Goed advies

Mooie stoelen, goed advies.

Prima kwaliteit en goede service.

Via internet bij comfort fauteuil uitgekomen.Vriendelijke verkoper met een duidelijke uitleg zonder teveel te pushen. Een prima prijs voor die mooie stoel. Bedankt.

Een geweldige fantastische stoel

Ik heb de stoel geërfd van mijn zus die de stoel oorspronkelijk heeft gekocht maar er helaas maar vier dagen van heeft mogen genieten. De stoel zit op alle mogelijke manieren heerlijk. Ik heb nog niet de leeftijd dat ik de opstapfunctie nodig heb maar het is gewoon leuk om dat af en toe te doen.

Heb uw bedrijf al aanbevolen in onze vriendenkring.

Goed advies, correcte levering en klantvriendelijk.

Deskundig advies. Er is eerst goed naar ons geluisterd voordat werd vertelt wat de mogelijkheden waren. De stoelen voldoen dan ook aan onze wensen. Ik kan Comfort Fauteuls aanbevelen.

Goed advies, Prima service

Goed advies, Prima service

Fantastisch product en goede service

Door Corona wilden we niet zelf naar winkel. We werden prima geadviseerd waardoor we nu een heerlijke relaxfauteuil thuis hebben , netjes in huis gebracht

Goede service Voor het lange wachten Kosteloos bezorgd

Nemen goed de tijd voor je en prima uitleg. Door de corona maatregelen waren onze stoelen helaas later. Maar Peter hield ons goed op de hoogte en heeft ze nu kunnen leveren. Wij hadden hier wel begrip voor. Uitstekende uitleg en goede service.

Zeer deskundig, eerlijke prijs en uitermate klantvriendelijk

We zijn door Peter heel vriendelijk ontvangen. Hij nam alle tijd om ons uitvoerig en deskundig door het assortiment te leiden. Daarbij luisterde hij heel goed naar onze wensen en dit heeft geresulteerd in 2 prachtige comfort fauteuils, beide volledig aangepast aan onze individuele wensen. Deze deskundigheid en oprechte interesse zijn wij niet eerder tegengekomen in onze zoektocht naar dè stoel. Los daarvan hanteert Peter een eerlijke prijs voor een fantastisch product. We zijn heel blij dat we door social media bedrijf ‘Social Banana’ getipt zijn om hier een kijkje te gaan nemen. Peter bedankt voor jouw advies, we zullen ongetwijfeld veel relaxmomenten gaan beleven in deze stoelen, veel succes met je bedrijf.

Beter laat dan nooit

Ondanks de lange levertijd (gevolg van het coronagebeuren waar Peter ook niets aan kon doen) ben ik zeer tevreden over de aankoop en aflevering van mijn sta-op relaxfauteuil. Tevens ben ik door Adrianne goed op de hoogte gehouden over het verloop van mijn aankoop.

Waar klant nog koning is

100 % positief.

Mooi product ,zeer tevreden.

Ik zal iedereen die Ik ken jullie aanbevelen,prijs kwaliteits verhouding is prima.

We kregen wat we wilde!

Bij deze zaak hebben we 4 fauteuils gekocht waar we zeer tevreden mee zijn. Via diverse mails en de de stalen van het leder die ons werd toegestuurd, hebben we een goede keus kunnen maken. We wonen in omgeving Rotterdam maar hebben geen spijt dat we in Sittard de keus hebben laten vallen. Belangrijk voor ons was ook de diversiteit en duidelijkheid van de site. Bezorging ging prima. Dik tevreden dus.

Tweede stoel gekocht, dat zegt al genoeg.

Na het aanschaffen van een stoel voor onze pap zo’n 10 jaar geleden hebben wij nu ook een stoel voor os mam gekocht bij Peter. Geweldige ontvangst super uitleg en ALTIJD afspraken nakomen. Echt een aanrader.

zeer goed

zeer goed ontvangen op de zaak en goede levering.

Geweldige service

Heel goed

Prima service. Afspraken keurig nagekomen.

Wij zijn dik tevreden over de geleverde fauteuil. Afspraken over levering werden ook keurig nagekomen.

Stoel is fantastisch

Mijn vader is heel blij ermee, en kan met deze stoel heel goed gaan zitten en weer opstaan, zonder problemen!

Van deskundig advies tot perfecte aflevering

Van deskundig advies tot perfecte aflevering

Zeer goed.

Grote keus.Goede uitleg en alles perfect geregeld.

Gewoon, HEEL tevreden.

Top informatie, geweldige zetels!!!

Persoonlijke aandacht en goed advies

Voor mijn moeder hebben we een sta-op-stoel aangeschaft. Het advies van Peter werd zeer gewaardeerd door zowel mijn moeder als ons als kinderen. Dit heeft ons heel erg geholpen.

Goed advies en snelle en correcte levering

Vijf jaar geleden onze eerste relaxfauteuil gekocht. Deze bevalt prima. Daarom nu nog een tweede erbij gekocht. Wederom een snelle en correcte levering. Advies en service zijn prima.

Top service.

Daar ik op zoek was naar een Comfort fauteuil heb ik op internet gekeken en kwam uit bij Relax Comfort-fauteuils.nl Dr.Nolenslaan 151 a in Sittard.Dit sprak me erg aan,ook door de schappelijke prijzen.Bij binnenkomst heel veel keuze.Door goede kennis van zaken wist Peter meteen wat ik zocht.Hij is erg klantvriendelijk en geeft goede uitleg. Na mijn ontslag uit het ziekenhuis werd de fauteuil nog dezelfde dag geleverd.Zo kan ik optimaal revalideren.Ik kan iedereen aanraden die op zoek is naar een Comfort fauteuil eens bij deze zaak naar binnen te stappen.Ik ben 100% tevreden.

Alexander van Parmastraat 25

5923 CG Venlo-blerick

Over Comfort Fauteuils

Comfort fauteuils, relaxfauteuils en sta op stoelen met relax functie voor kwaliteit met de laagste prijzen.