zwanger worden, kies ik wederom voor jullie!

De verloskundige zijn allen top waar ik mee te maken heb gehad, ze hebben goed met mij meegedacht en waren bereid om zoveel mogelijk te doen om toch thuis te bevallen wat uiteindelijk niet is gelukt, maar hier konden zij niks aan doen.

Alles super

Super Fijn!

Wij hebben een super fijne ervaring bij het geboorte atelier gehad gedurende onze zwangerschap. Wat een lieve en bekwame meiden, stuk voor stuk. We willen nooit meer anders!

Al 3 keer fijn begeleid

Stuk voor stuk bekwame en lieve dames die je door je zwangerschap en bevalling heen helpen. De afspraken lopen soms wat uit waardoor ik voor m'n gevoel soms lang op mn beurt moest wachten, maar dat is wat mij betreft ook een sterkte. Er wordt namelijk echt tijd voor je genomen.

Ik heb goed ervaring heel erg lief verloskundige, alleen ik had gewild 2 of 3 verloskundige maar bij elke bezoek had ik nieuwe gezichten.

Heel fijne ervaring, goede zorg door vriendelijke mensen

Ik heb de zorg als erg prettig ervaren. Iedereen was even vriendelijk en nam goed de tijd tijdens de afspraken. Ook telefonisch tussendoor werd ik altijd goed geholpen. En de begeleiding tijdens de bevalling was super.

I couldn’t have asked for a better service.

All the midwives were so supportive throughout my pregnancy and after. The communication was fantastic. Everything was fantastic.

• Would you recommend us? Yes

Heel fijn

Was al eerder bij jullie heel fijn geholpen daarom de 2de keer ook. Fijne en lieve VK fijne consulten gehad en een hele goede begeleiding bij de bevalling.

Liefdevol, begripvol en serieus genomen

Een hele fijne praktijk met ervaren en prettige medewerkers. Ik heb mij nooit bezwaard gevoelt om een vraag te stellen en voelde mij altijd serieus genomen. Deze lieve verloskundigen zullen allen altijd een stapje harder lopen en zich volledig inzetten. Althans dat is mijn ervaring. Het is fijn dat er binnen de eigen praktijk veel expertise aanwezig is als eigen echoscopisten, plaatsen van spiralen en coaching. Ik hoop alleen niet dat het team te groot wordt zodat je wel alle verloskundigen kan zien voor de bevalling. Enige waar ik soms tegenaan liep was de bereikbaarheid voor ‘luchtige vragen’ dit is op werkdagen van 09:00 tot 11:00/12:00. Hier miste ik iets meer ruimte in.

Hele fijne zorg gehad.

Zowel mijn partner als ik hebben de zorg bij het Geboorte Atelier als erg fijn ervaren. De verloskundigen stonden altijd voor ons klaar als wij vragen hadden en wisten ons gerust te stellen. Helaas medisch bevallen, dus niet met iemand van het Geboorte Atelier erbij. Ik zou het Geboorte Atelier zeker weten aanraden!

Super behulpzaam en fijne meiden!

Heb een prettige ervaring met het geboorte Atelier. Zijn super lieve behulpzame zorgzame meiden. Zou het iedereen aanraden.

Heel proffesioneel, ze staan altijd voor je klaar.

Fijne praktijk, die echt luisterde naar de zwangere.

Fijne ervaring

fijne begeleiding van begin tot eind!

Lieve zorgzame dames. Een fijne begeleiding en goede informatie en zorg. Bij de bevalling een super lieve dame die ondanks dat het ineens al zover was en wij ingesteld waren op een ziekenhuis bevalling alles op alles zette om mijn wensen alsnog waar te maken. Ze bleef rustig en gaf mij een warm en vertrouwd gevoel. Ik zou Geboorteatalier aan iedereen aanraden!

Top praktijk, veel aandacht en goede sfeer met lieve dames.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij het geboorte atelier. Heb geen een feedback punt. Bedankt meiden!

Warm en betrokken

Fijne, warme, betrokken en kundige verloskundigen. Denken goed mee, geven fijne tips en zijn laagdrempelig beschikbaar. Erg prettig.

Lieve medewerkers die plezier hebben in hun vak

Helaas maar weinig contact gehad i.v.m medische indicatie (tweelingzwangerschap). Maar telkens hele lieve en betrokken medewerkers gesproken. Fijn ook dat er, ondanks de doorverwijzing naar het ziekenhuis, nog steeds om de paar weken werd gevraagd hoe het ging! Ook de pretecho was zeer geslaagd! Ik raad deze praktijk zeker aan!

Altijd vriendelijk

Ik heb ervaren dat je altijd vriendelijk te woord wordt gestaan. Je kan altijd bellen en ze leggen het gerust nog 3 x uit als je iets vergeten ben. Ik werd met 36 weken medische maar ze waren op de achtergrond gewoon bereikbaar.. de overdracht naar zh was niet geheel soepel, maar denk dat het meer aan zh ligt dan bij jullie. In me kraamweek heb ik veel aan jullie gehad. Het was geen makkelijke bevalling. Maar jullie waren erg behulpzaam. Na me kraamweek had ik nog vragen die heb ik gemaild en ook gelijk reactie op gehad. Spontaan team. Iedereen even vriendelijke.

Zeer professionele organisatie, hele fijne mensen.

Vanuit het ziekenhuis overgedragen naar het geboorte atelier op eigen verzoek. Hele fijne ervaring en kundige mensen. Nemen de tijd voor ieder. Dank jullie wel!

De beste

Dit is mijn tweede keer dat ik hun heb gekozen Super lieve vrouwen ❤️❤️ Wie weet tot de volgende weer

Kort maar zinvol

Edvard Munchweg 33

1328MB Almere

Over Verloskundigenpraktijk Het Geboorte-atelier

Verwondering, vreugde, hoop, twijfel, vertrouwen? Je kunt van alles voelen, alles is mogelijk. Je zoekt in elk geval een verloskundige om je verder te helpen. Je bent bij ons aan het goede adres! Het Geboorte-atelier is een vrijgevestigde verloskundigenpraktijk op het grensgebied tussen Almere Stad en Almere Buiten. Hier kun je terecht voor verloskundige zorg, echo's, anticonceptie (spiralen), lactatiekunde en coaching. Van harte welkom!