de ontvangst, voorlichting en afhandeling van het bezoek kwamen zeer warm en vakkundig (in onze ogen) over.
prima service, vriendelijke mensen, winkel wat moeilijker te vinden wij waren te ver gereden omdat de volgende plaats waarvan ik de naam niet meer weet ook een straat heeft met dezelfde naam. Ze nemen alle tijd
Deskundig advies en snelle levering.
Een geweldige prijs kwaliteit verhouding. Super service, deskundig advies , doet wat men beloofd. In een woord geweldig.
Goede prijs en supersnelle levering
Goed te woord gestaan,eerlijke uitleg . En vriendelijk ontvangen door peter.
Goede service en kwaliteit van de geleverde stoelen
Peter is een zeeer ervaren,geduldige,kundige en vriendelijke verkoper. Neemt alle tijd en zeer goede uitleg en advies!!!! Heel veel dank!!!!! Claar van Denzen-Luijckx & Eric
Klant vriendelijk,,,aandacht voor wat je wilt, snellle service
We hebben even moeten zoeken voordat we de winkel hadden gevonden want het viel ons niet echt op. Maar toen we binnen kwamen waren we blij verrast. Ruim assortiment , veel kennis, super goed geholpen en een goeie prijs.
Bedankt voor de fijne recensie. Aan winkelpanden stellen we niet zo'n hoge eis, wel aan service en kwaliteit voor een lage prijs.
Een sobere showroom met bijzonder vriendelijk, deskundig en behulpzaam personeel. En geweldig goed advies. Er wordt echt meegedacht. Hartelijk bedankt voor de service. Ik raad iedereen die een comfort fauteuil nodig heeft om hier te komen kijken.
Bedankt!
Via Google bij jullie gekomen, hadden alle winkels in Heerlen al nageplozen, konden niet dat vinden wat we zochten. Kwamen in de showroom en Maria stond ons te woord. Wat een begeleiding en kennis heeft deze vrouw. Kennis in de juiste vorm van het woord. Legde alles in eenvoud en meervoud aan ons uit. Samen tot een juiste beslissing gekomen. Er werd gezegd dat we de stoelen nog voor kerstmis geleverd kregen. En zelfs dat zijn jullie nagekomen. Wat een service, op zaterdagavond werden deze nog geleverd. Nogmaals Maria dank je wel voor je kennis en Peter jij bedankt voor de service.
Dank je wel.
We werden deskundig en heel snel geholpen. Ze komen aan huis en binnen een paar weken had mijn schoonmoeder een fauteuils!
onze stoel past precies bij ons klassiek inrichting en de prijs was ook goed tot nu toe bevalt de stoel zeer goed wij zijn zeer tevreden over de winkel in sittard en maken zeker reclame voor iedere beurs een staop stoel
Wow dank u wel.
perfecte service uitstekend geholpen en een geweldige communicatie kortom een aanrader voor iedereen. Bij deze wil ik dan U dan ook bedanken voor alles. Vriendelijke groeten
Hoewel het al bijna vier jaar geleden is dat we stoelen kochten kregen we toch probleemloos een paar borgveren toegestuurd.
Heb de stoel pas, tot hiertoe tevreden zeker t.o.v termijn, levering enz.
Persoonlijke begeleiding naar de juiste keuze fauteuil wordt bijzonder gewaardeerd.
Alleen maar positief
Correcte en vriendelijke dienstverlening. Duidelijk advies Scherpe prijzen. Kortom: heel tevreden.
zeer deskundige uitgebreide voorlichting, heeft ons tot een wel overwogen besluit doen komen. Prima!
fijne , mooie moderne stoel gekocht
Heel veel vakkennis. Een goed product voor een mooie prijs. vergeleken met andere winkels goedkoop. heel goed service. Eerlijke voorlichting.
Wij hebben nu voor tweede keer relax stoel gekocht.Zijn iedere keer goed en deskundig geholpen Echter toonzaal kan wel wat vriendelijker qua inrichting en aankleding
Prettige persoonlijke service! Houd zich aan de afspraak en is de goedkoopste in Nederland in vergelijking met hetzelfde product elders.
Alexander van Parmastraat 25
5923 CG Venlo-blerick
Comfort fauteuils, relaxfauteuils en sta op stoelen met relax functie voor kwaliteit met de laagste prijzen.